Προς το περιεχόμενο

τι δε χανετε με τιποτα απο την t.v?

eu@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον,εδω μπορουμε να ποσταρουμε για τις αγαπημενες μας σειρες ή εκπομπες-τι βλεπουμε φανατικα δηλαδη...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι από ελληνική TV τπτ...

από USA & Japan πολλά πράγματα, η λίστα είναι τεράστια...

από UK χαλαρά το Top Gear :-)

Δημοσ.

απο ελληνικη tv δε χανω με τιποτα το Ευτυχισμενοι Μαζι (απιστευτος ο Μπεζος)!

τωρα απο ξενες σειρες ολες τις γνωστες καλες Lost, Prison Κλπ κλπ

Δημοσ.

Κυριολεκτικά από την TV τα χάνω όλα. Βεβαίως, παρακολουθώ το Ευτυχισμένοι Μαζί στον υπολογιστή. Από on-going ξένες σειρές, μόνο το Legend of the Seeker (θα πάρει δεύτερη σεζόν νομίζω), αλλά πρέπει να αναφέρω τις The 4400 (αρκετά καλό), Stargate (πολύ καλό) και Firefly (τέλειο).

Δημοσ.

Όχι πως δε το χάνω με τίποτα αλλά από ελληνική τηλεόραση μου αρέσουν πάρα πολύ η σειρά "πολυκατοικία" και το τηλεπαιχνίδι με το Γιώργο Μητσικώστα "fatus olus".Τίποτα άλλο δε μπορεί να με καθηλώσει μπροστά απο την οθόνη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τίποτα από ελληνική τηλεόραση.

Από ξένα δεν χάνω με τίποτα Lost, How I Met Your Mother, Simpsons, Scrubs.

Το τελευταίο μπορεί και να τελείωσε πλέον, δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει νέα σεζόν του χρόνου. Επίσης, αν η επόμενη σεζόν δεν είναι αντάξια των προηγούμενων, μπορεί να μπει στη λίστα "κάποτε δεν έχανα επεισόδιο, αλλά τώρα πια δεν καίγομαι", όπου είναι τα South Park, Family Guy και My name is Earl.

Δημοσ.

Το κλειδι του παραδεισου!

μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν περασει απο την Ελληνικη τηλεοραση.

Δημοσ.
απο ελληνικη tv δε χανω με τιποτα το Ευτυχισμενοι Μαζι (απιστευτος ο Μπεζος)!

OH yes... ΚΑι είναι το μοναδικό πράγμα που βλέπω. (Που αν δεν έπαιζε ο Μπέζος βέβαια, θα το είχα κόψει κι'αυτό)

Δημοσ.

Τίποτα επίσης... Η τηλεόραση πλέον είναι καθαρά για streaming απο pc και για gaming..

Ά, ψέματα, όταν είμαι στη δουλειά χαζεύω συνήθως τα showbiz news :P

Ξένα, η λίστα είναι μεγάλη.

Δημοσ.

καλα,ουτε εγω βλεπω τιποτα ιδιαιτερο..το μονο που δε χανω ειναι το NCIS!!!!κ LOST/PRISON BREAK αλλα οχι στη τηλεοραση :Ρ

Δημοσ.

δε χανω με τιποτα μαυρα μεσανυχτα απο τις ελληνικες σειρες..μετα απο uk Top Gear και brainiac, amerika csi οποιο πετυχω οποτε το πετυχω και mythbusters...και καααποτε pimp-my-ride

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...