Προς το περιεχόμενο

Gorillapod SLR ή Ultrapod II???

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

θέλω να πάρω ένα μικρό υπερ-φορητό τρίποδο για να χωράει στην τσάντα μου. Σκέφτομαi να πάρω το gorillapod SLR ή το ultrapod ΙΙ λόγω ευελιξίας (δεν σε περιορίζουν να στηρίξεις τη μιχανή στο έδαφος). Το γνώμη έχετε? Το Gorillapod έχει 29 στο e-shop, αλλά υπάρχει και κάτι τέτοιο , θα το εμπιστευόσασταν?

Επίσης το Ultrapod ΙΙ που μπορώ να το βρω φθηνά?

ευχαριστώ

Δημοσ.

arxaggelos για το gorilla pod εχω ακουσει πολυ καλα λογια στο flickr αλλα προσωπικη πειρα δεν εχω. Για μικρο τριποδακι εχω βολευτει με ενα που ηταν δωρο σε εναν converter απο ebay (το οποιο δεν θα στο προτεινα). Αυτο απο το ebay δεν μου γεμιζει το ματι και λογικα θα ειναι αρκετα ασταθες. Κοιταξες καθολου στο skroutz μηπως βρεις το gorilla pod φθηνοτερα;

Ασχετο αλλα ποια slr εχεις;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση snik Μπα, το e-shop το έχει φθηνότερα από όλους αλλά είναι και πάλι κάπως τσιμπημένο. Το θετικό του είναι ότι το κάνεις ότι σχήμα...έχει μείνει ελεύθερο στην τσάντα σου. Αν ήμουν σίγουρος ότι κάνει δουλειά, βέβαια, και τα 29 δεν θα με χαλούσαν, αλλά αν είναι μα*^κία θα εκνευριστώ πολύ. Όσο για το κινέζικο, συνήθως τέτοια προϊόντα είναι ΟΕΜ από τα εργοστάσια που παίρνουν και οι ίδιες οι εταιρίες όπως η Joby που βγάζει το γνήσιο, αλλά πως να το ξέρει κανείς...Έχω την 450D και με τη μπαταρία είναι κάτι λιγότερο από κιλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...