Pacino Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο... Δυστυχώς με πετύχανε στον ύπνο και δεν είπα τίποτα! Μου είπανε ότι είχε λάθος η βάση και ακυρώσανε τις παραγγελίες. Δε ξέρω κατά πόσο έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό, αλλά δεν έχω διαβάσει και τίποτα όρους κλπ. για να μπορώ να του την πω...
giorgos147 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο...Δυστυχώς με πετύχανε στον ύπνο και δεν είπα τίποτα! Μου είπανε ότι είχε λάθος η βάση και ακυρώσανε τις παραγγελίες. Δε ξέρω κατά πόσο έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό, αλλά δεν έχω διαβάσει και τίποτα όρους κλπ. για να μπορώ να του την πω... Ποια βάση είχε λάθος; Εκείνοι έκαναν το λάθος. Αν δε κάνω λάθος, απο τη στιγμή που το βρήκες σε αυτή τη τιμή και το παρήγγειλες, το διεκδικείς.
million_voices Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 περα απο την πλακα εμφανως ηταν λαθος ειτε ανθρωπινο ειτε του software του eshop τους οποτε αν ενημερωσουν ευγενικα τοτε οκ σε διαφορετικη περιπτωση βεβαια μπορει καποιος να τους κραξει πολυ ανετα εμενα προσωπικα δεν με ενημερωσαν ακομα
Pacino Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Κοίτα πιστεύω κι εγώ ότι κανονικά μπορείς να το διεκδικήσεις. Αλλά πέρα από την πλάκα τουλάχιστον ο άνθρωπος ήταν ειλικρινής (ότι έγινε λάθος δηλαδή...ενώ απο eshop πχ θα λέγανε ότι εξαντλήθηκαν τα αποθέματα η κάτι παραπλήσιο...) Τώρα αν ήταν κανένα eshop ή πλαίσιο ίσως και να έλεγα κάτι μπας και τους τα πάρω...αλλά τώρα αυτό το μαγαζί μου φαίνεται βλακεία να προσπαθήσω να το κλέψω...
million_voices Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 πριν λιγο επικοινωνησαν μαζι μου ενημερωνοντας με οτι ηταν λαθος η τιμη (προβλημα με την υποδιαστολη) ευγενικοι και χωρις ψευτιες και καραγκιοζιλικια thumbs up απο εμενα (για κατι που ναι μεν ειναι αυτονοητο αλλα στο Ελλαδισταν δυσευρετο)
arkas2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 πριν λιγο επικοινωνησαν μαζι μου ενημερωνοντας με οτι ηταν λαθος η τιμη (προβλημα με την υποδιαστολη) ευγενικοι και χωρις ψευτιες και καραγκιοζιλικια thumbs up απο εμενα (για κατι που ναι μεν ειναι αυτονοητο αλλα στο Ελλαδισταν δυσευρετο) και με εμενα επικοινωνησαν
forgotten Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 παιδια υπηρξαν ειλικρινεις ειπαν οτι προκειτο για λαθος στο συστημα κα εγινε αυτο που εγινε και νταξει ,τουλαχιστο το παραδεκτηκαν ,τους ειπα φυσικα πως μια επιχειρηση που σεβεται τον εαυτο της δεν μπορει να μην εχει λογισμικο της προκοπης απο τη στιγμη που θελει Online καταστημα αλλα σιγα που θα με ακουσαν
kebinB Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κανονικά το διεκδικείται μάγκες. θυμάμαι ένα περιστατικό στην apple που βγάλανε ένα Refurbished macbook σε γελοία τιμή κάποιος τυχερός το τσίμπησε και του το δώσανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.