Προς το περιεχόμενο

Τι λετε θα μου τον στειλουν?

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξεχαστε το εκανα και εγω μια και αμα ειπε στην ολοκληρωση για ελεγχο και ολοκληρωση καταλαβα μαλλον θα το χασουμε το παιχνιδι αλλα γιατι τετοιοι ολοι με αυτα

Δημοσ.
Τι το καλο εχει και κανει τοσα λεφτα στα αλλα sites που το ειδα ;

Είναι πανάλαφρο και πάρα πολύ λεπτό, στην ουσία αυτό πληρώνεις. Από θέμα hardware δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Πάντως εγώ δεν θα έδινα σε καμιά περίπτωση 2.500 ευρώ για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

παιδιά, συνήθως τόσα πολλά στοιχεία ζητάνε? και αφμ κ δου κτλ για μια απλή αγορά?..

να βάλω κ εγώ , σκιάζομαι λίγο για το αφμ ... είναι καλό το site?

---

πηρε την παραγγελία κ χωρίς αφμ οκ!!! :P

----

gchris7 σιγά μην έδινε κανείς 2.500 χιλιάρικα για αυτό.. 254 όμως καλά θα μας ήταν λολ.. !

Δημοσ.
Μια ερώτηση: Το site τους δεν έχει όρους χρήσης; Ψάχνω και δεν μπορώ να τους βρω.

Αν είναι να σου στείλουν notebook αξιας 2500€ με 250 ποιος το χ$ζ€ι το after sales και τους όρους χρήσης? :lol:

Δημοσ.
Αν είναι να σου στείλουν notebook αξιας 2500€ με 250 ποιος το χ$ζ€ι το after sales και τους όρους χρήσης? :lol:

Στους όρους χρήσης ως επί των πλείστων αναφέρουν πως δεν έχουν ευθύνη για τυχόν λάθη...:P

Εκεί μπορούν να πατήσουν.

Δημοσ.

Έφγυε κι απο μένα...δεν έδωσα κι εγώ ΑΦΜ...

Δεν ελπίζω βέβαια αλλά τέτοια ευκαρία δε χάνεται :P

edit: βλέπω στην παραγγελία 254.2316€ και από κάτο total:25423 χωρίς €... τι ρόλο βαράει αυτό;

Δημοσ.

edit: βλέπω στην παραγγελία 254.2316€ και από κάτο total:25423 χωρίς €... τι ρόλο βαράει αυτό;

λεει οτι το λογισμικο του eshop τους ειναι ψιλοχικ:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ----------

Ναι, τώρα θα σας χαρίσουν και στους 100 από ένα λαπτοπ :P

θα απαιτησω το συγκεκριμενο Laptop η αν εχει εξαντληθει αλλο 13" Laptop σε αυτη την τιμη η εστω (επειδη ειμαι λογικο παιδι) γενναια μειωση τιμης σε Laptop/Netbook της επιλογης μου:P

Δημοσ.

καλά αυτό δε το συζητάμε...τρομερή επιβεβαίωση παραγγελίας!!

πάω στοίχημα ότι δεν υπάρχει βάση αλλά αποθηκεύουν το εκτυπώσιμο κάπου :P

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ----------

θα απαιτησω το συγκεκριμενο Laptop η αν εχει εξαντληθει αλλο 13" Laptop σε αυτη την τιμη η εστω (επειδη ειμαι λογικο παιδι) γενναια μειωση τιμης σε Laptop/Netbook της επιλογης μου:P

λες να αντέξεις ή θα βάλεις τα γέλια εκεί που θα τους πεις το ποσό ?... εγώ εκεί νομίζω θα λυγίσω :lol: δεν θα αντέξω..

βέβαια εξαρτάται πως θα το παίξουν αυτοί..:X

---------

pacino κ εμένα τα ίδια ακριβώς μου έβγαλε..

Δημοσ.

δεν προκειται να τους παρω τηλ εκτος και αν ειμαι σε τρελα κεφια

αν κανουν το λαθος και με παρουν ομως θα γελασει και το παρδαλο κατσικι

θα κανω τον ασχετο και οταν το κουρασουν με δικαιολογιες κλπ και αφου τους βγαλω ερασιτεχνες και τρελους θα απαιτησω καμμια τιμη -150€ για κανενα netbook του στυλ αιντε επιτελους να τελειωνουμε:devil::lol:

Δημοσ.
Την τιμή καλά την βλέπω τώρα.

μαλλον ειδαν τις παραγγελιες και το διορθωσαν

εχω την αποδειξη της παραγγελιας που λεει 213,22€ (περιπου +φπα)

τελικη τιμη κατι τρελα χωρις δεκαδικα 254235 κλπ

τηλεφωνο φυσικα δεν πηραν για επικυρωση:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...