Προς το περιεχόμενο

Ποιό CMS χρησιμοποιείτε?

ge0rge007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!!!:-)

Πρίν λίγο καιρό ξεκίνησα να μαθαίνω τα βασικά της HTML γιατί απλά είχα την περιέργεια να δώ πως είναι...

Μετά που έμαθα αυτά τα λίγα προσπαθούσα να καταλάβω τι χρησιμοποιεί ένας επαγγελματίας που θέλει να φτιάξει ένα site.Αν έχω καταλάβει καλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ένα CMS για να σχεδιάσουν το site και μετά κάνουν αλλαγές στον κώδικα για να διορθώσουν τα όποια λάθη,σωστά?

Εσείς ποιο CMS χρησιμοποιείτε?

Δημοσ.
το joomla είναι αρκετά καλό και έχει μεγάλη υποστήριξη

Συμφωνώ, αλλά εξαρτάται τι ακρυβώς θες να κάνεις. Δεν υπάρχει το ιδανικό CMS αλλά αυτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!

Θα του κάνω εγκατάσταση όποτε βρώ χρόνο και θα αρχίζω να παίζω:-)

-Mike το ξέρω οτι δεν υπάρχει κάτι ιδανικό αλλά φαντάσου ότι δεν ξέρω ακόμα καλά καλά τις ανάγκες μου:lol:

Δημοσ.

Το drupal χρησιμοποιείται περισσότερο απο πιο hardcore χρήστες που έχουν την διάθεση να επέμβουν στον κώδικα (γιαυτό κ μαρέσει πολύ περισσότερο απο το Joomla...)

ge0rge007 άρχισε με το joomla που έχει μεγάλη κοινότητα από πίσω του και μπορείς να βρεις έτοιμες πολλές λύσεις σε μορφή plugins αλλά μην περιοριστείς εκεί, δοκίμασε κ άλλα μέχρι να βρεις ποιο σου κάθεται καλύτερα εσένα...και μην ξεχνάς κάθε project έχει άλλες ανάγκες και μπορεί να υλοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Δημοσ.
Γειά σας!!!:-)

Πρίν λίγο καιρό ξεκίνησα να μαθαίνω τα βασικά της HTML γιατί απλά είχα την περιέργεια να δώ πως είναι...

Μετά που έμαθα αυτά τα λίγα προσπαθούσα να καταλάβω τι χρησιμοποιεί ένας επαγγελματίας που θέλει να φτιάξει ένα site.Αν έχω καταλάβει καλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ένα CMS για να σχεδιάσουν το site και μετά κάνουν αλλαγές στον κώδικα για να διορθώσουν τα όποια λάθη,σωστά?

Εσείς ποιο CMS χρησιμοποιείτε?

είναι πολύ μεγάλη η γκάμα από cms.....αλλα θα σου πρότεινα joomla

Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι παίδες!:-)

Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω και να συνδέσω το site και με καμία βάση κτλ! Αλλά τώρα προέχει η εξεταστική :-(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μία ερώτηση: το joomla είναι δωρεάν απ' όσο είδα. Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω το εξής: μπορώ να κάνω host το site μου στον δικό μου υπολογιστή ή πρέπει να πάω σε web hosting υπηρεσίες; (πληρωτές δλδ)

Δημοσ.
μπορώ να κάνω host το site μου στον δικό μου υπολογιστή ή πρέπει να πάω σε web hosting υπηρεσίες; (πληρωτές δλδ)

Μπορείς να "χοστάρεις" το site σε δικό σου PC εφόσον έχεις static IP ή κάνεις χρήση κάποιας υπηρεσίας dynamic DNS.

Απλά :

• η ταχύτητα απόκρισης του site θα ναι πολύ μικρή, καθώς οι συνήθεις τηλεφωνικές γραμμές δεν ενδείκνυνται για κάτι τέτοιο.
    Ένας λόγος γι αυτό, είναι η χαμηλή ταχύτητα της γραμμής που έρχεται σε αντίθεση με τις πολύ υψηλές ταχύτητες που δίνουν οι servers σε hosting εταιρίες
    κι ένας δεύτερος λόγος είναι η αξιοπιστία της γραμμής σου. Κάθε φορά που θα έχεις disconnect, θα πέφτει και το site. Σε μια hosting εταιρία αντίθετα, υπάρχει καλό μπακαπ σ'αυτό τον τομέα. Εμείς για παράδειγμα έχουμε από πίσω 7 ISPs.

• Τέλος, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα στον server, θα πρέπει να ξέρεις πώς να το διαχειριστείς.

Δημοσ.

και τα 2

Μπορείς να κάνεις hosting στον υπολογιστή σου με dyndns και στήνοντας τα απαραίτητα apache, php, mysql και να δουλεύει το pc 24/7

ή

Σε αγορασμένο hosting με καλύτερη ταχύτητα και κάποια έξτρα αναλόγος την εταιρία.

edit : με πρόλαβε

Δημοσ.

αν ειναι κατι για σενα και 5 φιλους σου δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.

αν σκεφτεις οτι η γραμμη σου προς τα εξω πιανει δεν πιανει 100kb/sec καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να κουβαλησει πανω απο 2-3 επισκεπτες ταυτοχρονα. Και δεν υπολογιζω τη χρηση του ιντερνετ απο εσενα

αφου τωρα αρχιζεις να την ψαχνεις και λογικα δεν εχεις τιποτα τρελες απαιτησεις μπορεις να βρεις πακετα hosting σε πολυ χαμηλες τιμες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...