VagosM Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Θέλω να έχει το χρώμα από το αμάξι που πήραμε. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 μεράκι και όρεξη να υπάρχει μια απορία μόνο...γιατί τέτοιο χρώμα? στον alexzzz θα το δώσεις? Έτσι, για να υπάρχει... :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 αφου εχεις μερακι για υαλοβαμβακα μπραβο! p.s το σεμεδακι με τρελενει σε λεω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Σήμερα τέλειωσα το πάνω μέρος πέρασα και 2 χεράκια βερνίκι. Το τελικό αποτέλεσμα αλλά λείπει μόνο η σήτα για να την βάλλω στην τρύπα μπροστά. Η σήτα θα μπει στην τρύπα εδώ και από ένα φίλτρο φορτηγού. Και τα πέρασα και λέδ από μέσα για κρυφό φωτισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 χμμμ....ωραιος μπραβο αλλα αν ισιωνες λιγο τον αεραγογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 μετά της διακοπές στη Γερμανία στον ξάδερφό μου έκατσα και τελείωσα τον σκελετό. από κάτω μια εικόνα από μέσα και μια από πίσω Τώρα μου έμειναν τα πλαϊνά για βάψιμο και η πρόσοψη. Σήμερα φεύγω με τον ξάδερφό μου διακοπές όταν γυρίσω θα το τελειώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Για σας μετά από ένα μήνα διακοπές στο βουνό δυστυχώς ξανά άρχισα τη moda. Σήμερα ασχολήθηκα με την πρόσοψη του κουτιού. έκοψα δύο κομμάτια plexglass ένα για να βάλω τους διακοπές και ένα για το πάνω μέρος για led. το κομμάτι από το πλέξι που θα μπουν τα σταρτ και ρεσετ μπατονς. έτυμο για να το κολλήσω στην πρόσοψη έτυμο το πρώτο πλέξι εδώ είναι που θα μπει το πλέξι που θα βάλλω τα λεδ να και το πλεξι που θα κολλήσω Έτυμο για βάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Σήμερα τελείωσα τα χοντρά αστάρωμα,βάψιμο,βερνίκωμα και μου έμειναν κάποιες λεπτομέρειες. πρώτα έκοψα ένα παραθυράκι στο ένα πλαϊνό κομμένο αστάρωμα βάψιμο πέρασα λάστιχο στα γρέζια η σήτα από έναν κάδο για γραφείο Συνεχίζουμε με την πρόσοψη μιας και το ένα πλαϊνό είναι πανέτοιμο πέρασα και το καπάκι που πλέων ανοίγει στα πλάγια και όχι συρόμενο όπως ήταν. και το ανεμιστηράκη που πήρα σήμερα και θα μπει στην μικρή τρύπα της πρόσοψης και εδώ έκοψα τα γύρο γύρο για να μπορέσω να το κολλήσω μέσα στην τρύπα συνεχίζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Συνεχίζουμε από τον ανεμιστηράκο μπήκε η μύτη καπάκι από αρωματικό χώρου, βάφτηκε και κολλήθηκε με σιλικόνη στην μικρή τρύπα. έτυμος για βάψιμο βάφτηκε(ξέχασα να βγάλω φώτο εδώ.) εδώ έχει κολληθεί και έχω βάλλει και λεδ γύρο γύρο. και το τελικό αποτέλεσμα Και τέλος η πολυπόθητη η συναρμολόγηση. περνώντας το hardaware. τελειωμένο με τα μπλε λεδ αναμμένα και μια με τα κόκκινα και τα μπλέ αναμμένα ταυτόχρονα(χρωστάω μια όταν ανάβουν μόνο τα κόκκινα) και δύο φώτο από μπροστά http://img44.imageshack.us/img44/2396/02082009031.jpg Σχεδόν τελείωσα με την modda μου έμεινε μόνο το πλαϊνό και το πάνελ για να ελέγχω το φωτισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blitz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραίο , πολύ καλή δουλεία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Πάρα πολύ ωραίο φίλε ! Μπράβο σου... Μια χαζή ερώτηση ;; Από αριστερά, έτσι cabrio θα το αφήσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. όχι και φυσικά δεν θα το αφήσω έτσι ανοιχτό, λόγο έλειψες χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_alfa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 αντε αδερφε τελιωσετο να γουσταρουμε!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά το πλαϊνό.μόνο αυτό μου έμεινε έχω κάνει και όλες της λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.