VagosM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αρχίζω να μοντάρω ένα case που μου αρέσει και μου το έδωσε ένας φίλος ενώ έψαχνα τόσο καιρό δεν το βρήκα πουθενά να είναι καλά το παιδί που μου το έδωσε. Και αρχίζουμε αυτό είναι το κουτί, ευχαριστώ το πολύ καλό μου φίλο τον Βαγγέλη. και από πίσω. be continued. Σήμερα διέλυσα και καθάρισα το κουτί και άρχισα να ασχολούμαι με την πρόσοψη. Σχεδιάζω τουρμπίνες 60CM και 140CM περιμένω και τους ανεμιστήρες. έκοψα την 60CM και 140C τρύπα και κόλλησα ένα καπάκι από σπρέι στην 60 τρύπα και ένα κομμάτι πλαστικό σωλήνα στην 140cm.Δευτέρα πάω να πάρω πολυεστέρα. Αυτά τα λίγα για σήμερα. Και συνεχίζω σήμερα μια πολύ κακία μέρα έγραψα καλά στα μαθηματικά, πιστεύω είναι ακριβά το κουτί το μικρό πολυεστέρα 6Ε, πολλά δεν είναι ?τέλος πάντων εμείς στα δικά μας πρώτο χέρι πολυεστέρας και αύριο το πρωί μετά την βιολογία έχει τρίψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σήμερα άρχισα με της λαμαρίνες(βαριόμουνα να τρίψω) συγκεκριμένα την πάνω λαμαρίνα. έκοψα δύο τρύπες 120cm για να βάλλω υδρόψυξη το ψυγείο συγκεκριμένα και ένα τούνελ που θέλω να κάνω. η πάνω λαμαρίνα με το σχέδιο που θα κόψω. Κομμένη Το σχέδιο του αεραγωγού από χαρτί και κολλημένο και προς επένδυση με υγρό πολυεστέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 προσεξε το θεμα ψυξη...ειναι πολυ σκατοκουτα αυτα...ουτε 1 12ρι δεν περνουν θελει moda.. παντος καλο projectακι μου φαινατε...μπραβο καλη συνεχια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 καλη συνεχεια κι απο μενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ευχαριστώ πολύ. Η συνέχεια αύριο.που θα έχω και πολύ ώρα για την πέμπτη γράφω αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σήμερα τελείωσα τον αεραγωγό του πάνω μέρους και περιμένω να στεγνώσει. Μια και αύριο γράφω αγγλικά το απόγευμα είναι ελεύθερο και θα ασχοληθώ με της τους ανεμιστήρες και της τρύπες στις λαμαρίνες. Λεπτομερειακά ο πολυεστέρας και τα υαλοπιλίματα και μετά τον υγρό πολυεστέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 γιατι κατι μου λεει πως ο αεραγωγος θα επρεπε να ηταν πιο χαμηλος? δεν πρεπει να διχνει και τοσο καλα πιστευω αυτη η τρυπαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλό φαίνεται ότι θα γίνει... Keep working;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σήμερα δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με το case λόγο ανακαίνισης του σπιτιού βοήθησα τον πατέρα μου, από αύριο τελειώνουν και η εξετάσεις και θα έχω περισσότερο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Σήμερα τέλος με τα μαθήματα. Ασχολήθηκα με τα ποδαράκια του case θα έχουν δύο χρώματα led κόκκινο και μπλε. έκοψα στο σχήμα από τα ποδαράκια plexi και έβαλα πάνω τα led ακολουθούν φώτο. έχει ακόμα κάποιες λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Σήμερα ήρθαν και η ανεμιστήρες από το e-shop.gr και έκανα της τρύπες για να μπουν. μετά θα περάσω με στόκο της τρυπούλες που έμειναν. Πίσω θέση για ανεμιστήρα Μπροστά θέση για ανεμηστήρά και μια μικρή λεπτομέρεια στην πρόσοψη για να έχω μπροστά τα usb. τα Usb Σχέδιο στη πρόσοψη και η τελική όψη και με ένα φλασακι πως φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Σήμερα άρχισα να κάνω το συρόμενο καπάκι που είχε θα το κάνω να ανοίγει στα πλάγια και θα έχει και ένα άνοιγμα που θα τοποθετήσω plexiglass για να φαίνεται η οθονούλα που θα είναι μια display character , επείσεις έκλεισα το τετραγωνάκι που είχε με σιδηροδοκός. Το σχέδιο κομμένο και μια με το πλεξι πριν το φέρω στη μορφή τις πρόσοψης και εδώ φέρνω το plexi στη μορφή που έχει το καπάκι. θα αργήσω λίγο καιρό με το project γιατί χθες τα έφτυσε η μητρική μου και σήμερα ήρθε η σειρά του dreamer.Να δω τη άλλο θα μου τείχη.Ευτυχώς την δευτέρα έρχεται το καινούριο αμάξι. Ευχαριστώ φίλε Dant3.:thank_you2: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 θα αργήσω λίγο καιρό με το project γιατί χθες τα έφτυσε η μητρική μου και σήμερα ήρθε η σειρά του dreamer:confused:.Να δω τη άλλο θα μου τείχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Σήμερα έκλεισα με τον πολυεστέρα της τρύπες που είχαν οι λαμαρίνες από της εργοστασιακές θέσεις για τους ανεμιστήρες. εδώ ο πολυεστέρας εδώ έλκυσα της τρύπες από πίσω από μροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 καλα παει..συνεχισε την καλη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.