Kontos_Harry Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 exei kanenas kammia dbase fia tis tainies pou kanoume? se mdb h oti allo?
Kontos_Harry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Ola oti xreiazete toso gia th tainia oso kai gia to Divx
Astakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Αν σε ενδιαφέρει έχω ένα mdb αρχειάκι, το οποίο διαβάζεται από το DivX Manager όπου έχω όλες μου τις ταινίες. Το αρχείο αυτό έχει πληροφορίες για την ταινία π.χ. director, category, cast, comments, etc. όπως επίσης και info για το avi που έχει προκύψει. Αν είναι πες μου.
Kontos_Harry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 kai gw eftia3a ena mdb file ma diafora...gia steilto mou na ri3w ena mati sto [email protected] ziparisto prwta giati exei periorismo sto 1.5MB
FISHERMAN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Astake mipws mporw na to exo to mdb sou. An mporeis steile sto [email protected]
FISHERMAN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Katebasa to divx manager (extreme divx manager) alla einai shareware mipws ekana lathos?Plz dwste link gia to proggy..h oti allo xreiazetai gia full use.
Astakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Έχω το παλιό DivX Manager 0.6. Το ξέρω ότι εδώ και κάποιες εκδόσεις το έκαναν shareware. Είναι όμως κοντά στα 6 MB.
Kontos_Harry Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2003 Αστακέ τώρα που θυμήθηκα η dbase που έκανα στηρίζετε πάνω στο δικό σου αρχείο αν θυμάμαι καλά...τώρα το τελειώνω...τώρα το Divx Manager ti einai?...θα ρίξω ένα μάτι αύριο...δες εδώ τη βάση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.