theoklitos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλημέρα, έχω έναν HP DV9000 και θέλω να κάνω format ή recovery. Ο λόγος είναι οτι ο υπολογιστής σέρνεται και θέλω να επανεγκαταστήσω τα windows. Το recovery το σκέφτομαι για να μην ψάχνω drivers από την αρχή. Εσείς τι προτείνετε? Ευχαριστώ
steve2810 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Recovery φυσικά. Ουσιαστικά με το recovery γλιτώνεις κόπο και χρόνο διότι η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και, επιπλέον, το laptop σου επανέρχεται στην εργοστασιακή του κατάσταση.
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλητερα format. Θα γινει καθαρη εγκατασταση windows και δεν θα φορτωθουν ενα σορο αχηστα προγραματα και θα εγκαταστησεις οτι θελεις.
theoklitos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αρχικά προσπάθησα να κάνω recovery. Έκανα εκίννηση τον υπολογιστή και πάτησα F11 ώστε να γίνει recovery. Έπειτα μου ζητήθηκε απλά να επιλέξω μια παλαιότερη ημερομηνία ώστε να γίνει η επαναφορά. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Μήπως ξέρετε πως με recovery μπορώ να επανέλθω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Με ποιόν τρόπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.