bebis4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 φιλοι μου πριν δυο μηνεσ πηρα το HP 8710W σε προσφορα απο το e shop m.. s..... με 800 περιπου euro. ειχε μεσα δυο τροφοδοτικα ενα 180 και ενα 135 watt. το 180 μου εκανε ενα βουητο και το πηγα στην hp service. απο εκει μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο hp δεν κυκλοφορησε ποτε με δυο φορτιστες και τους κανει εντυπωση γιατι ειχε μεσα και τουσ δυο. μου ειπαν οτι θα μου αλλαξουν το τροφοδοτικο και οτι ακομη και το 135 watt ηταν λαθος τροφοδοτικο γιατι το hp 8710w θελει τροφοδοτικο με 18.5v - 6.5a και θα μου το αλλαξουν και αυτο. το θεμα ειναι οτι υπηρχε μεγαλοσ κινδυνος να καει η μητρικη του notebook απο τα δυο λαθος τροφοδοτικα που υπηρχαν μεσα στην συσκευασια. προσεχτε λοιπον τα βουητα και τα τροφοδοτικα του συγκεκριμενου λαπτοπ και μιληστε με hp service για σιγουρα. δεν ξερω αν φταιει το e shop η η hp αλλα κανει εγινε με τη συσκευασια? παροτι φαινοταν κανονικα σφραγισμενη. εχετε το νου σας και ψαχτε το.
epivitor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Βλακειες σου ελεγαν παντου το 8710w δινεται με αυτα τα 2 τροφοδοτικα. Τα δικα μου παντως δεν εχουν κανενα προβλημα μαλλον θα ετυχε στα δικα σου. Σε ποιο service της Θεσ/νικης το πηγες?
epivitor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Να φανταστεις αυτοι θεωρουνται καλυτεροι και πιο εξειδικευμενοι στα hp απο το service της INFO-QUEST . Τι να πεις, ολοι κανουν λαθη.
bebis4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 φιλε μου δεσ κατω απο το λαπτοπ σου τις προδιαγραφεσ που χρειαζεται να λειτουργησει και με ποιουσ φορτιστεσ. θα πρεπει να ειναι ακριβως ιδιες και οχι διαφορετικεσ. παντως ο τεχνικοσ που μου μιλησε ειπε οτι μπορει να φταιει και η μητρικη και ηταν πολυ εξυπηρετικοσ. επισις μου ειπε οτι ο 180 watt ειναι απο το dock station της hp. τα ιδια μου ειπαν για τους φορτιστεσ και απο την hp στην αθηνα οτι το μοντελο βαση serial number δεν εχει κυκλοφορησει ετσι. εσυ απο που το αγορασεσ?
epivitor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Σου ειπε ο τεχνικος οτι επειδη βουιζε το τροφοδοτικο μπορει να φταιει η μητρικη? Τι αλλο θα ακουσω. Σου ειπα οτι παντου σε ολο τον κοσμο το laptop κυκλοφορει με αυτα τα τροφοδοτικα, τωρα εσυ τι αλλο ψαχνεις να βρεις? Αυτα απο μενα.
bebis4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 thanks για την επιμονη σου θα ξαναμιλησω με τα κεντρικα της hp και θα τους δωσω να καταλαβουν οτι δεν ειμαι τσομπανης απο τα βουνα. αντε γιατι ο καθενας οτι να ναι σε αυτην την χωρα. εσενα epivitor δεν ακουγεται καθολου καθολου θορυβος απο τα τροφοδοτικα? μαλιστα μου ειπανε οτι το μοντελο φοραει τροφοδοτικο 120watt και με τετοι μου αλλάξανε το 135watt ειναι στοκοι τελειως?
epivitor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ακριβως οπως τα λες ειναι τελειως στοκοι. Με το 120w τροφοδοτικο το laptop θα εχει προβλημα γιατι η Quadro FX 3600M θελει αρκετο ρευμα. Μαλλον δε θα καταλαβε οτι laptop σου εχει αυτην την καρτα γι'αυτο σου εδωσε το κλασσικο 120αρι. Αν ξερεις λιγα αγγλικα θα δεις οτι εδω λεει ακριβως αυτο το πραγμα. Οχι τα δικα μου τροφοδοτικα δεν ακουγονται καθολου. Να απαιτησεις να σου δωσουν 135αρι τροφοδοτικο.
kotetsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Βλακειες σου ελεγαν παντου το 8710w δινεται με αυτα τα 2 τροφοδοτικα. Τα δικα μου παντως δεν εχουν κανενα προβλημα μαλλον θα ετυχε στα δικα σου. Σε ποιο service της Θεσ/νικης το πηγες? Τα παλαιότερα 8710w (part numbers GCxxxyy) με την FX1600M δίνονταν μόνο με το τροφοδοτικό των 120Watt.
epivitor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Τα παλαιότερα 8710w (part numbers GCxxxyy) με την FX1600M δίνονταν μόνο με το τροφοδοτικό των 120Watt. Εχεις δικιο, δεν το διευκρινισα οτι μιλουσα για τον 8710w με την 3600.
bebis4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 μιλησα σημερα ξανα με το service της hp και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν τελικα το 135 watt και το 180 watt. αν συνεχιστει το βουητο τοτε πιθανον θα αλλαξουν μητρικη γιατι λεει σε αλλο hp εφταιγαν η συνδεση που ηταν πανω στην μητρικη για αυτο και το βουητο στους φορτιστες. παντως στην hp ειναι πλου εξυπηρετικοι προς το παρον και ευγενικοι.
P270 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 oλα τα 8710w ερχονται με 120 & 135 watt δειτε εδω http://partsurfer.hp.com/cgi-bin/spi/main?sel_flg=partlist&model=8710W&HP_model=&modname=HP+Compaq+8710w+Series+Mobile+Workstation&template=main&plist_sval=AC+Adapter&plist_styp=subcat&dealer_id=&callingsite=&strsrch=&keysel=AC+Adapter&catsel=%3F
bebis4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 το ειδα αλλα το 135w ειναι για την 3600 καιτο 120w για την 1600 καρτα γραφικων. σωστα? το 180αρι ειναι σε περιπτωση που παρεις dock station σωστα?
P270 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ισως δεν εχει ερθει ποτε κανενα με 180 για service αλλα το dock δεν εχει και καμια καταναλωση μεγαλη στην ουσια σου επεκτινει τις εισοδους και εξοδος και σε βοηθαει στην ευκολη συνδεσει του εξωτερικου μονιτορ στην ουσια μηδαμινη καταναλωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.