Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να κάνω record τα ps3 gameplay ?

LsPhotography

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω το ιντερνετ για να βρω να κανω record τα gameplay του PS3.

Θελω να τα κάνει record σε HD ( 720p ) και να γινεται να το βάλω στον υπολογιστη μου και να τα μοιράζω με φίλους και στο youtube.

Έχω mac οποτε μήν μου προτήνετε καμιά λυση με recorder με προγράμματα windows.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κάποια παιχνίδια έχουν αυτή τη λειτουργία,ένα από αυτά είναι το Noby Noby Boy και μάλιστα έχει κι επιλογή για να το ανεβάσεις από το PS3 απευθείας στο youtube.

Δημοσ.
Θα το αγόραζα αυτο αλλα το pc μου είναι πολύ μακριά απο το ps3 και εχω mac λαπτοπ..

Δέν υπάρχει καμιά λυση με dvd recorder ή media player?

Ακριβώς αυτό που είπες: συνδέεις το ps3 με το dvd recorder και από εκεί στην tv. Η μόνη επιφύλαξη είναι η πιθανότητα να παρουσιάσει lag. Δοκίμασε με ένα δανεικό recorder πριν αγοράσεις.

Το μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι ότι θα πρέπει μετά να μετατρέπεις το dvd για να το ανεβάσεις στο youtube.

Δημοσ.
Ακριβώς αυτό που είπες: συνδέεις το ps3 με το dvd recorder και από εκεί στην tv. Η μόνη επιφύλαξη είναι η πιθανότητα να παρουσιάσει lag. Δοκίμασε με ένα δανεικό recorder πριν αγοράσεις.

Το μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι ότι θα πρέπει μετά να μετατρέπεις το dvd για να το ανεβάσεις στο youtube.

Τότε δέν θα είναι καλή λύση για εμένα γιατί δέν θέλω να μετατρέπω dvd σε αρχείο βιντεο.

Α, καί με media player με σκληρο ..ξέρει κανείς ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ----------

Θέλεις ειδική κάρτα στο pc και σύνδεση εκεί το ps3. Αξιόπιστη λύση είναι η κάρτα intensity pro με κόστος περίπου 300 ευρώ.

Δέν υπάρχει τιπάτα τέτοιο αλλα εξωτερικο με firewire να δουλευει και με mac? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...