dimpa16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Το γκρέμισμα του καζίνο και η πλήρης αναδάσωση όλης της περιοχής θα πονέσει πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε δημόσιο λιθοβολισμό. Πες τα ρε liopyr,και αντι να ψαξουν παραπερα το θεμα και να βρουν ποιοι ειναι οι εντολοδοχοι του και να τους κοψουν τ`αχαμνα,τιμωρουν μονο τον εμπριστη (και καλα του κανουν φυσικα). Αλλα ετσι ειναι,σταχτη στα ματια του κοσμου,λες και αυτοι που θελουν να καψουν, δεν θα βρουν αλλους ηλεκτρολογους, υδραυλικους,μαραγκους, για να κανουν τη δουλεια τους. Σκετη υποκρισια ολα...
dimitroula29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε ολους!Διάβασα με προσοχή ολα τα μηνύματα τα οποία και σέβομαι. Θέλω όμως να κάνω μια παρατήρηση. Θεωρώ σκληρό απο μέρους σας να κάνετε ακραίους χαρακτηρισμούς για εναν άνθρωπο, μόνο και μόνο απο ενα άρθρο που ουτε καν ξέρετε αν είναι αληθινό. Δεν γνωρίζετε τίποτα γι αυτο τον άνθρωπο παρά μόνο αυτά που σας πασάρουν. Άλλωστε είναι "ύποπτος". Οπότε λίγο υπομονή χρειάζεται!Φιλικά!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε ολους!Διάβασα με προσοχή ολα τα μηνύματα τα οποία και σέβομαι. Θέλω όμως να κάνω μια παρατήρηση. Θεωρώ σκληρό απο μέρους σας να κάνετε ακραίους χαρακτηρισμούς για εναν άνθρωπο, μόνο και μόνο απο ενα άρθρο που ουτε καν ξέρετε αν είναι αληθινό. Δεν γνωρίζετε τίποτα γι αυτο τον άνθρωπο παρά μόνο αυτά που σας πασάρουν. Άλλωστε είναι "ύποπτος". Οπότε λίγο υπομονή χρειάζεται!Φιλικά! ^^ It seems we got a fire-starter here.... ...ελληνικά ....
dimitroula29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Davelis4 κανε μια μετάφραση!Δεν ξέρω αγγλικά!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε ολους!Διάβασα με προσοχή ολα τα μηνύματα τα οποία και σέβομαι. Θέλω όμως να κάνω μια παρατήρηση. Θεωρώ σκληρό απο μέρους σας να κάνετε ακραίους χαρακτηρισμούς για εναν άνθρωπο, μόνο και μόνο απο ενα άρθρο που ουτε καν ξέρετε αν είναι αληθινό. Δεν γνωρίζετε τίποτα γι αυτο τον άνθρωπο παρά μόνο αυτά που σας πασάρουν. Άλλωστε είναι "ύποπτος". Οπότε λίγο υπομονή χρειάζεται!Φιλικά! Δε νομιζω οτι τα βαζουν με συγκεκριμενο προσωπο καθως το αρθρο δεν κατονομαζει τον υποπτο, ουτε και δημοσιευει καποια φωτο του. Αν ναι τοτε ισως να το συζητουσαμε το προβληματισμο σου. Συνεπως τα σχολια ειναι εναντιον ενος ατομου που κανεις δεν γωνριζει ποιος ειναι. Αν και πιστευω οτι δεν αφορουν αποκλειστικα αυτον αλλα ολους τους εμπρηστες γενικοτερα.
dimitroula29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 MiDi_MiLiZ πρέπει να ξέρω τον άνθρωπο για να αποφύγω χαρακτηρισμούς του τύπου "θάνατος στο μογλη" και άλλα τέτοια. Εσένα θα σου άρεσε αν ήσουν στη θέση του? Όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε την άποψή μας άλλα υπάρχει και ένα όριο. Τελος παντων! Δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου. Τουλάχιστον θα μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό που έγραψε ο φίλος Davelis4. "It seems we got a fire-starter here...."
a333 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το γκρέμισμα του καζίνο και η πλήρης αναδάσωση όλης της περιοχής θα πονέσει πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε δημόσιο λιθοβολισμό. Σωστός! Αυτά είναι ...αντίμετρα στους καταπατητές των δασών και όχι να δείρεις έναν εμπρηστή. Ο άνθρωπος μπορεί νάχε και ανάγκες οικονομικές και αξεπέραστες και να τούχωσαν κάμποσα φράγκα τι νάκανε; Ανεργία βλέπεις.. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που πρέπει να πληρώνουν για τις πυρκαγιές και αυτοί δεν είναι άλλοι απ όσους χτίζουν στα καμένα και είναι και εύκολο να εντοπιστούν οι ίδιοι και τα "έργα τους" μέσα στα καμένα.
random Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 όλη η γειτονιά τον ήξερε για καλό παιδί. Ησυχος, ουτε μύγα δεν είχε πειράξει... πέσαμε απο τα σύννεφα...
a333 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε την άποψή μας άλλα υπάρχει και ένα όριο. Τελος παντων! Σωστά. Δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου. Προσωπικά το κατάλαβα και συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Τουλάχιστον θα μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό που έγραψε ο φίλος Davelis4. "It seems we got a fire-starter here...." Όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι μην παιδεύεις τον νού σου να καταλάβεις Αν ήταν να καταλάβεις θάχες ήδη καταλάβει Όπως κατάλαβες ούτε και γώ κατάλαβα τι εννοεί αλλά το διασκεδάζω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:04 ---------- όλη η γειτονιά τον ήξερε για καλό παιδί. Ησυχος, ουτε μύγα δεν είχε πειράξει.... Δεν είναι πρωτοφανές να είναι "καλό παιδί" εντός ή εκτός εισαγωγικών ένας παραβάτης του νόμου πέσαμε απο τα σύννεφα... υπάρχουν κι άλλοι στα σύννεφα; νόμιζα εδώ και καιρό ότι είχαν πέσει όλοι από εκεί (αστείο)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 MiDi_MiLiZ πρέπει να ξέρω τον άνθρωπο για να αποφύγω χαρακτηρισμούς του τύπου "θάνατος στο μογλη" και άλλα τέτοια. Εσένα θα σου άρεσε αν ήσουν στη θέση του? Όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε την άποψή μας άλλα υπάρχει και ένα όριο. Τελος παντων! Δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου. Τουλάχιστον θα μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό που έγραψε ο φίλος Davelis4. "It seems we got a fire-starter here...." Τι εννοεις αν θα μαρεσε να ειμαι στη θεση του? Να ειμαι εμπρηστης , να κυκλοφορω με μηχανη που την εχω κανει να μοιαζει με πυροσβεστικης ωστε να καιω ανενοχλητος τα δαση, για να γινομαι πλουσιος αποκτωντας παρανομα οικοπεδα? Αν και εφοσον καποιος εχει κανει ολα αυτα και πολλα ακομα, δε νομιζω να στενοχωριεται ιδιαιτερα αν καποιοι τον κακοχαρακτηριζουν η τον καταραζονται. Δεν πρεπει να ναι και τοσο ευαισθητο το "παιδι"... Οσο για το θεμα αν ειναι αυτος ο εμπρηστης η αδικα κατηγορειται σου ξαναλεω πως δεν αναφερεται το ονομα καποιου. Αρα αν δεν ειναι αυτος ο Χ, θα ειναι καποιος αλλος Υ. Και γενικοτερα αναφερομαι σε ολους τους εμπρηστες με τη φραση "Θανατος στο μογλη". Και το εννοω.-
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 H επανάληψη του επαγγελματικού του προσανατολισμού 3-4 φορές σε όλο το άρθρο που ακριβώς αποσκοπεί; Δηλαδή εντάξει, να πεις ότι ο τάδε παιδίατρος πιάστηκε να είναι παιδεραστής, έχει και ένα νόημα. Να επαναλαμβάνεις ότι ένας ηλεκτρολόγος της ΔΕΗ κάνει απάτες εις βάρος του δημοσίου έχει κι αυτό ένα νόημα. Θα μπορούσε όμως ο εμπρηστής να είναι περιπτεράς. Το άρθρο θα έλεγε "ο 36χρονος περιπτεράς";
dimitroula29 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 oχι δεν εννοω αυτο. εννοω οτι κανεις μας δεν ειναι αξιος να καθορίσει ποιος πρεπει να πεθανει και ποιος πρεπει να ζήσει. Η φραση που εβαλα ηταν τυχαια. Απλα αυτη μου εκανε ποιο πολυ εντυπωση και μου ειχε μεινει στο μυαλο. Μετα ειδα οτι την ειχες γραψει εσυ. Δεν το εκανα επιτηδες! Δε θα ασχοληθώ αλλο με το θέμα οποιος κατάλαβε κατάλαβε!Διαβασε το παρακάτω άρθρο! «Έχουμε 110 ΧΥΤΑ στην Ελλάδα. Ούτε 10 δεν θα έπρεπε να είχαμε. Η προοπτική θα πρέπει να είναι η συρρίκνωση και όχι η αύξηση τους. Η διαλογή στη πηγή και η ανακύκλωση συρρικνώνει το πρόβλημα. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στη καθημερινότητα μας». Ο κος Δημήτρης Καζαζάκης, πρόεδρος του συλλόγου «Κέντρο Βιωσιμότητας και Περιβαλλοντικής Προστασίας Βορειοανατολικής Αττικής» μιλάει στο TVXS και στέλνει ένα μήνυμα που έχει πολλούς παραλήπτες. ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Παυλόπουλος: «Aδικαιολόγητες οι αντιδράσεις για το ΧΥΤΑ» Δημοσίευση: 09-07-2009 16:50 Επεισόδια στο Γραμματικό για τη δημιουργία ΧΥΤΑ Επεισόδια ξέσπασαν το πρωί στο Μαύρο Βουνό του Γραμματικού όταν μηχανήματα συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων έκαναν την εμφάνιση τους με σκοπό να ξεκινήσουν τις εργασίες για κατασκευή ΧΥΤΑ. Οι κάτοικοι αντέδρασαν και η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Τέσσερις άτομα συνελήφθησαν μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της κοινότητας, Νίκος Κούκη. «Συνέλαβαν τον πρόεδρο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται τώρα στο Κέντρο Υγείας» δήλωσε στο tvxs η κα.Μέξη, κοινοτική σύμβουλος. «Υπάρχουν παντού φωτιές και ισχυρή παρουσία αστυνομικών. Φοβόμαστε ότι θα γίνει μακελειό. Η αστυνομία χρησιμοποιεί βία και έχουμε πολλούς τραυματισμένους πολίτες» δήλωσε από την πλευρά του στο tvxs ο κ.Σαφράς, κοινοτικός σύμβουλος. Σχολιάζοντας την επέμβαση των ΜΑΤ, ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρής δήλωσε ότι «Οι υπόλογοι της αμαρτωλής διαχείρισης των σκουπιδιών της Αττικής προσπαθούν, με το πρόσχημα της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων, να συνεχίσουν το παιχνίδι τους στις πλάτες των φορολογουμένων πολιτών. Οι υπεύθυνοι αντί να τους έχουν ως μοναδικούς και προνομιακούς συνομιλητές τους θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα προκειμένου να σταματήσει η καταστροφή μιας μοναδικής περιοχής της βόρειας Αττικής και αν θέλουν πραγματική λύση του προβλήματος να ανοίξουν επιτέλους τον διάλογο που επί χρόνια επιζητούν οι τοπικές κοινωνίες του Γραμματικού και της Κερατέας». «Η εμμονή στην μέχρι σήμερα πρακτική για την επιβολή ξεπερασμένων λύσεων θα οδηγήσει σε επανάληψη των σημερινών φαινομένων που δεν τιμούν τον πολιτισμό μας και υπονομεύουν το περιβάλλον», καταλήγει ο κ. Κουρής. Η κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή Μαύρο Βουνό του Γραμματικού χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κονδύλια. Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, ότι εάν δεν προχωρήσουν τα έργα, ενδέχεται να χαθούν τα κοινοτικά κονδύλια για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, καθώς ήδη η Κοιμισιόν προχώρησε σε αναστολή των πληρωμών για τους ΧΥΤΑ Κερατέας, Φυλής και Γραμματικού που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Συνοχής, εξαιτίας της εξαιρετικά αργής προόδου των έργων και της συνεχιζόμενης παραβίασης της σχετικής κοινοτικής νομοθεσίας. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ), με ανακοίνωσή του, καταδικάζει τα επεισόδια που διαδραματίζονται στο Γραμματικό. «Θεωρούμε υπερβολικές έως απαράδεκτες τις αντιδράσεις κάποιων αιρετών π.χ. του Γραμματικού και της Κερατέας, που συμπαρασύρουν και μερίδα των κατοίκων αρνούμενοι να δεχθούν είτε τους νόμους, είτε τις αμετάκλητες αποφάσεις των Ανώτατων Δικαστηρίων», υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του ο κ. Κακλαμάνης. «Η Αττική στο σύνολό της θα κινδυνεύσει μετά από ενάμιση χρόνο να γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος αν δεν προχωρήσουν τα έργα, της σύγχρονης και φιλικής προς το περιβάλλον, διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στους δύο, σύμφωνα με τον περιφερειακό σχεδιασμό, προαναφερθέντες χώρους», προσθέτει ο κ. Κακλαμάνης. Οι φωτιές στο Γραμματικο άκουσα στις ειδήσεις οτι ξέσπασαν απο τα δακρυγόνα των ΜΑΤ. Ομως απ οτι άκουσα συνέλαβαν πολίτες γι αυτο. Και ρωτάω εγω τώρα! Για πιο λόγο? Αν όντως οι φωτιές ηταν απο τα δακρυγόνα που φταίει ο πολίτης? Την καλησπέρα μου! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:40 ---------- H επανάληψη του επαγγελματικού του προσανατολισμού 3-4 φορές σε όλο το άρθρο που ακριβώς αποσκοπεί; Δηλαδή εντάξει, να πεις ότι ο τάδε παιδίατρος πιάστηκε να είναι παιδεραστής, έχει και ένα νόημα. Να επαναλαμβάνεις ότι ένας ηλεκτρολόγος της ΔΕΗ κάνει απάτες εις βάρος του δημοσίου έχει κι αυτό ένα νόημα. Θα μπορούσε όμως ο εμπρηστής να είναι περιπτεράς. Το άρθρο θα έλεγε "ο 36χρονος περιπτεράς"; Κοίτα το αρθρο περιεχει στοιχεία απο την δικογραφία. Αρα οι δημοσιογράφοι υποθέτω οτι ξερουν το ονομα. Δεν το δημοσιεύουν για πολλούς λόγους. Καταλαβαίνεις τι εννοώ!
a333 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δεν το δημοσιεύουν για πολλούς λόγους. Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Δεν το δημοσιεύουν για έναν μόνον λόγο: Απαγορεύεται! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:11 ---------- πίσσα και πούπουλα. Πές μας σε ποιά πόλη μένεις για να πάμε σε άλλη!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δεν το δημοσιεύουν για έναν μόνον λόγο: Απαγορεύεται! Kαι αυτό είτε το τηρείς και το σέβεσαι, είτε όχι. Προσπαθώντας να "φωτογραφίσεις" με διάφορους τρόπους αυτό αποδεικνύει από μόνο του ότι δεν υπάρχει καν σεβασμός στην φιλοσοφία του νόμου. Όχι μόνο ως προς την εφαρμογή του. Ένας 36χρονος Έλληνας λοιπόν. Ιδιωτικός υπάλληλος ή ελεύθερος επαγγελματίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.