Προς το περιεχόμενο

Acer aspire 5810T timeline. Ερώτηση για μπαταρία.

cyber_funky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει στο μάτι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906693 Θέλω ένα laptop το οποίο να έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γενικά πάνω κάτω αυτα τα χαρακτηριστικά που έχει ο 5810Τ.

Όμως έχω μια ερώτηση... Όταν λέει ότι αυτή η μπαταρία κρατάει μέχρι 9 ώρες, σε ποια κατασταση? Όταν απλά είναι ανοιχτός, χωρίς να εκτελεί δουλειά? Άν θέλω απλά να δω ταινίες χωρίς να κάνει τπτ άλλο, θα είναι πάνω κάτω 7-8 ώρες η διάρκεια?

Γενικά θέλω, αν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη μπαταρία ή με το συγκεκριμένο laptop να μου πει τις ώρες.

Δημοσ.

συμφωνα με γνωμες χρηστων που το εχουν.ανεφεραν οτι με βαρια χρηση κραταει γυρω στις 3,5-4 ωρες και απλα ανοικτος για 5,5-6 ωρες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:46 ----------

συμφωνα με γνωμες χρηστων που το εχουν.ανεφεραν οτι με βαρια χρηση κραταει γυρω στις 3,5-4 ωρες και απλα ανοικτος για 5,5-6 ωρες

Δημοσ.

Έψαξα το φορουμ αλλά δεν βρήκα κάποιο μήνυμα σχετικό με αυτό το laptop... Μπορείς να μου δώσεις λινκ για να δω τι συζητήσεις έχουν γίνει?

Δημοσ.

φιλε cyber_funky εχω 3 μερες που το αγορασα το συγκεκριμενο λαπτοπ και μολις του εβαλα windows xp χωρις να συναντησω καποιο προβλημα με τους drivers. οσο για την αυτονομια του, απλα δεν παιζεται. προσπαθουσα να αδειασω την μπαταρια και η ατιμη να μην σωνεται με τιποτα. το αφησα απλα ανοικτο και μου κρατησε για περιπου 8 ωρες(με vista) και αν το ζορισεις φτανει στις 4 ωρες και βαλε...

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ chris81188 για την απάντηση. Θέλω όμως να σε ρωτήσω...

Έβαλες xp διότι τα vista δεν τραβούσαν?

Αν απλά θέλω να δω 2 ταινιούλες άνετα με βγάζει η μπαταρία σύμφωνα με το λεγόμενα σου, σωστά?

Δημοσ.

xp εβαλα απλα για να δω αν μπορω να εχω την ιδια αυτονομια με τα vista. τελικα ομως ακυρο με τα xp γιατι δεν εχουν την διαχειριση ενέργειας των vista και το προγρμμα της acer epowermanager δεν επαιζε. μια χαρα τραβαει σε vista, δεν εχω παραπονο. εκτος αν θες βεβαια να σου φυγει η αμφιβολια μπορεις να περιμενεις να ερθει το ιδιο λαπτοπ με intel core 2 duo και οχι solo, αλλα θα κοστιζει αρκετα περισσοτερα. σημερα κιολας θα το βαλω να παιξει δυο ταινιες για να το δοκιμασω και θα σου πω, γιατι οπως σου ειπα πριν 3 μερες το πηρα και ακομα δεν το εχω τεσταρει ετσι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ----------

να συμπληρωσω οτι εκτος απο το θεμα της αυτονομιας που ειχε λιγοτερη με τα xp τελικα συναντησα προβλημα με τους drivers κι ετσι εβαλα παλι vista.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες!!

Περιμένω να μου πεις και τα αποτελεσματα για το παίξιμο ταινιών και έφυγα για eshop!!! Να' σαι καλά!

Δημοσ.

λοιπον τα αποτελεσματα: παιζει ταινιες(απο αρχειο, οχι απο το dvd) απο τις 8:15 μεχρι και τωρα. ενδιαμεσα αυξομειωνα φωτεινοτητα και ηχο, σερφαρα στο ιντερνετ, εγκατεστησα εφαρμογες και εκανε update. απο θερμοκρασια, ουτε καν που ζεσταθηκε αν και το χρησιμοποιω ολη μερα. και μου εμεινε και ενα 12% μπαταρια.καλη αγορα!!!!!!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα παιδες..

πηρα και εγω το σιγκεκριμενο λαπτοπ

και με βασανιζουν τα βιστα(να πω την αληθεια καταφερα να τα κανω να ανοιγουν σε 30 δευτερολεπτα..πραμα που δεν συγκρινοταν με τον αρχικο χρονο..)..τι θα λεγατε εξπι ι 7?

α ..αντιμετοπιζω προβλημα στην εγγραφη του εφεδρικου δισκου εργοστασιακων προεπιλογων..το buck up disc με απλα λόγια...καμια ιδεα?

Ευχαριστω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα. βαλε 7 χωρις δευτερη σκεψη. εχω βαλει τα win 7 pro 64-bit και δουλευουν ολα αψογα, δεν χρειαστηκε να βαλω ουτε ενα driver, τα αναγνωρισε ολα μονο του. μπορεις να βαλεις και τα 64-μπιτα αφου ο επεξεργαστης αν και μονοπυρηνος υποστηριζει αρχιτεκτονικη 64-μπιτ. οσο για το backup disk τι προβλημα αντιμετωπιζεις;

Δημοσ.
Έχω βάλει στο μάτι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906693 Θέλω ένα laptop το οποίο να έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γενικά πάνω κάτω αυτα τα χαρακτηριστικά που έχει ο 5810Τ.

Όμως έχω μια ερώτηση... Όταν λέει ότι αυτή η μπαταρία κρατάει μέχρι 9 ώρες, σε ποια κατασταση? Όταν απλά είναι ανοιχτός, χωρίς να εκτελεί δουλειά? Άν θέλω απλά να δω ταινίες χωρίς να κάνει τπτ άλλο, θα είναι πάνω κάτω 7-8 ώρες η διάρκεια?

Γενικά θέλω, αν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη μπαταρία ή με το συγκεκριμένο laptop να μου πει τις ώρες.

το 5810 Τ ειναι παλιο και δεν το χει πλεον το eshop. καλυτερα δες το 4810ΤG με αξιοπρεπη χαρακτηριστικα και χαμηλο βαρος. ολα τα νεα μοντελα ερχονται με windows 7 64 bit και απο επιδοσεις τα πανε πολυ καλα

τα timeline κρατανε 7.5-8 ωρες για εργασια γραφειου και wifi ανοικτο ενω με κλειστο wifi μεχρι και τις 9 (με χαμηλομενο το brightness).

για ταινιες γυρω στο 6 ωρο υπολογιζε για τα divx και 3.5-4ωρο για τα mkv.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...