Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Φορτώνεις το avi (αν σου βγάλει μήνυμα για VBR audio stream πατάς No).

2. Πατάς Video › Direct Stream Copy › OK.

3. Mετά Streams › Stream List όπου βλέπεις τον διαθέσιμο ήχο.

4. Κάνεις δεξί κλικ πάνω στο stream τoυ ήχου και πατάς Interleaving...

5. Στο κουτάκι Audio Skew Correction βάζεις σε χιλιοστά του δευτερολέπτου τη διόρθωση (π.χ. για 2 δευτερόλεπτα θα βάλεις 2000). Αν ο ήχος ακούγεται με καθυστέρηση (μετά την εικόνα), θα βάλεις αρνητική τιμή (ένα - μπροστά).

6. Πατάς ΟΚ και ξανά ΟΚ.

7. Πατάς File › Save As... και σώζεις το αρχείο με διαφορετικό όνομα από το αρχικό.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν εννοείς αυτό που στα ελληνικά το λέμε streaming τότε δες το vlc που σου επιτρέπει να δεις ή να ακούσεις ότι θες και να το στέλνεις και ταυτόχρονα σε κάποια διεύθυνση ή ατόφιο ή με μετατροπή.

Δημοσ.

Αυτο που θελω ειναι να.. δω σημερα τον ολυμπιακο σε ενα τουρκικο καναλι αλλα να ακουω απο ελληνικο ραδιοφωνο. Επειδη ομως ο ηχος του ραδιοφωνου (συνηθως) δεν συγχρονιζεται με την εικονα του (δορυφορικου) καναλιου, ψαχνω για καποιο προγραμμα, αν υπαρχει, που να μπορω να κανω μετακυλιση του ηχου στο ραδιοφωνο που θα αναμεταδιδει τον αγωνα.

Η καποιον αλλο τροπο για να συγχρονισω αυτα τα δυο (ηχο-εικονα).

Επεσα σε παναθηναικο?..

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.

Νομιζω ομως οτι αυτο δεν μου κανει (εκτος αν μου διεφυγε κατι στην αναγνωση) γιατι το ραδιοφωνο που θα ακουω ειναι μεσω internet, ενω σε αυτο το προγραμμα θα πρεπει να συνδεσω εξωτερικο ραδιοφωνο (FM-AM).

Δημοσ.

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι το vlc εχεις πολλες ''κρυφες'' δυνατοτητες που δεν γνωριζουμε.Υπαρχει καποιος οδηγος ή μπορει να κανει ο elf εναν για να γινει sticky?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.

Νομιζω ομως οτι αυτο δεν μου κανει (εκτος αν μου διεφυγε κατι στην αναγνωση) γιατι το ραδιοφωνο που θα ακουω ειναι μεσω internet, ενω σε αυτο το προγραμμα θα πρεπει να συνδεσω εξωτερικο ραδιοφωνο (FM-AM).

Επηρεάζει ότι ακούγεται στον H/Y ,επεμβαίνει πάνω στον driver αν έχεις ενεργοποιημένο το stereo mix θα το κάνει,άλλωστε μικρό πρόγραμμα είναι οπότε μια δοκιμή δεν είναι τίποτα δύσκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα κανει δοκιμη πριν σου πω οτι "Νομιζω ομως οτι αυτο δεν μου κανει"  και.. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι..

Ας πουμε οτι ο ραδιοφωνικος σταθμος που ενδιαφερει ειναι ο Βημα FM.. και παταω στο ιντερνετ να ξεκινησει να παιζει.. και παιζει. Μετα τι? Ανοιγω το προγραμμα Audio Delay αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι θα πρεπει να κανω εκει για να κανω τον Βημα FM να παιζει για παραδειγμα με 2'' καθυστερηση. 

Δεν σου ζηταω να κανεις εσυ την δουλεια για μενα, αλλα.. καθε βοηθεια ευπροσδεκτη..

Επεξ/σία από kropilack
Δημοσ.

Οκ! Το καταλαβα! 

Να σου πω την αληθεια ομως, στην την ιδια λογικη (που μου ειπες), το εκανα με το VLC.

Ομως πως θα ξερω ποια διευθυνση θα βαζω για να μου παιζει τους σταθμους? Αυτη που μου εδωσες για το βημα FM ειναι οκ (που-πως την βρηκες?). Eνω μια αλλη που εβαλα εγω (παλι για το βημα) μετα απο αναζητηση στο google, δεν την δεχτηκε (δεν ξεκιναει η αναπαραγωγη). Το ιδιο και με το spor fm (δεν ξεκιναει η αναπαραγωγη) αλλα και με αλλους σταθμους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...