Προς το περιεχόμενο

ερωτηματολόγιο για Facebook!!!!

Mark84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα πλαίσια μιας διπλωματικής εργασίας προσβλέπω στη βοήθεια και αλληλεγγύη όλων των friends του φόρουμ.Πρόκειται για τη συμπλήρωση (ΑΝΩΝΥΜΑ) ενός ερωτηματολογίου για χρήστες του facebook. Η συμμετοχή, υποστήριξη και βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη!!!!!

Το λίνκ είναι αυτό:

http://www.zoomerang.com/Survey/survey-intro.zgi?p=WEB2295XMQW3ZK

και υπάρχει για όποιον θέλει και αντίστοιχη ομάδα υποστήριξης στο facebook

με όνομα: Facebook Έρευνα!!!

Παρακαλώ πολύ αφου το συμπληρώσετε προσπαθείστε να το προωθείσετε σε φιλους γνωστούς κλπ.Όσο μεγαλύτερο το δείγμα τόσο συνεισφέρετε στην εκπόνηση της συγκεκριμένης έρευνας

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!!!!

Δημοσ.

Με την υποστήριξή σας έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τα 100 δείγματα στην έρευνά μας.Προσδοκούμε σε ακόμη μεγαλύτερη απήχηση έτσι ώστε να έχουμε ένα αρκετά αντιπροσωπευτικό δειίγμα!!!!

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Πήγα να το συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο αλλά ζητάτε mail στο τέλος και ξενέρωσα και δεν το έκανα τελικά.Κακώς...

Δημοσ.
Πήγα να το συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο αλλά ζητάτε mail στο τέλος και ξενέρωσα και δεν το έκανα τελικά.Κακώς...

Αγαπητε είσαι σίγουρος ότι πήγες στον σωστό σύνδεσμο?Το ερωτηματολόγιο δε ζητάει να δώσεις κανένα απολύτως πρωσοπικό στοιχείο ή δεδομένο.Γίνεται καθαρα για εκπαιδευτικούςεπιστημονικούς σκοπούς και δεν εχω κανένα απολύτως προβλημα να ανακοινώσω τα αποτελέσματα αν και εφόσον θέλετε να μάθετε ή ακόμη και στην παρουσίαση της πτυχιακής εφόσον μπορείτε να προσέλθετε.Για οποιοαδήποτε αμφιβολία επικοινωνήστε μαζί μου με π.μ ή e-mail.

Ευχαριστώ!!!!!!!

Δημοσ.

Οχι, εκεινο το mail το βλεπεις αφου ολοκληρωσεις την έρευνα. Τα πήρε τα στοιχεια που έδωσες, μετα το κλεινεις χωρις register κλπ

Το εκανα και εγω καλη επιτυχια

Δημοσ.
Οχι, εκεινο το mail το βλεπεις αφου ολοκληρωσεις την έρευνα. Τα πήρε τα στοιχεια που έδωσες, μετα το κλεινεις χωρις register κλπ

Το εκανα και εγω καλη επιτυχια

Ευχαριστώ για την βοήθεια στην διευκρίνιση φίλος!!!!!!

:lol:

Δημοσ.

Με την υποστήριξή σας έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τα 200 δείγματα στην έρευνά μας.Προσδοκούμε με την βοήθειά σας σε ακόμη μεγαλύτερη απήχηση έτσι ώστε να έχουμε ένα αρκετά μεγάλο αντιπροσωπευτικό δειίγμα!!!!

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...