Προς το περιεχόμενο

Netbook και dvd-rom

remalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, από χτες είμαι κάτοχος του acer aspire one D150X και μεχρι τωρα ειμαι πολύ ικανοποιημένος, τουλάχιστον από βάρος, φορητόττηα, μπαταρία ποιότητα κατασκευής και ταχύτητα..

Έκανα και μια μόντα και με μια αρχαία (αλλά ευτυχώς usb 2.0)θήκη σκληρού συνδεσα ενα παλίο dvd-rw για να φτιάξω τα recovery dvd. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να βάλω το starcraft στο netbook για να παίζω δικτιακά.. /αφού όμως για μπω στο battlenet θέλει το σιντι πρέπει να έχω μόνιμα το εξωτερικό dvd-rw?? Γιατί ήθελα να μπορώ και σε κανενα wifi spot(πχ πολυτεχνειο) να μπορώ να παίζω.. ξέρει κανείς τι να κάνω????:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Άν δεν κάνω λάθος, για να παίξεις οnline χρειάζεται να έχεις μόνο αυθεντικό κωδικό , που να μην τον χρησιμοποιεί ταυτόχρονα άλλος. Άρα εγκατέστησε το παιχνίδι, βάλ του και ένα no-cd crack και θα είσαι OK. Άν όχι, δοκίμασε να γράψεις σε image το cd (alchohol, daemon tools, nero-δε νομίζω να έχει προστασία αντιγραφής, αν έχει clone-cd τότε) κάντο mount πέρνα του το crack και δοκίμασε.

Άν κάνω λάθος διορθώστε με ;)

Δημοσ.

πςςςςς σωστός... ναι λογικά μόνο κλειδί θα θέλει... ευχαριστώ πολύ φίλε μου. θα το δοκιμάσω και θα απαντήσω αν λειτούργησε..

υγ ευχαριστώ για την πάρα πολύ γρήγορη απάντηση :-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...