Προς το περιεχόμενο

Wind spam. Κάθε μέρα, όλη μέρα!

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται? Κάθε μέρα παίρνω στην ξεφτίλα 5 ενημερωτικά μηνύματα από την wind. Κληρώσεις για διακοπές, bmw, προσφορές για φτηνότερες χρεώσεις, φτηνότερα μηνύματα και λοιπές ΑΗΔΙΕΣ. Το έχουν πραγματικά ξεφτιλίσει το θέμα και με έχουν κουράσει απίστευτα - δηλώνω ως άνθρωπος "αλλεργικός" σε κάθε είδους διαφήμιση. Που μπορώ να απευθυνθώ ώστε να σταματήσει το συγκεκριμένο καραγκιοζιλίκι? Γιατί αν δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό θα αναγκαστώ να διακόψω την σύνδεση.......

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω...αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω και εγώ!

Μια από τα ίδια, μου έχουν σπάσει τα νέυρα.

Εκτός από τα αυτοκίνητα διαφημίζουν και το wap .....

...όποιος γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο και χρήσιμο παρακαλώ να το αναφέρει.

Δημοσ.

Ναι βρε ThResh επειδή όμως κάθε άλλο παρά "chill" είμαι στις συνομιλίες μου με την εκάστοτε τηλεφωνική εξυπηρέτηση - θα έλεγα δε ότι μεταμορφώνομαι σε mr caveman, σαν τον bruce banner ένα πράγμα chill---)θυμός---)caveman - θα ήθελα να το αποφύγω :lol: . Δεν μου φταίει σε τίποτα το παιδί που θα βρω στο helpdesk. Η εταιρία μου φταίει που είναι καραγκιόζης μεγάλος καραγκιόζης. Γι' αυτό ρώτησα μήπως υπάρχει τίποτα μέσω μηνύματος, καμιά αυτοματοποιημένη τηλεφωνική εντολή ή κάτι παρεμφερές.

Το πρόβλημα μου με την διαφήμιση είναι τεράστιο. Αρκεί να σου πω πως στην είσοδο του σπιτιού μου έχω κρεμάσει πάνω από το γραμματοκιβώτιο χαρτί Α4 που αναφέρει ρητά πως "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΊΨΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΏΝ". Το είπα και πριν είμαι "αλλεργικός" με την διαφήμιση :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω ιδέα, πάρε τηλέφωνο και ρώτα :P

και εγώ τρώω αρκετό spam πάντως αλλά δεν με πειράζει...immunity :o

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με την Wind για το συγκεκριμένο θέμα....

Πρέπει να στείλουμε λέει ένα fax στο 2105100001 με την φωτοτυπία της ταυτότητας και το παρακάτω κείμενο:

Παρακαλώ να εξαιρεθεί ο αριθμός κινητού τηλ 69*********** από την λίστα διαφημιστικών μηνυμάτων της Wind.

Και να το υπογράψουμε από κάτω.....

Δεν γίνεται λέει με email μόνο με fax (21oς αιώνας....Yeahhhh)

Δημοσ.

Μάλλον έχεις συμβόλαιο, ε? Πριν υπογράψουμε, προσοχή στα κουτάκια που πρέπει να τικάρουμε και λένε "ΔΕΝ επιθυμώ κλπ κλπ κλπ.". Μεγάλοι τσάτσοι οι εταιρίες, αντί να κάνουν το ανάποδο...

Δημοσ.

Είμαι άλλος ένας που υποφέρει από τα καθυστερημένα μηνύματα της Wind.

Τι είναι αυτό το πράμα ρε παιδιά? Πως την έχουν δει έτσι οι ηλίθιοι??

Άκου ΦΑΞ! Ας όψεται που η σύνδεση ανήκει στο εταιρικό του πατέρα μου, αλλιώς θα τους έστελνα ένα ωραιότατο αρωματικό ΦΑΞ!

• Moderators
Δημοσ.

Εχμ αυτο με το συμβολαιο μαλλον δεν ισχυει.Καρτοκινητο εδω και χρονια και μου τα χαν ζαλισει καθημερινα.Ας ειναι καλα το εκαστοτε προγραμμα blacklist;)

Δημοσ.
Μόλις μίλησα με την Wind για το συγκεκριμένο θέμα....

Πρέπει να στείλουμε λέει ένα fax στο 2105100001 με την φωτοτυπία της ταυτότητας και το παρακάτω κείμενο:

Παρακαλώ να εξαιρεθεί ο αριθμός κινητού τηλ 69*********** από την λίστα διαφημιστικών μηνυμάτων της Wind.

Και να το υπογράψουμε από κάτω.....

Δεν γίνεται λέει με email μόνο με fax (21oς αιώνας....Yeahhhh)

να 'σαι καλα ρε φιλε!!! αυριο κιολας θα στειλω fax:devil:

Δημοσ.

Σαν δεν κανω λαθος ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ! οταν το συμπληρωνα ειχα βαλει και κινητο τηλ... για εμενα μην στειλεις φαχ... μπες στη λιστα και μολις σου ξαναστειλουν.....:-):-):-)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...