gs20309 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 εχω χρησιμοποιησει το ιδιο mod αλλα με τραπουλες χεχεχε μα πόσες τράπουλες έχεις ??!!!!!!!!!! σωστόοοοςς, μ αρέσει το σκεπτικό σου!!! σιγά μη δώσουμε τώρα 50ευρό για βάση που ουσιαστικά κάνει την ίδια δουλειά.. κ άμα δε σε βολέυει στους καρπούς κοτσάρεις κ ενα χοντρό βιβλίο στη μπροστινή μεριά κ έτοιμοοοο... καλοκαίρι είναι θα περάσει..
vasilisga Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 αν λες για το site που παρεθεσα παραπανω δεν λεει για τις φυσιολογικες θερμοκρασιες λειτουργιας, αλλα για τις μεγιστες... αν παιζεις αρκετα κοντα σε αυτες τις θερμοκρασιες τοτε ισως να εχεις προβλημα, διαφορετικα ολα ενταξει
jtsc21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που περίπου κυμαίνονται οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στα laptops?? Συγκεκριμένα εχω το toshiba satellite a300-1gn και είδα σήμερα οτι έπαιζε στους 50-55, ακόμα και στους 60 βαθμούς C.. Nα ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό? και το δοκο μου το τοσιμπα τοσο φτανει βαλε και μια βαση με ανεμηστηρακι/α και θασαι οκ
SAKIS1984 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Επειδη ειμαι τερμα ασχετος..εβαλα το real temp και δειχνει 63 βαθμους(μαλλον καλα ειναι).Αυτο το προγραμμα ρυθμιζει τη θερμοκρασια ή απλα τη δειχνει?
kostasfalcon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δινετε χρηματα για να αγορασετε φορητο και σας πιανει η τσιγκουνια για μια βαση.....χμ....μαλλον δεν σας νοιαζει ο φορητος σας και τα λεφτα που δωσατε.
gs20309 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δινετε χρηματα για να αγορασετε φορητο και σας πιανει η τσιγκουνια για μια βαση.....χμ....μαλλον δεν σας νοιαζει ο φορητος σας και τα λεφτα που δωσατε. δεν νομίζω ότι είναι θέμα τσιγκουνιάς.. αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με κάποια οποιοδήποτε βάση ας το πει κ φαντάζομαι θα πάνε και άλλοι να την πάρουν... αλλά απ όσα έχω διαβάσει εδώ σε ένα topic για βάσεις κανένας δεν πέτυχε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.. όλοι λένε για 3-4 βαθμούς αν θυμάμαι καλά .. τόσο δηλαδή όσο μπορείς να το ρίξεις απλά ανασηκώνοντάς το λίγο.. εαν εσύ έχεις κάποια καλή βάση που είσαι ευχαριστημένος πες γιατί πραγματικά θα με ενδιέφερε.. κάτι που να μην κάνει θόρυβο πολύ και να ρίχνει αισθητά την θερμοκρασία.
kostasfalcon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 δεν νομίζω ότι είναι θέμα τσιγκουνιάς.. αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με κάποια οποιοδήποτε βάση ας το πει κ φαντάζομαι θα πάνε και άλλοι να την πάρουν... αλλά απ όσα έχω διαβάσει εδώ σε ένα topic για βάσεις κανένας δεν πέτυχε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.. όλοι λένε για 3-4 βαθμούς αν θυμάμαι καλά .. τόσο δηλαδή όσο μπορείς να το ρίξεις απλά ανασηκώνοντάς το λίγο.. εαν εσύ έχεις κάποια καλή βάση που είσαι ευχαριστημένος πες γιατί πραγματικά θα με ενδιέφερε.. κάτι που να μην κάνει θόρυβο πολύ και να ρίχνει αισθητά την θερμοκρασία. Ειχα αγορασει 50ε πριν απο 2 χρονια την τοτε κορυφαια βαση της zalman, στην οποια εχω πανω ενα 17αρι laptop (clevo m570u - πριν απο 2 χρονθα τερας δυνατοτητων με δυνατα υποσυστηματα). Οι θερμοκρασιες μου σε idle mode το καλοκαιρι ειναι 38 βαθμοι και σε full load 60. Πολυ καλες αν σκεφτεις τι εχει επανω το φορητο. Κυκλοφορει πλεον και η καινουργια εκδοση - για μενα αξιζει και με το παραπανω τον κοπο η αγορα της, εμενα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο χωρις κανενα απολυτος προβλημα υπερθερμανσης και αθορυβη
gs20309 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ειχα αγορασει 50ε πριν απο 2 χρονια την τοτε κορυφαια βαση της zalman, στην οποια εχω πανω ενα 17αρι laptop (clevo m570u - πριν απο 2 χρονθα τερας δυνατοτητων με δυνατα υποσυστηματα). Οι θερμοκρασιες μου σε idle mode το καλοκαιρι ειναι 38 βαθμοι και σε full load 60. Πολυ καλες αν σκεφτεις τι εχει επανω το φορητο. Κυκλοφορει πλεον και η καινουργια εκδοση - για μενα αξιζει και με το παραπανω τον κοπο η αγορα της, εμενα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο χωρις κανενα απολυτος προβλημα υπερθερμανσης και αθορυβη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1216236&catalog=21&category=69977955 όντως μόνο για zalman έχω ακούσει καλά σχόλια.. αυτή εδώ του πλαισίου λέτε να λέει τίποτα ή μπα? Λες να χτυπήσω την zalman nc2000 τελικά?.. (όποτε μείνουν στην άκρη τα 55 ευρω ...δηλαδή από σεπτέμβρη σνιφ)
Green Dragon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Παιδιά στο laptop μου ( HP Compaq 6720s με επεξεργαστή Core 2 Duo Τ 5470 ) έπιανα θερμοκρασίες από 50 idle μέχρι 80 σε full load. Δοκίμασα το undervolting και έπεσα τουλάχιστον 10 βαθμούς κάτω, χωρίς να επηρεαστεί καθόλου το μηχάνημα. Από τότε το έχω μόνιμα undervolting και είναι δροσερό.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1216236&catalog=21&category=69977955 όντως μόνο για zalman έχω ακούσει καλά σχόλια.. αυτή εδώ του πλαισίου λέτε να λέει τίποτα ή μπα? Λες να χτυπήσω την zalman nc2000 τελικά?.. (όποτε μείνουν στην άκρη τα 55 ευρω ...δηλαδή από σεπτέμβρη σνιφ) Την εχω δει και εγω στο πλαισιο αλλα δεν ξερω αν κανει καλη δουλεια. Βεβαια οι πωλητες εκει μονο καλα λογια ειχαν να πουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.