thakisn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που περίπου κυμαίνονται οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στα laptops?? Συγκεκριμένα εχω το toshiba satellite a300-1gn και είδα σήμερα οτι έπαιζε στους 50-55, ακόμα και στους 60 βαθμούς C.. Nα ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό?
ntg_net Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αναλογα το λαπτοπ. Για το δικο σου 45-55 ειναι οκ. Το δικο μου δουλευει 21-35
vasilisga Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 διαλεξε τον επεξεργαστη σου και τσεκαρε μονος σου σε τι θερμοκρασιες πρεπει να παιζεις... http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=2643&SearchKey=
demos7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 διαλεξε τον επεξεργαστη σου και τσεκαρε μονος σου σε τι θερμοκρασιες πρεπει να παιζεις...http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=2643&SearchKey= παιδια εγω εχω ενα acer aspire 7720G και τωρα τελευταια μου ζεσταινετε και σβηνει. συνήθως οταν παιζω παιχνιδια. ο επεξεργαστησ μου ειναι αυτοσ http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPR αλλα πως θα δω την θερμοκρασια στο λαπ τοπ δεν ξερω υπαρχει κανενα προγραμμα?
vasilisga Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 δες το real temp http://www.techpowerup.com/downloads/1325/mirrors.php
Fronimitis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που περίπου κυμαίνονται οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στα laptops?? Συγκεκριμένα εχω το toshiba satellite a300-1gn και είδα σήμερα οτι έπαιζε στους 50-55, ακόμα και στους 60 βαθμούς C.. Nα ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό? Είχα το ίδιο λάπτοπ και θερμοκρασίες έπαιζε 37-44 το πολύ σε απλό σερφάρισμα....Παράξενο...
alex89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Επίσης καλό πρόγραμμα είναι και το everest ultimate
hasiotis_john Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που περίπου κυμαίνονται οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στα laptops?? Συγκεκριμένα εχω το toshiba satellite a300-1gn και είδα σήμερα οτι έπαιζε στους 50-55, ακόμα και στους 60 βαθμούς C.. Nα ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό? ΝΑ ΜΗΝ ανησυχείς καθόλου!!! Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες ... 50-55! Παραπάνω από 60, χωρίς "βαριά" χρήση , είναι κάπως ανησυχητικό και πρέπει να πάρεις "μέτρα" ... (πχ βάση ψύξης, έλεγχος των ανεμιστήρων - καθάρισμα από σκόνη, update bios ...) Πάντως να ξέρεις ότι όσο "σφίγγουν" οι ζέστες , να περιμένεις και κάποια αύξηση της θερμοκρασίας του laptop- εκτός και χρησιμοποιείς συχνά air- condition! Εμένα στο δωμάτιο μέσα , με αρκετή ζέστη είναι γύρω στους 50-53! Αν βγω το βραδάκι στο μπαλκόνι , με δροσιά ... πάει στους 45 κάπου! Παίζει ρόλο και σε τι περιβάλλον το χρησιμοποιείς! Και το Core Temp είναι καλό πρόγραμμα ... http://www.alcpu.com/CoreTemp/
21century Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Συνηθως στο δωματιο μου ή στη δουλεια μου υπαρχει το κλιματιστικο που το αφηνουμε σε καλη θεμροκρασια και μετα ο φορητος ειναι..δροσερος για να λειτουργεί άψογα...
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που περίπου κυμαίνονται οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στα laptops?? Συγκεκριμένα εχω το toshiba satellite a300-1gn και είδα σήμερα οτι έπαιζε στους 50-55, ακόμα και στους 60 βαθμούς C.. Nα ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό? μια χαρα ειναι
Jason 93 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εμενα ρε παιδια ξεκκιναει απο 55 και φτανει μεχρι τους 85 οταν παιζω παιχνιδια στον φορητο. Τελευταια μαλιστα μου εχει κλεισει 2 φορες απο θερμοκρασια. Και δεν μπορω και να δω με κανενα προγραμμα και την θερμοκρασια της gpu. Μπορει επειδη ειναι παλια να μην εχω αυτη την δυνατοτητα;
steve2810 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Παιδιά, διαβάζω τις θερμοκρασίες που παραθέτετε για τα laptop σας και αρχίζω και ανησυχώ για το δικό μου. Έχω ένα HP DV9542ev και κυμαίνεται από 60 έως 90 βαθμούς κελσίου, ανάλογα με τη χρήση. Θέλω επίσης να σημειώσω πως δεν έχει κλείσει καμία φορά λόγω θερμοκρασίας. Στο παραπάνω site είδα πως φυσιολογικές θερμοκρασίες είναι 100 βαθμοί κελσίου. Ο επεξεργαστής που έχει είναι ο Intel T7300.
gs20309 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 παιδιά εγώ έχω ένα sony vaio vgn - fz21m κ με το που το ανοίγω έχει πιάσει τους 45 βαθμούς. σταδιακά με λίγο web κ κανά τραγουδάκι πάμε στους 50 κ άμα αρχίσει κατέβασμα κ διάφορα προγράμματα δουλειάς πάμε στους 70 αλλά ακούστε τι πατέντα έκανα.. επειδή με τις βάσεις που διάβαζα στα φορουμ κανείς δεν είδε ουσιαστική διαφορά πήρα κάτι κασσέτες, ναι κασσέτες , ανα δύο τις κόλλησα με ζελοτέιπ και έβαλα ένα σετ των 2 σε κάθε ποδαράκι.. αυτόματα ανυψώθηκε το λάπτοπ κ τώρα δεν πάει ποτέ πάνω από 60.. βέβαια πιάνονται λίγο τα χέρια αλλά τι να κανω.... βολεύει ειδικά όταν το αφήνω μόνο του να κατεβάζει για να μην ζεσταίνεται. κ χρησίμευσαν κ οι κασσέτες, καλά που δεν τις είχα πετάξει!!!...
lagoudakis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 σωστος!!εγω ειδα μια μικρη διαφορα απο τοτε που εβαλα στο λενοβο μου μια μπαταρια 6 cell επειδη ανασηκωθηκε λιγο,συν οτι με την μικρη κληση που εχει με βολευει οταν γραφω,αρα 3 τα καλα στην μπαταρια,θερμοκρασια-αυτονομια-πληκτρολογιο
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 παιδιά εγώ έχω ένα sony vaio vgn - fz21m κ με το που το ανοίγω έχει πιάσει τους 45 βαθμούς. σταδιακά με λίγο web κ κανά τραγουδάκι πάμε στους 50 κ άμα αρχίσει κατέβασμα κ διάφορα προγράμματα δουλειάς πάμε στους 70 αλλά ακούστε τι πατέντα έκανα.. επειδή με τις βάσεις που διάβαζα στα φορουμ κανείς δεν είδε ουσιαστική διαφορά πήρα κάτι κασσέτες, ναι κασσέτες , ανα δύο τις κόλλησα με ζελοτέιπ και έβαλα ένα σετ των 2 σε κάθε ποδαράκι.. αυτόματα ανυψώθηκε το λάπτοπ κ τώρα δεν πάει ποτέ πάνω από 60.. βέβαια πιάνονται λίγο τα χέρια αλλά τι να κανω.... βολεύει ειδικά όταν το αφήνω μόνο του να κατεβάζει για να μην ζεσταίνεται. κ χρησίμευσαν κ οι κασσέτες, καλά που δεν τις είχα πετάξει!!!... εχω χρησιμοποιησει το ιδιο mod αλλα με τραπουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.