Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες φορητών

thakisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που περίπου κυμαίνονται οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στα laptops??

Συγκεκριμένα εχω το toshiba satellite a300-1gn και είδα σήμερα οτι έπαιζε στους 50-55, ακόμα και στους 60 βαθμούς C..

Nα ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό?

Δημοσ.
διαλεξε τον επεξεργαστη σου και τσεκαρε μονος σου σε τι θερμοκρασιες πρεπει να παιζεις...;)

http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=2643&SearchKey=

παιδια εγω εχω ενα acer aspire 7720G και τωρα τελευταια μου ζεσταινετε και σβηνει. συνήθως οταν παιζω παιχνιδια.

ο επεξεργαστησ μου ειναι αυτοσ

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPR

αλλα πως θα δω την θερμοκρασια στο λαπ τοπ δεν ξερω υπαρχει κανενα προγραμμα?

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που περίπου κυμαίνονται οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στα laptops??

Συγκεκριμένα εχω το toshiba satellite a300-1gn και είδα σήμερα οτι έπαιζε στους 50-55, ακόμα και στους 60 βαθμούς C..

Είχα το ίδιο λάπτοπ και θερμοκρασίες έπαιζε 37-44 το πολύ σε απλό σερφάρισμα....Παράξενο...

Δημοσ.
Καλησπέρα!

ΝΑ ΜΗΝ ανησυχείς καθόλου!!! Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες ... 50-55!

Παραπάνω από 60, χωρίς "βαριά" χρήση , είναι κάπως ανησυχητικό και πρέπει να πάρεις "μέτρα" ... (πχ βάση ψύξης, έλεγχος των ανεμιστήρων - καθάρισμα από σκόνη, update bios ...)

Πάντως να ξέρεις ότι όσο "σφίγγουν" οι ζέστες , να περιμένεις και κάποια αύξηση της θερμοκρασίας του laptop- εκτός και χρησιμοποιείς συχνά air- condition!

Εμένα στο δωμάτιο μέσα , με αρκετή ζέστη είναι γύρω στους 50-53! Αν βγω το βραδάκι στο μπαλκόνι , με δροσιά ... πάει στους 45 κάπου!

Παίζει ρόλο και σε τι περιβάλλον το χρησιμοποιείς!

Και το Core Temp είναι καλό πρόγραμμα ... http://www.alcpu.com/CoreTemp/

Δημοσ.

Συνηθως στο δωματιο μου ή στη δουλεια μου υπαρχει το κλιματιστικο που το αφηνουμε σε καλη θεμροκρασια και μετα ο φορητος ειναι..δροσερος για να λειτουργεί άψογα...

Δημοσ.
Καλησπέρα!

μια χαρα ειναι

Δημοσ.

Εμενα ρε παιδια ξεκκιναει απο 55 και φτανει μεχρι τους 85 οταν παιζω παιχνιδια στον φορητο. Τελευταια μαλιστα μου εχει κλεισει 2 φορες απο θερμοκρασια. Και δεν μπορω και να δω με κανενα προγραμμα και την θερμοκρασια της gpu. Μπορει επειδη ειναι παλια να μην εχω αυτη την δυνατοτητα;

Δημοσ.

Παιδιά, διαβάζω τις θερμοκρασίες που παραθέτετε για τα laptop σας και αρχίζω και ανησυχώ για το δικό μου. Έχω ένα HP DV9542ev και κυμαίνεται από 60 έως 90 βαθμούς κελσίου, ανάλογα με τη χρήση. Θέλω επίσης να σημειώσω πως δεν έχει κλείσει καμία φορά λόγω θερμοκρασίας. Στο παραπάνω site είδα πως φυσιολογικές θερμοκρασίες είναι 100 βαθμοί κελσίου.

Ο επεξεργαστής που έχει είναι ο Intel T7300.

Δημοσ.

παιδιά εγώ έχω ένα sony vaio vgn - fz21m κ με το που το ανοίγω έχει πιάσει τους 45 βαθμούς. σταδιακά με λίγο web κ κανά τραγουδάκι πάμε στους 50 κ άμα αρχίσει κατέβασμα κ διάφορα προγράμματα δουλειάς πάμε στους 70 αλλά ακούστε τι πατέντα έκανα..

επειδή με τις βάσεις που διάβαζα στα φορουμ κανείς δεν είδε ουσιαστική διαφορά πήρα κάτι κασσέτες, ναι κασσέτες , ανα δύο τις κόλλησα με ζελοτέιπ και έβαλα ένα σετ των 2 σε κάθε ποδαράκι.. αυτόματα ανυψώθηκε το λάπτοπ κ τώρα δεν πάει ποτέ πάνω από 60.. βέβαια πιάνονται λίγο τα χέρια αλλά τι να κανω.... :o

βολεύει ειδικά όταν το αφήνω μόνο του να κατεβάζει για να μην ζεσταίνεται.

κ χρησίμευσαν κ οι κασσέτες, καλά που δεν τις είχα πετάξει!!!...

post-78787-129063009904_thumb.jpg

Δημοσ.

σωστος!!εγω ειδα μια μικρη διαφορα απο τοτε που εβαλα στο λενοβο μου μια μπαταρια 6 cell επειδη ανασηκωθηκε λιγο,συν οτι με την μικρη κληση που εχει με βολευει οταν γραφω,αρα 3 τα καλα στην μπαταρια,θερμοκρασια-αυτονομια-πληκτρολογιο:-)

Δημοσ.
παιδιά εγώ έχω ένα sony vaio vgn - fz21m κ με το που το ανοίγω έχει πιάσει τους 45 βαθμούς. σταδιακά με λίγο web κ κανά τραγουδάκι πάμε στους 50 κ άμα αρχίσει κατέβασμα κ διάφορα προγράμματα δουλειάς πάμε στους 70 αλλά ακούστε τι πατέντα έκανα..

επειδή με τις βάσεις που διάβαζα στα φορουμ κανείς δεν είδε ουσιαστική διαφορά πήρα κάτι κασσέτες, ναι κασσέτες , ανα δύο τις κόλλησα με ζελοτέιπ και έβαλα ένα σετ των 2 σε κάθε ποδαράκι.. αυτόματα ανυψώθηκε το λάπτοπ κ τώρα δεν πάει ποτέ πάνω από 60.. βέβαια πιάνονται λίγο τα χέρια αλλά τι να κανω.... :o

βολεύει ειδικά όταν το αφήνω μόνο του να κατεβάζει για να μην ζεσταίνεται.

κ χρησίμευσαν κ οι κασσέτες, καλά που δεν τις είχα πετάξει!!!...

εχω χρησιμοποιησει το ιδιο mod αλλα με τραπουλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...