Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασια


Mullenv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!Τοσο καιρο εβλεπα πως η θερμοκρασια του υπολογιστη ηταν υψηλη.Προσφατα εγγατεστησα το speefun για να δω τι γινεται.Καθως το εβαλα ειδα πως το Pc εχει υψηλη θερμοκρασια.Μηπως μποριτε να μου προτεινετε κανενα τροπο για να το αντιμετωπισω?!(εχω ανοιξει το πλαγιο καπακι αλλα δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα).Παρακατω αναβασα μια εικονα για να δειτε και εσεις τα καθεκαστα και να μου προτεινετε λυσης.Σορρυ που δεν βαζω τονους αυτο το greekslish με εχει καταστρεψει και για την κακη αναλυση της εικονας.Περιμενο απαντησεις σας ευχαριστω προκαταβολικα.

post-136467-129063009888_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι σύστημα έχεις?

Πότε καθάρισες τελευταία φορά τις ψύκτρες και τους ανεμιστήρες?

Απο θερμοαγώγημή πως τα πάς?

Πόσοι ανεμιστήρες είναι στο κουτι? (ο μπροστά πρέπει να δίνει αέρα και ο πίσω να διώχνει).

Απο χώρο το κουτί τι λέει?

 

 

Edit: Μπορείς να ανεβάσει φωτογραφία του κουτιού (εσωτερική)? Θέλω να δω τους δίσκους (μα καλά πώς έπιασαν 50 βαθμού????)

Δημοσ.

Oι 67 βαθμοί είναι του επεξεργαστή σου; Κατά τα άλλα συμφωνώ με το φίλο. Καθάρισε ανεμιστήρες από σκόνη και οι σκληροί, καλό είναι να μην είναι κοντά ο ένας στο άλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...