timekeeper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ψάχνω να βρω ένα παλιό coin-op στο οποίο είχες τον έλεγχο ενός στόχου και προσπαθούσες να σκοτώσεις μαφιόζους. Είχε και ασπίδα και όταν την πατούσες φαινόταν και ο χαρακτήρας σου αν θυμάμαι καλά. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
Chaos3X Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο ΜΑΜΕ Plus που όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρίσκω λύση. Ενώ έχω πολύ μεγάλη συλλογή από ROMS (περίπου 88Gb) μερικά παιχνίδια δεν μου παίζουν και μου λένε ότι κάτι λείπει!!! δοκίμασα να αντικαταστήσω κάποιο rom με άλλο μπας και είχε κάποιο πρόβλημα αλλά με όσα έχω δοκιμάσει παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα. Έχω ξενερώσει τελείως...
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μαλλον σου λειπουν τα .CHD παιχνιδιων. Και εγω ειχα φαει τον τοπο για να μπορεσω να παιξω το Initial D αλλα τζιφος κατι Killer Instict τα παιζω κομπλε ομως...
Chaos3X Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μαλλον σου λειπουν τα .CHD παιχνιδιων.Και εγω ειχα φαει τον τοπο για να μπορεσω να παιξω το Initial D αλλα τζιφος κατι Killer Instict τα παιζω κομπλε ομως... .CHD??? What the fuck is this?
Bspus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλα ολα τα ΜΑΜΕ roms φτανουν τα 88GB? Εκτος αν βαζεις και τα chd μεσα. Για τα κανονικα roms τα οποια φανταζομαι τα εχεις σε zipακια το καθε παιχνιδι ξεχωριστα, ψαξε ενα εργαλειο διαχειρισης τους γιατι διαφορετικα δεν παλευεται η κατασταση. Εγω χρησιμοποιω το romcenter http://www.romcenter.com Επισης θα μπορουσες να δοκιμασεις να βρεις καπου (με τις γνωστες μεθοδους που δεν μπορουμε να υποδειξουμε) το πληρες και σωστα τακτοποιημενο ΜΑΜΕ set το οποιο χωρις τα chd δεν πρεπει να ξεπερναει τα 20 GB edit: Για οσους ρωτανε, chd = compressed hard drive, η compressed hunks of data. Ενα φορματ που δημιουργησε το MAME team για την αποθηκευση σκληρων η οπτικων δισκων που βρισκονταν στα μεταγενεστερα arcades
timekeeper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Το Time Crisis ίσως; Όχι δεν είναι το Time Crisis. Αυτό που λέω εγώ είναι πάνω από 15 χρόνια παλιό. Ευχαριστώ πάντως.
Chaos3X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Λοιπόν παιδιά έψαχνα λίγο στον Rom φάκελο του ΜΑΜΕ και όντως εκτός απ'τα zipάκια έχει και Games που βρίσκονται σε δικούς τους φακέλους και τα αρχεία που έχει μέσα έχουν κατάληξη .chd και είναι μεγαλούτσικα. Συνήθως είναι πιο καινούρια παιχνίδια όπως Tekken 3, Biofreaks e.t.c. To Full set με τα 20Gb που αναφέρεις περιέχει ΌΛΑ τα παιχνίδια? Και τα πιο καινούρια? Ο λόγος που δεσμεύω τόσο χώρο στον σκληρό μου είναι γιατί θέλω να τα έχω όλα αλλά αν είναι να μην μπορώ να τα παίξω (κάποια όπως Metal Slug 5 κ.α.) τότε να το ξανασκευτώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.