datanet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εχω Windows XP με SP2. Τα usb μου δουλευουν σαν usb2.0 ? στο device manager, δεν εχει καποιο κιτρινο ερωτιματικο, αλλα δεν λεει κ πουθενα για usb 2
guardianx71 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Και στα usb2 δεν γράφει παρά ένα απλό usb root hub κτλ. Το θέμα είναι ΕΧΕΙΣ usb2? Εννοώντας αν η μητρική σου έχει ενσωματομένο usb2 controller ( που θα έχει αν δεν είναι παλιότερη από 4-6 ετών ) ή αν έχεις Pci καρτα usb2
datanet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Και στα usb2 δεν γράφει παρά ένα απλό usb root hub κτλ. Το θέμα είναι ΕΧΕΙΣ usb2? Εννοώντας αν η μητρική σου έχει ενσωματομένο usb2 controller ( που θα έχει αν δεν είναι παλιότερη από 4-6 ετών ) ή αν έχεις Pci καρτα usb2 Λογικα εχει USB2, το λεει κ στο site! http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PM8M-V Να υποθεσω οτι ειμαι κομπλε ... ε?
SpyrosR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ναι, όλα οκ είναι. Αρκεί φυσικά κι οι συσκευές που συνδέεις να 'ναι USB2.0 συμβατές (και πλέον σχεδόν όλες είναι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.