Προς το περιεχόμενο

Αγορα macaw παπαγαλου - Συμβουλες!

iced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενδιαφερεται ενας φιλος για αγορα macaw παπαγαλου και διαθετει γυρω στα 1000Ε. Τον ενδιαφερει να ειναι εξοικειωμενος με τους ανθρωπους και να μιλαει..

΅Εχετε να πειτε διαφορες πληροφοριες και καθως και απο που μπορει να αγορασει εναν σε αυτα τα χρηματα??

Δημοσ.

Είμαι offtopic αλλα θέλω να ρωτήσω μήπως έκανες λάθος στο ποσό που αναφέρεις, δεν γνωρίζω τίποτα για παπαγάλους, αλλα δίνει 1000€???

Δημοσ.

Μου ειπε απο ενα μικρο ψαξιμο στο νετ οτι βρηκε και καποιους με την τριπλασια τιμη! Ασε.

Δημοσ.

Ωραια ρε φιλε, αφου ξερεις τοσα, δωσε πληροφοριες για καποιο pet shop και οτι γενικοτερο ξερεις. Τι τιμες παιζουν και ποιες παγιδες υπαρχουν??

Δημοσ.
Ωραια ρε φιλε, αφου ξερεις τοσα, δωσε πληροφοριες για καποιο pet shop και οτι γενικοτερο ξερεις. Τι τιμες παιζουν και ποιες παγιδες υπαρχουν??

Απο κουβεντες σχετικα εχω ακουσει μονο...τιμες 5-10 χιλιαδες και παραπανω, αναλογα με τις λεξεις που λεει.

Τωρα βεβαια σε τι γλωσσα, αυτο ειναι ενα θεματακι.

Δημοσ.

iced δεν μπορώ να σε διαφωτίσω και πολύ παρά μόνο να σου πω ότι φίλος μου που ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό, όταν ψαχνόταν για μακάο μου είπε πως επειδή γίνονται πολλές απάτες η καλύτερη λύση είναι να βρεις κάποιον αξιόπιστο ναυτικό-καπετάνιο κτλ μέσω γνωστού, και να στον φέρει από εξωτερικό στην ζούλα, γιατί υπάρχουν ειδικοί νόμοι για σπάνια πουλιά κτλ κτλ...

Το ρίσκο τεράστιο αλλά άμα σου φέρουν πραγματικό μακάο θα πάθεις την πλάκα σου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:57 ----------

Επίσης αν θυμάμαι καλά δεν μιλούν όλοι οι μακάο αλλά συγκεκριμένοι μόνο. Φυσικά αυτοί είναι πανάκριβοι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
iced δεν μπορώ να σε διαφωτίσω και πολύ παρά μόνο να σου πω ότι φίλος μου που ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό, όταν ψαχνόταν για μακάο μου είπε πως επειδή γίνονται πολλές απάτες η καλύτερη λύση είναι να βρεις κάποιον αξιόπιστο ναυτικό-καπετάνιο κτλ μέσω γνωστού, και να στον φέρει από εξωτερικό στην ζούλα, γιατί υπάρχουν ειδικοί νόμοι για σπάνια πουλιά κτλ κτλ...

Το ρίσκο τεράστιο αλλά άμα σου φέρουν πραγματικό μακάο θα πάθεις την πλάκα σου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:57 ----------

Επίσης αν θυμάμαι καλά δεν μιλούν όλοι οι μακάο αλλά συγκεκριμένοι μόνο. Φυσικά αυτοί είναι πανάκριβοι...

Παιδια γεια σας.Επειδη ειμαι κατοχος 2 macaw ενος scarlet ,και ενος blue&yellow,θα ηθελα να σας πω τα εξης:κατ'αρχην αν δεν εχετε ενα αρκετα μεγαλο χωρο, μην μπειτε στον κοπο για αγορα τετοιου παπαγαλου.Θελει αρκετο χορο για να παιζει και στο κλουβι πνιγεται ,και χαλαει το φτερομα του.Θελει πολυ συχνο καθαρισμα, γιατι μυριζει εντονα να ξερετε...Αλλα ειναι οπως τα σκυλια και πιο εξυπνα:-)Οσον αφορα τις τιμες ξεκινανε απο 3500-7500E ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ...Υπαρχουνε πολλες παγιδες,και μπορει να βρεθειτε χωρις παπαγαλο συντομα...Οτι αλλο θελετε στη διαθεση σας!

Δημοσ.

Να σημειώσω και εγώ πως οι παπαγάλοι αυτής της ράτσας ζούνε πάααααρα πολλά χρόνια. Σίγουρα αρκετά περισσότερα από τον ιδιοκτήτη τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...