mihalakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 πριν λίγο παρέλαβα για έναν φίλο μου το Qosmio F50-108. Έκανα κανονικά το σεταπ και με το που φορτώνει παράθυρα μου βγάζει μήνυμα οτι to soundchanger.exe has stopped working, χωρίς να έχω ήχο. Στο ηχειάκι των windows έχω ένα κόκκινο χ με την ένδειξη no audio output device is installed.Ξαναεγκατέστησα νεους οδηγους της τοσιμπα αλλα τιποτα. Στο device manager δεν βλεπει καθόλου κάρτα ήχου. Έχω επίσης πρόβλημα με τη μια απο τις 3 usb. Οτι και να βαλω δεν το αναγνωρίζει και μου βγαζει unknown device, h the device has malfunctioned....Οι αλλες 2 δουλευουν κανονικα...Τι γινεται;;; Ολοκαινουριο μηχανημα ειναι.μηπως ειναι doa?
kavatzoulas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 το εστειλες κατευθειαν για επισκευη ειδικα αν εχει προβλημα στη usb που σημαινει motherboard. ειμαι κατοχος του qosmio f50-10k με αλλαγμενο cpu T9550 αντι για Τ9400 και 2 500αρηδες σκληρους αντι για τους 2 320αρηδες και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε ολα.το καλυτερο μηχανημα απο οσα μπορεις να δεις στην υπογραφη μου.
efstratios1982 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 το εστειλες κατευθειαν για επισκευη ειδικα αν εχει προβλημα στη usb που σημαινει motherboard.ειμαι κατοχος του qosmio f50-10k με αλλαγμενο cpu T9550 αντι για Τ9400 και 2 500αρηδες σκληρους αντι για τους 2 320αρηδες και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε ολα.το καλυτερο μηχανημα απο οσα μπορεις να δεις στην υπογραφη μου. Τα άλλαξες μόνος σου ή έτσι αγόρασες το φορητό?
mihalakis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 βασικά είπα να αποκλείσω πρωτίστως όλα τα ενδεχόμενα πριν μπω σε διαδικασία επιστροφής, γιατί η παραγγελία έγινε από πλαίσιο και στη ρόδο δεν υπάρχει υποκατάστημα να τους το δώσω πίσω. ..Δεν πιστεύω να πρέπει να χρεωθώ κιόλας για την αποστολή από τη στιγμή που το μηχάνημα ήρθε προβληματικό εξαρχής. Αφήστε που με χρέωσαν και 6,5ε εξοδα αποστολής παρόλο που στη σελίδα τους αναφέρει οτι είναι δωρεάν....Εν τω μεταξυ η ζημιά πρέπει να έγινε στη μεταφορά γιατί το μηχάνημα πηγαινοερχόταν μέσα στο κουτί του.
the_eye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Με την πρώτη ευκαιρία κάντο επιστροφή, πιθανότατα DOA.
kavatzoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τα άλλαξες μόνος σου ή έτσι αγόρασες το φορητό? τους σκληρους δισκους τους αλλαξα μονος μου, τον επεξεργαστη τον αλλαξε ενας φιλος τεχνικος. ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα, ακριβο μεν αλλα μονο οι επιδοσεις τους και η ποιοτητα κατασκευης του σε κανουν να ξεχασεις τα ευρωπουλα που πληρωσες και το κυριοτερο 4 χρονακια εγγυηση!
efstratios1982 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 τους σκληρους δισκους τους αλλαξα μονος μου, τον επεξεργαστη τον αλλαξε ενας φιλος τεχνικος. ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα, ακριβο μεν αλλα μονο οι επιδοσεις τους και η ποιοτητα κατασκευης του σε κανουν να ξεχασεις τα ευρωπουλα που πληρωσες και το κυριοτερο 4 χρονακια εγγυηση! ναι αλλά ισχύει τώρα που άλλαξες αυτά?
kavatzoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ναι αλλά ισχύει τώρα που άλλαξες αυτά? για τους σκληρους δισκους και τη μνημη δεν χανεται η εγγυηση οταν τα αλλαζεις, για τον επεξεργαστη ομως χανεται....απλα αν παθει τπτ θα ξαναβαλω το παλιο επεξεργαστη και θα τον παω στο service...
efstratios1982 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 γιατί τον άλλαξες τότε? και ο μαμίσιος ήταν αστέρι...χωρις παρεξήγηση αλλά περιττό έξοδο το βρίσκω...
kavatzoulas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 γιατί τον άλλαξες τότε? και ο μαμίσιος ήταν αστέρι...χωρις παρεξήγηση αλλά περιττό έξοδο το βρίσκω... πιστεψε με αν ηταν να πληρωσω δεν θα το σκεπτομουν καν να τον αλλαξω απλα επεσε στα χερια μου ενας Τ9550 τσαμπα και ειπα να κανω την αναβαθμιση. εχω φυλαξει τα μαμισια (σκληρους δισκους με τα recovery και τον επεξεργαστη σε περιπτωση αναγκης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.