xristoss1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 την Eizo μαλλον θα παρω γιατί εχω ακουσει πολυ καλα λογια και γιατι δεν μπορουσα την αλλη Dante μηπως εγινε στην συνθεση σου λαθος η τελικη τιμη? γιατι εμενα μου βγαινουν ολα μαζι 1400e μπας ξεχασα τιποτα?
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 την Eizo μαλλον θα παρω γιατί εχω ακουσει πολυ καλα λογια και γιατι δεν μπορουσα την αλλη Μην σε πάρω στο λαιμό μου μπορεί να είναι καλύτερη η Dell και να κάνω λάθος.Εγώ σου είπα Dell δεν έχω δουλέψει απλά σε Eizo που έχει τύχει να κάτσω αρκετές φορές απλά χαζεύεις... Ζήτησα να εξεταστεί και η Ειzo από τους πιο ειδικούς...γιατί είναι πάρα πολλά τα λεφτά και ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αν τα δώσεις.. Να εξεταστεί μέχρι αηδίας το θέμα που λέει ο λόγος! Εγώ ψηφίζω EIZO>NEC>DELL>HP>>>Samsung>LG αλλά για τη Dell με επιφύλλαξη γιατί τα reviews είναι απίστευτα κολακευτικά..
xristoss1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 απο οτι ειδα σε καποιες συζητησις ανεφερουν για input lag κατι τετοιο για την dell.
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Βάλτες ξεχωριστό thread στις οθόνες να πάρεις περισσότερες γνώμες!ΕΙΖΟ vs Dell vs HP Χαμός θα γίνει!
Dante80 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Προσωπικά πάντως θα πήγαινα πρώτα στην DELL που έχω δει και ξέρω, και μετά στην Hp (που έχω το μικρότερο αδερφάκι της με ίδιας ποιότητας panel. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο, είναι να δώσει την βάση που χρειάζεται ο φίλος στο θέμα οθόνη. Την στιγμή που δίνει 1500 για rig (και έχει αυτές τις ανάγκες και περιορισμούς), τουλάχιστον το 1/3 θα πρέπει να πάει στην οθόνη. Επίσης, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να δώσει 600€ για ΤΝ οθόνη, όπως η eizo που αναφέρεις. Η Eizo είναι καταπληκτική εταιρία (το ξέρω γιατί είχα οθόνη της) που προσέχει την λεπτομέρεια και δίνει πάντα σωστά ρυθμισμένα και ποιοτικά προϊόντα. Αλλά ότι και να κάνεις, η διαφορά του τύπου του panel είναι πασίδηλη. Ειδικά σε τόσες πολλές ίντσες. Αν πρέπει να πας σε TN οπωσδήποτε, θα πας σε κάτι τέτοιο, και δεν θα πληρώσεις την υπεραξία της eizo για το πανομοιότυπο panel που έχει. Χρήστο, 1500 βγαίνει. Μήπως δεν έχεις μέσα τα ηχεία-πληκτρολόγιο-ποντίκι?
xristoss1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 λοιπον παιδιά αποφασισα να παρω την συνθεση του Dante πληρως (δηλαδη και την οθονη dell).(τα βολεψα με προπληρωμενη) Η οθονη ειναι 10ετίας ειναι τπτ μειονεκτημα αυτο?(επειδη πολυ το λεφτο καταλαβαινετε). Κοίτα η οθόνη είναι επένδυση δεν είναι ούτε μητρική,ούτε επεξεργαστής.Μια βαρβάτη οθόνη αξίζει αλλά προσωπικά τα 600€ μου φαίνονται πάρα πολλά...Εννοείται 1000φορές πάντως 600 για οθόνη παρά αλλού.24άρα είναι...fullHD είναι,γαμάτη είναι...καλύτερη από την eizo πιστεύω ΔΕΝ είναι..Είναι οθόνη 10ετίας κ βάλε...Αν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου με αυτή την οθόνη για τα επόμενα 10+ χρόνια τότε βούρ..αλλά απαιτώ να; εξεταστεί και η πρόταση της EIZO από τους πιο ειδικούς γιατι αν έδινα τόσα λεφτά μόνο για ΕΙΖΟ θα τα έδινα..βέβαια δεν έχω δουλέψει και ποτέ Dell αλλά η Εizo εκτός του ότι η ποιότητά της κάνει μπάμ ακόμη και στο μάτι(που σε πάρα πολλές οθόνες διαφορετικές ούτε καν καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ τους τόσο ευκολα) είναι ΟΤΙ πιο ξεκούραστο έχω δουλέψει ποτέ μου και είναι πραγματικά άλλη εμπειρία..Η οθόνη σε άλλο επίπεδο τελείως.. παντως ειδα τα σχολια στο αγγλικο καταστημα και πραγματικα ειναι οθονάρα λενε. απαντηστε να βαλω μπροοος την αγορα!!!!:lol:
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 H EIzo ειναι ΤΝ; Πάσο τότε.. Εγώ S-PVA πάνελ είδα ότι φοράει αλλά μπορεί να μαι κ γκαβός Dell ftw τότε.. Aκυρο την είδα ότι είναι TN η ΕΙΖΟ και δεν υπάρχει καν στις επιλογές..Dell δαγκωτό. 600€ ΤΝ;;Πάμε καλά;Πάντως ότι είναι ότο πιο ξεκούραστο υπάρχει για μένα ισχύει ακόμη και από την HP..Τώρα με τρώει να δω πως είναι αυτή η άτιμη η Dell! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:49 ---------- Η οθονη ειναι 10ετίας ειναι τπτ μειονεκτημα αυτο? Για πλεονέκτημα το λέω...Κάτι σαν επένδυση δηλαδή..Για τα επόμενα 10χρόνια θα έχεις οθονάρα..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.