leukonas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το πρώτο software που είχα αγοράσει ήταν το bleem (emulator psx) http://en.wikipedia.org/wiki/Bleem! το οποίο και ποτέ δεν χρησιμοποίησα
danaos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το πρώτο λογισμικό που είχα αγοράσει, τον καιρό του Νώε, ήταν το λειτουργικό σύστημα Microsoft DOS 6... Σε δισκέτες βεβαίως... Υπάρχει ακόμα στην αποθήκη... (Πιο πριν βέβαια κασετούλες ήχου με παιχνίδια και basic για spectravideo...)
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 panda antivirus....θυμα τους για 3 συνεχομενα χρονια... αα και εχω και το sims 2 pets που μου εκαναν δωρο...
the_valliant Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Norton SystemWorks 2003: εξαιρετική σουϊτα , αν και αρκετά βαριά για το σύστημα μου τότε Διάβασα το ποστ του accipio παραπάνω και... ανατρίχιασα! Τι να κάνει άραγε ο ΖΧ μου; Τελευταία φορά που τον είδα ήταν μέσα στο κουτί του (ναι, το έχω ακόμα!) στην αποθήκη... Τα παλιά εκείνα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολο να βρεις σπασμένα παιχνίδια οπότε έχω αρκετά αγορασμένα. Ένα που θυμάμαι σίγουρα ήταν το Atic Atak 8] >http://en.wikipedia.org/wiki/Atic_Atac
fabio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Νομιζω ηταν το Le Mans για zx καμια 25 χρονια πριν ....
random Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το πρώτο πακέτο software που αγόρασα - εκτός "περιπτεράδων" - αν θυμάμαι καλά, ήταν 1987, το Academy, ενα space simulation για Spectrum 48K. Μου είχε κάνει τόση εντύπωση το preview στο Crash magazine, που με το που το είδα, τυχαία, σε μια βιτρίνα, στη Μπόταση, δεν άντεξα. για να πω την αλήθεια δεν ειμαι 1000% σίγουρος οτι ήταν "γνήσιο" / νόμιμο. Εκείνη την εποχή ακόμα και τα μαγαζιά είχαν στα ράφια, κόπιες ανακατεμένες με original, μαζι με εγχρωμα covers, manual, και τα πάντα όλα... Αλλο που θυμάμαι, ήταν τα λεφτά που έδωσα -ναί, εγώ ο ορκισμένος Windozάκιας - για το πακέτο του Suse Linux 5.3, γύρω στο 1998.
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Απ΄ότι φαίνεται, το Online key check στα antivirus απέφερε καρπούς. Εγώ το 1ο software που αγόρασα ήταν το TV Tool το 2000 νομίζω γιατί ήθελα να βλέπω στην tv ταινίες από το pc και το εργαλείο αυτό με βόλεψε αφάνταστα με τις ρυθμίσεις του. Είχα δώσει 3.000 δρχ και η υποστήριξη και η αναβαθμίσεις συνέχιζαν για αρκετά χρόνια μετά. Για παιχνίδια δεν θα αναφερθώ καθότι τα ακουμπούσα καλά για τον Amstrad και τον Spectrum. Μέχρι που ανακάλυψα τις μικρές αγγελίες στο Pixel.
avraam5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Aces of Aces για commodore 64 το 1988 απο ενα ημιυπογειο στην Αγγελακη (θεσσαλονικη). τωρα μην κανεις καμια τρελλη ερωτηση για το ποτε αγορασα τελευταια φορα .:o:o:o:o:o:o
EPa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Κασσέτα Bruce Lee για C=64 πριν από 25 χρόνια. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2009 από EPa
hackos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μάλον είμαι η εξαίρεση. έχω 8 anti virus-firewall-anti spy ware-mail ware-ad ware-Trojan-worm,καμια 6-7 benchmarks (όπως 3dmark03-3dmark06),γυρο στα 30 παιχνίδια και πάνω από 45 Linux cd ®. Και συνεχίζω ακάθεκτος...
Höfdingadrapa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ε...χμ...λετ μι θινκ. Χμ... Κασετούλα Super Mario Land 2 για το Game boy? 24.000δρχ παρακαλώ! Ελπίζω να μετράει αυτό αλλιώς είμαι οφ τόπικ οπότε το πούλο, σβήστε το ποστ. =ρ
kwstas80a Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 CD Replicator όπου το είχα παραγγείλει απο την αμερική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα