poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το πρωτο λογισμικο που αγορασα ειναι για το ECDL (practice tests)γιατι το χρειαζομουν για τους μαθητες μου (και δεν το βρισκα σπασμενο). Εκει που εχω δωσει λεφτα είναι για κομματια κωδικα στις ιστοσελιδες πελατων (components, plugins etc) Windows ειμαι ειτε με αυτα που ερχονται μαζι με το πισι ειτε μεσω MSDNAA. Ολα τα αλλα σπασμενα ********************************************************************************************************************************************** Μετα το γυρισα στο λινουξ, και σταματησα να εχω τυψεις
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Members Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Windows Vista Home Greek, γιατί ήρθαν αναγκαστικά προεγκατεστημένα με το λάπτοπ. Παρόλα αυτά τα κράτησα, μιας και στο λάπτοπ χρησιμοποιώ κυρίως Ubuntu και τα Windows τα ήθελα να βρίσκονται για κάθε ενδεχόμενο. Από εκεί και πέρα, ένα πρόγραμμα που έχω σκεφτεί να αγοράσω, περισσότερο για να υποστηρίξω τον κατασκευαστή του, είναι το Christv. Α, δεν ξέρω επίσης αν πιάνεται και ο premium rapidshare account.
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 συγνωμη που βγαινω off-topic αλλα ποια προτεινεις για αντικατασταση? DVDStyler για περίπλοκα πράγματα, DVDAuthorGUI για πιο απλά. Ακόμη και το DVD Flick (που δεν είναι η κύρια δουλειά του αυτή) έχει μερικά templates - τα οποία υπάρχει τρόπος να γίνουν customize - για στοιχειώδη menus...
gfilippas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πριν έντεκα χρόνια είχα πάρει τον πρώτο μου υπολογιστή. Την άλλη μέρα πήγα και πήρα μια εγκυκλοπαίδεια (αδύνατο να θυμηθώ). Είχα πάρει και 2 παιχνίδια αλλά αφού δε λέμε παιχνίδια... Ουπς. Μου θύμησες ότι και εγώ αγόρασα κάτι τελικά. Την Microsoft Encarta. Το 1996 αν θυμάμαι καλά.
Wise_One Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ωραίος! Αυτήν είχα πάρει κι εγώ. Δε θυμάμαι να την είχα δουλέψει πολύ αλλά πάνε και τόσα χρόνια...
poscaman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 btw την encarta την ειχε αγορασει και ο πατερας μου εκει καπου στο '96
gfilippas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Γιε μου!!!! Ξαναβρισκόμαστε μετά από τόσα χρόνια
StavrosD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) 1o παιχνίδι: Space Ace (10 δισκέτες 5.25 αν θυμάμαι καλά. 12.000 ή 13.000 δρχ πριν από 15+ χρόνια! Πανάκριβο) 1ο application: Getright (μετά από 1+TB downloads, έπρεπε να το πάρω για την εξυπηρέτηση και μόνο. Τότε δεν υπήρχαν rapidshare download managers, και έκανα import με πατέντες τα link). update: Αν μετράνε και τα προεγκατεστημένα, τότε το πρώτο μου Software ήταν το MS DOS 3.3 που είχε ο schneider Euro PC II. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2009 από StavrosD
poscaman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Γιε μου!!!!Ξαναβρισκόμαστε μετά από τόσα χρόνια Π Α Τ Ε Ρ Α!!!!!!!!!!!! τελος το offtopic. μην πεσει και καμπανα βραδιατικα
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 To Nod32 έχω αγοράσει και το GTA4 Άιντε, άιντε... Εγώ κατάλαβα το εξής: Οτι η eset αγόρασε την rockstar (Βασικά, διάβαζα "Το nod32 έχει αγοράσει και το GTA4 ) Πάω για μπάνιο και για ύπνο...Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα Α...Και για να μη θεωρηθώ offtopic: Έχω αγοράσει και εγώ το GTA IV.
accipio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μια και το θυμήθηκα, ας το αναφέρω. Το πρώτο πρόγραμμα που αγόρασα ποτέ, ήταν ένα πρόγραμμα για σκάκι (άρα εμπίπτει στην κατηγορία των παιχνιδιών). Το ωραίο όμως ποιο είναι; Το μέσο στο οποίο βρισκόταν: ήταν μια κασέτα ήχου (!), μια και προοριζόταν για το ZX Spectrum 48K που είχα. Μιλάμε για το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80 (νομίζω)... Η αγορά έγινε από την οδό Στουρνάρα, αλλά δε θυμάμαι από ποιο κατάστημα. Να και μια φωτογραφία, μια και το έχω ακόμα.
Wise_One Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Τότε αφού λέμε και για παιχνίδια να πώ κι εγώ. Είχα πάρει τότε (μαζί με την εγκυκλοπαίδεια) το Driver (δύσκολο παιχνίδι) και το Formula 1 '97 (απίστευτο, για μένα ο καλύτερος F1 simulator μέχρι τώρα...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα