ntg_net Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Βασικα αν βγαλουμε εκτος τα προεγκατεστημενα Windows & Games , μεχρι τωρα ειμαι ο μονος που εχει αγορασει καποιο προγραμμα ειμαι εγω. Μην εκφραστειτε ελευθερα
Tzimmys Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δεν πρόκειται περί αγοράς μιας και είναι freeware, αλλά έκανα donate στο nlite.
accipio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Βασικα αν βγαλουμε εκτος τα προεγκατεστημενα Windows & Games , μεχρι τωρα ειμαι ο μονος που εχει αγορασει καποιο προγραμμα ειμαι εγω. Μην εκφραστειτε ελευθερα Είσαι ο μόνος; Το δικό μου μήνυμα αόρατο είναι;
parsifal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το DVD-lab. Major overkill! Πέραν του ότι παράτησα το σπορ του DVD authoring εδώ και πολύ καιρό, πλέον αν παρίστατο ανάγκη θα μπορούσα να κάνω author ένα DVD με δωρεάν εργαλεία, όπως συμβαίνει με το video editing & encoding...
phadomas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το μονο γνησιο που υπαρχει στο pc μου ειναι το counter strike 1.6:D
Labfrog Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Πέρα από 2-3 παιχνιδάκια, norton antivirus το 2005 νομίζω. Και αυτό επειδή δεν ήξερα τις "σελίδες". Α και φυσικά δεν ήξερα άλλα free antivirus. Πάντως όχι. Το νόρτον που πήρα τότε ήταν το πρώτο και το τελευταίο λογισμικό που πήρα XD
ntg_net Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Είσαι ο μόνος; Το δικό μου μήνυμα αόρατο είναι; Ωππ δεν το ειδα.
skywritergr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εγώ το kaspersky γιατί πραγματικά βαρέθηκα να ψάχνομαι με πλάγιες λύσεις. Παράλληλα θεωρώ οτι αξίζει τα λεφτά του. Κατά τα άλλα προτιμώ τα freeware όσο γίνεται.
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 δεν έχω αγοράσει κανένα λογισμικό ε καλά μονο το Crysis
the_eye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Linux suse 6 κάτι ένα πολύ ωραίο πακετάκι με cd και 2-3 βιβλία. Όλα αυτά κάπου 6 ευρώ
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το μόνο που έχω αγοράσει (εξαιρώντας φυσικά το λειτουργικό του λαπτοπ, τα τζάμπα προγράμματα με υπολογιστές και κάρτες γραφικών) είναι ένα component για το joomla... το οποίο δεν πλήρωσα εγώ αλλά ο πελάτης. Εκτός αυτού πρόσφατα πήρα το orange box για 9.99... καταξοδεύτηκα
Wise_One Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πριν έντεκα χρόνια είχα πάρει τον πρώτο μου υπολογιστή. Την άλλη μέρα πήγα και πήρα μια εγκυκλοπαίδεια (αδύνατο να θυμηθώ). Είχα πάρει και 2 παιχνίδια αλλά αφού δε λέμε παιχνίδια...
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το DVD-lab. Major overkill! Πέραν του ότι παράτησα το σπορ του DVD authoring εδώ και πολύ καιρό, πλέον αν παρίστατο ανάγκη θα μπορούσα να κάνω author ένα DVD με δωρεάν εργαλεία, όπως συμβαίνει με το video editing & encoding... συγνωμη που βγαινω off-topic αλλα ποια προτεινεις για αντικατασταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα