Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτική γνώμη απο phpBb;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Επειδή θα κάνω αλλαγές στη κοινότητα που έχω στη κατοχή μου, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.

Πρώτα απο όλα, έχετε καμιά ιδέα για εναλλακτική λύση αντί phpbb; Δε μου αρέσει και τόσο, και είναι η μόνη που έχω χρησιμοποιήσει. Πρώτα απο όλα, δεν είναι και τόσο βολική. Τι γνώμη έχετε για simple machines; Ακούω καλά λόγια.

Τωρα κατι άλλο που έχει σχέση με το προηγούμενο ερώτημα. Επειδή το forum θα συνδεθεί μέσο bridge με Joomla, μου είχαν δείξει κάποτε μία υπηρεσία για forum η οποία "τραβούσε" το θέμα απο Joomla και το χρησιμοποιούσε στο forum. Ξέρετε για ποια αναφέρομαι; Και, μηπως υπάρχει κάποιο άτομο που απο psd να περάσει τα αρχεία του template που θα χρησιμοποιηθούν στο Joomla, για να χρησιμοποιηθουν στο forum; Αν γνωρίζει κάποιος πως γίνεται, τον παρακαλώ πάρα πάρα πολύ, να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου ή μέσω προσωπικού μηνύματος ή msn ([email protected])

Ευχαριστώ πολύ.

Καλή σας ημέρα.

Δημοσ.

SMF και ξερό ψωμι. Κοιτα το site μου για μια ιδεα.

Για γεφυρες με joomla δεν θα το πρότεινα, θα γίνει το ελα να δεις αλλα αν θελεις να κανεις ετσι το σαιτ σου χρησιμοποιησε το jfusion.

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπει ο giorgos147 να το ρωτήσω εδώ... ποιο θα προτιμούσατε για joomla σελίδα. θα στηθεί από το μηδέν το φόρουμ άρα δεν μας νοιάζουν μεταφορές από άλλο.

Δημοσ.

Λοιπόν, αφού πρόκειται για joomla η αμέσως επόμενη σκέψη μετά από phpBB είναι το SMF. Υπάρχουν ακόμα τα MyBB, Magneto, Moodle και το πασίγνωστο vBulletin.

Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο από τα δωρεάν είναι το phpBB(ειδικά τώρα που περιμένουμε αναβάθμιση) και δεύτερο είναι το Mageto(δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ:o). Όχι το SMF γιατί μπορεί να είναι αρκετά απλό, προσιτό στους περισσότερους και να έχει πολλά Mods αλλά υστερεί πολύ στην εμφάνιση(όχι πως δεν μπορεί να γίνει αρκετά ωραίο).

Τώρα αν πραγματικά θες μία ισχυρή κοινώτητα θα σου πρότεινα να αφήσεις το joomla και να δοκιμάσεις τα IP.Board και vBulletin. Αυτή τη στιγμή το IP.Board φαίνεται να είναι καλύτερη επιλογή καθώς μόλις αναβαθμήστικε, είναι φθηνότερο και δεν έχει το εκνευριστικό adminPanel του vBulletin.

Αν θέλεις ειδικότερες συμβουλές για Joomla πήγαινε Joomla.gr και για να κάνεις μια σύγκριση των bulletin boards που σε ενδιαφέρουν άντε στο ForumMatrix(τα αποτελέσματα κοίτα να τα επιβαιβεώσεις γιατί καμιά φορά δεν είναι και πολύ έγγυρα).;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ... βασικά το forum θα συμπληρώνει την σελίδα (της υπογραφής μου). Το βλέπω απίθανο να την μεταφέρω σε drupal.

Βασικά έψαχνα πιο πολύ για εμπειρικές πληροφορίες και όχι ακριβώς αυτό που μου απάντησε το -Mike αλλά τον ευχαριστώ όπως και να έχει. Δηλαδή τι δουλέψατε και πως σας φάνηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...