mimidon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 nick[;2769901'']Υπάρχει κάτι τέτοιο ? Γράψε το στο Google (permanent delete facebook) και θα δεις. Σου δίνει 15 ημέρες να... αλλάξεις γνώμη, αλλιώς τα χάνεις όλα. Δεν κάνει απλώς de-activate...
dark_banishing Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για μόνιμο delete. Ο πιο απλός για να μην ψάχνεις και πολύ είναι με mail request στο privacy ατ facebook.com και τους λες οτι θες permanent delete.
pournaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Και αν 2 ή περισσότερα άτομα έχουν το ίδιο ον/μο τι γίνεται; facebook.com/xaralmpos.trampakoulas.toyGewrgioy Γκριικ λεξη
Hells Bells Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 facebook.com/xaralmpos.trampakoulas.toyGewrgioy Γκριικ λεξη Το "toygewrgioy" τα σπασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mimidon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πάντως, αυτή η κίνηση δείχνει μια νέα τάση... Παλιά δίναμε το κινητό, μετά το MSN, τώρα πολύ απλά το.. facebook. Όχι τπτ άλλο, απλώς βρίσκω παράδοξο ότι αρέσει τόσο πολύ στον κόσμο η ιδέα!
dark_banishing Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Όποιος έχει facebook ξέρει πόσο βολικό είναι αυτό.
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 δίκιο εxής , αλλα επειδή το nick μου στο facebook δεν είναι πολυχρησιμοποιημένο με search με βρίσκεις protip: δεν ειναι myspace το facebook. γενικα οι μικροι το νομιζετε για "haha παμε να βρουμε κανα γκομενακι" επισης ελεος με οσους κραζουν το facebook που μαλλον η μονη χρηση που ειχανε ηταν για να κανουν chat....
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 protip: δεν ειναι myspace το facebook. γενικα οι μικροι το νομιζετε για "haha παμε να βρουμε κανα γκομενακι" επισης ελεος με οσους κραζουν το facebook που μαλλον η μονη χρηση που ειχανε ηταν για να κανουν chat.... για πες μας εσύ που είσαι ειδικός τι είναι το facebook και πως το χρησιμοποιείς για να μάθουμε και εμείς δηλαδή που είμαστε άσχετοι σε σύγκριση με εσένα.
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Υποπτεύομαι ότι ο Toufas εννοεί κάτι στο ίδιο κλίμα με τα παρακάτω. Αντιγράφω από παλιότερο post μου: Ενώ ξεκίνησε καλά και οι αρχικοί χρήστες το χρησιμοποιούσαν όντως για τον λόγο ακριβώς που δημιουργήθηκε (για να δικτυωθούν/έρθουν σε επαφή με άτομα κοινού alumni, είτε σχολικού είτε ακαδημαϊκου - προσωπικά, γράφτηκα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και εκτίμησα ιδιαιτέρως το γεγονός ότι «βρέθηκα» αμέσως με πολλούς παλιούς συμμαθητές και συμφοιτητές που είχαμε χαθεί), στην πορεία MySpace-οποιήθηκε και Hi5-οποιήθηκε υπερβολικά. Τώρα, δε μου κάνει καν αίσθηση να επισκεφτώ το profile μου. Ξέρω εκ των προτέρων ότι θα έχω δεκάδες requests για χαζο-applications και το ποσοστό της χρήσιμης νέας πληροφορίας που θα προσλάβω θα είναι μηδαμινό. Πολύ κρίμα... Το σχετικό thread είναι εδώ: Facebook και στατιστικά
dark_banishing Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το ότι έβαλαν φίλτρα στην αρχική σελίδα ήταν πολύ θετικό βήμα. Βελτίωσε την κατάσταση που περιγράφει ο parsifal. Αν μπορούσες να βάλεις φίλτρα και στα άτομα από τα οποία μπορείς να λάβεις notification θα ήταν τέλειο.
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αν δωσω δηλαδη το url μου σε καποιον που δεν εχω φιλο, τι θα δει ακριβως? Μπορει να μπει και να δει το profile μου σαν να τον εχω φιλο?
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αν δωσω δηλαδη το url μου σε καποιον που δεν εχω φιλο, τι θα δει ακριβως? Μπορει να μπει και να δει το profile μου σαν να τον εχω φιλο? αν του δόσης το link θα σε βρει εύκολα αλλά αν δεν είναι φίλος σου τότε δεν μπορεί να δει το προφίλ σου!
gus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ... σε κάτι πολύ πιο εύκολο όπως facebook.com/insomnia ... Το πρόλαβε άλλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα