Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η μία μετά την άλλη είδηση αφορούν παρακολούθηση.. Καλά πάμε! Προσωπικά, facebook γιοκ! Το είχα ανοίξει πριν 2 χρόνια περίπου, αλλά το έκλεισα μετά από μήνες (και με permanent delete :D)

Καλά μην πέρνεις κι όρκο :P

Άντε να προλάβω το Michael92 όταν ξυπνήσω (11-12) :P

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
για να προλαβουν καποιοι που καιγονται, να εξασφαλίσουν ψευδώνυμο

και τσάμπα ιστοσελίδα με το όνομά τους σε εύκολο URL

Δημοσ.
ένταξη τώρα το κάναμε αλλάξαμε url ,αλλα δεν έχω καταλάβει σε τι θα χρησιμεύσει :confused:

Για να σε βρίσκουν πιο εύκολα τα γκομενάκια :-D

Δημοσ.

Ειναι πιο ευκολη η διεύθυνση εντοπισμού και ήδη ποιο εύκολη η εύρεση φίλων μας και όχι μόνο...

Δημοσ.

Έκανα ένα fake account για να δοκιμάσω να πιάσω μερικά catchy usernames αλλά έχουν βάλει limit.

Μόνο όσοι είναι παλιοί users μπορούν να κάνουν register ; )

Δημοσ.
ένταξη τώρα το κάναμε αλλάξαμε url ,αλλα δεν έχω καταλάβει σε τι θα χρησιμεύσει :confused:

Πχ σε ρωτάει κάποιος ποιο είναι το προφίλ σου στο face λές dimitris1948 αν κατοχύρωσες αυτό, είναι πιο εύκολο από το να πεις το προφίλ μου είναι id?12425339.php :P

Δημοσ.
Πχ σε ρωτάει κάποιος ποιο είναι το προφίλ σου στο face λές dimitris1948 αν κατοχύρωσες αυτό, είναι πιο εύκολο από το να πεις το προφίλ μου είναι id?12425339.php :P

δίκιο εxής , αλλα επειδή το nick μου στο facebook δεν είναι πολυχρησιμοποιημένο με search με βρίσκεις :-D

Δημοσ.
Το είχα ανοίξει πριν 2 χρόνια περίπου, αλλά το έκλεισα μετά από μήνες (και με permanent delete :D)

Υπάρχει κάτι τέτοιο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...