Προς το περιεχόμενο

Iron Man 2

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα και το SpiderMan 3 δεν μπορω να πω πως δεν περνουσε η ωρα οταν το εβλεπα, το ιδιο και με το IM2.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κιλλικ αφου λες οτι λες, κανε και λιγη ερευνα...δες ποιος εφερε κοντα τον favreu με τον theroux... μην λες ακυρα

Δημοσ.

ναι το ξερω ο RDJ,με αυτον ειναι κολητος,δεν το γραψα καλα.

αλλα ο Favreue ως σκηνοθετης ειναι αυτος που θα πει το τελικο οχι η ναι,επομενως η ευθυνη ειναι αποκλειστικη δικη του.

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου άρεσε το Iron Man 2. Το "άρεσε" μπορεί να αντικατασταθεί από "διασκέδασε". Πήγα "χαλαρός" στο σινεμά, είδα μια ταινία, άκουσα 2-3 τραγούδια που με έκαναν να χοροπηδάω στην καρέκλα και πέρασα καλά την ώρα μου! What more can I ask?

Brainless movies for the win, λέμε!

Δημοσ.

Βλέπετε η ταινία χαλαρότατα.Και έχει και κάποιες γαμάτες σκηνές αλλά χάνει πολύ σε σασπένς,αγωνία,δράση.Σίγουρα πολύ χειρότερη από την πρώτη ταινία την οποία αν και έχω δει πάνω από 3 φορές την βλέπω ξανά όποτε να ναι άνετα.

Δημοσ.
animation της marvel.

Thats not enough Toufa :P

Νομιζω οτι η απορια ηταν αν αυτο ειναι ολο το animation η αν εχουμε και αλλο?

Δημοσ.
animation της marvel.

Thats not enough Toufa :P

Νομιζω οτι η απορια ηταν αν αυτο ειναι ολο το animation η αν εχουμε και αλλο?

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα αυτα τα Animation τα ειχαν βγαλει λιγο πριν βγουν τα αντιστοιχα παιχνιδια στις κονσολες.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα αυτα τα Animation τα ειχαν βγαλει λιγο πριν βγουν τα αντιστοιχα παιχνιδια στις κονσολες.

Δημοσ.

cgi cutscenes ειναι σε μερικα απο τα βιντεογκειμς που εβγαλε η Μαρβελ.

βεβαια εχει βγαλει και animated films,το παραπανω ομως πρεπει να ειναι απο το βιντεογκειμ του Ιron Man.

Δημοσ.

cgi cutscenes ειναι σε μερικα απο τα βιντεογκειμς που εβγαλε η Μαρβελ.

βεβαια εχει βγαλει και animated films,το παραπανω ομως πρεπει να ειναι απο το βιντεογκειμ του Ιron Man.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...