Προς το περιεχόμενο

Iron Man 2

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι κλασικά, παλιότερα δεν άναβαν τα φώτα στην αίθουσα όταν υπήρχε σκηνή μετά τους τίτλους...που να το καταλάβει κάποιος χωρίς να το έχει πληροφορηθεί από πριν

η σκηνή ήταν με το Mjolnir να έχει "προσγειωθεί" στο Νέο Μεξικό, εκεί που πήρε "μετάθεση" ο πράκτορας που φρόντιζε τον Stark

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ε ναι κλασικά, παλιότερα δεν άναβαν τα φώτα στην αίθουσα όταν υπήρχε σκηνή μετά τους τίτλους...που να το καταλάβει κάποιος χωρίς να το έχει πληροφορηθεί από πριν

η σκηνή ήταν με το Mjolnir να έχει "προσγειωθεί" στο Νέο Μεξικό, εκεί που πήρε "μετάθεση" ο πράκτορας που φρόντιζε τον Stark

Οντως. Περα απο το οτι αναψαν τα φωτα, δεν ηταν στο κλασσικο μετα απο καποια δευτερολεπτα τιτλων, την πεταμε και την σκηνη... Αυτη ηταν στο τελος τελος. Αφου και γω που ηξερα απο πριν οτι υπηρχε σκηνη, αρχισα να αναρωτιεμαι αν αξιζε που εκατσα :P

και εννοειται πως αξιζε!

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι κλασικά πρέπει να περιμένεις όλους τους τίτλους, κάθε φορά ο ξάδερφός μου βλαστημάει την στιγμή που ήρθε μαζί μου :P

Δημοσ.

Αυτο που λεει αυτος εδω, εγω ΔΕΝ το βλεπω... Αλλα λετε να ισχυει, και να χουν δωσει τετοια λεπτομερια απο την Marvel?
Δημοσ.

αν εισαι fun του είδους τη βλέπεις πολλά εφέ και δράση ο ρούρκ καλός ,αλλιώς ανάλογα τα γούστα εγώ μετάνιωσα που δεν μπορεσα να δω και το πρώτο αναμένω το επόμενο.είδα και το kick ass ,για cinema ετσι και έτσι αλλα έχει και τη πλάκα του ο πιτσιρικάς!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτο που λεει αυτος εδω, εγω ΔΕΝ το βλεπω... Αλλα λετε να ισχυει, και να χουν δωσει τετοια λεπτομερια απο την Marvel?

παπαριές λέει, πιο πιθανόν είναι να είναι η πέτρα που πέταξε :P

Δημοσ.

Το ειδα χθες βραδυ στο σινεμα...

Δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε...

Μερικες εξυπνες ατακεσ εκαναν την διαφορα + καποια εφε!

Δημοσ.

ωραία ταινιούλα μου την έδωσε λίγο το τέλος ( με το σώσιμο-καταλάβατε)

μου φαίνεται οτι θα δούμε και τρίτη

• Moderators
Δημοσ.
ναι κλασικά πρέπει να περιμένεις όλους τους τίτλους, κάθε φορά ο ξάδερφός μου βλαστημάει την στιγμή που ήρθε μαζί μου :P

Έτσι έγινε και μ'έναν φίλο μου, ο οποίος δεν ήξερε τον Thor. :P

Εγώ πάλι βλαστημάω τους υπαλλήλους που αγανακτούν.

Είμασταν οι 2 μας (στην αρχή 4, γιατί νόμιζαν οι άλλοι 2 ότι θα παίξει το Iron Man των Black Sabbath, αλλά απογοητεύτηκαν) και μια καθαρίστρια είχε καθίσει πίσω μας και περίμενε. :P

Εμένα μου άρεσε η ταινία. Δεν θα είχα πρόβλημα να την ξαναδώ. :)

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ παρόμοια σκηνή είχε και στο wolverine.To έβλεπα πρίν δύο τρείς βδομάδες και αφού τελειώνει η ταινία,πηγαίνω τουαλέτα,φτιάχνω καφεδάκι και πως γυρνάω να ξανακάτσω στο pc την βλέπω στο τελείως ξεκάρφωτο.Πραγματικά αυτές τις σκηνές γιατί τις βάζουν;Και καλά για να κάτσεις να διαβάσεις όλους τους συντελεστές της ταινίας;Θα το καταλάβαινα ας πούμε άμα έδειχνε 2 3 σελίδες με τους κύριους συντελεστές και μετά πετούσε και τη σκηνή.Αλλά στο τέλος;Για ποιόν λόγο;

Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω πως ηταν η Τζουλια που επεφτε απο τον ουρανο...Με πιστευετε ε ? ε ? ε ??????

Δημοσ.

1) Marvel Comics, χτίζουν ''αυτοκρατορία'' στον κινηματογράφο και πολύ καλά κάνουν...

2) Είναι λίγο δύσκολο να βάλεις τόσες πληροφορίες και παράλληλα να έχεις και πάρα πολλές μάχες...

3) Τα καλύτερα όπως και να έχει έρχονται...!!

4) Ο Nick Fury μαύρος...WTF...

42109nickfury.jpg

5) Το Mjolnir ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...Θέλω να δω ποιος θα επιχειρηση να το σηκώσει...Χοχοχοχο.... εκτός του Thor.

6) Scarlett Johansson, ανετοτατα κάνει action movies...!!

Δημοσ.

o thor ηταν αυτος που τον βγαζανε φωτογραφια μεσα στην φυλακη που πηγαινε ο stark να δει τον whiplash, τουλαχιστον αυτο λενε οι φημες

Δημοσ.

αυτός είναι http://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Fury και δεν είναι απλά "μαυρούκος", είναι ο Samuel MOTHERFUCKING Jackson!!!

Αν αυτός ο χαρακτήρας είναι σημαντικός για τη σειρά πάντως, η ταινία τον υποβάθμισε τραγικά!

Δεν κατάλαβα καν το λόγο ύπαρξής του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...