Προς το περιεχόμενο

Iron Man 2

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
/offtopic/: Στην κουβέντα με την πρώτη ταινία και το sequel, θεωρώ ότι κλασσικότερο παράδειγμα από τα "Godfather 1" και "Godfather 2" δεν υπάρχει. Δεν έχω βρει ακόμα άνθρωπο που να θεωρεί το πρώτο καλύτερο από το δεύτερο.

Παρών .

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aliens ρεεεε. Πως το πηδήξατε και δεν το αναφέρατε :P

Anyway, η ταινία μου άρεσε και σαφώς πέρασα καλύτερα από ότι στο Kick-Ass :P

Λιγα ποστ πριν απο σενα το αναφερα, εσυ πως το πηδηξες και δεν το ειδες ? :P

Δημοσ.
Λιγα ποστ πριν απο σενα το αναφερα, εσυ πως το πηδηξες και δεν το ειδες ? :P

Τι σκ@τά, ούτε

να χρησιμοποιούσα όταν κοιτούσα :lol:
Δημοσ.

Την ειδα χτες το βραδυ την ταινια. Θα ηθελα λιγο παραπανω μαχες. Βεβαια μου διμηιουργηθηκε η εξης απορια.

Ο μονοφθαλμος μαυρουκος ποιος ηταν , δεν το καταλαβα...

ΕΠισης μια παρατηρηση

Στα τρειλερ εδειχνε να δινει ενα φιλακι στην μασκα η γραμματεας και να την πεταει. Αυτη τη σκηνη την εκοψαν?

Δημοσ.

Την ειδα και γω μολις. Αρκετα καλη.

Ισως να μην ειχε αρκετο ξυλο και αρκετες μαχες, αλλα δεν νομιζω να βαρεθηκα ουτε λεπτο. Καταλαβαινω την κοιλια που λεγατε, αλλα δεν ηταν τοσο τραγικο οσο το περιμενα.

Σιγουρα για κινηματογραφο :-) 8/10

Δημοσ.
Ε, είσαι ο πρώτος! :-)

Δεύτερος.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Επιτέλους την είδα και εγώ την ταινία.Πολύ καλή ταινία ,αν και το πρώτο μπορώ να πω πως μου αρεσε πιο πολύ.Οσο αφορά το <<Visual>>, εμεινα αρκετα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Αυτες τις ταινιες, ειδικα αυτες τις ταινιες, πρεπει να τις κρινεις βασει του αν διασκεδασες. Κι αυτη ηταν αρκετα διασκεδαστικη. Δεν προσεξα καμια κοιλια..

Δημοσ.

Βαρέθηκα την ζωή μου. Αν δεν ήμουν σε cinema, θα την έβλεπα σε fast forward μόνο και μόνο μην πάει χαμένο το bandwidth που σπατάλησα. Ευτυχώς είχα πάρει πολλά ζαχαρωτά και μου κρατούσαν ευχάριστη παρέα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω κάτι έλειπε από την ταινία, σενάριο?

η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους ήταν όλα τα λεφτά...

Δημοσ.

Το ειδα χθες το ταινιακι. Καλη ταινιουλα αλλα οχι για cinema τελικα. Μια χαρα την εβλεπα και σπιτι μου. Εγω επεμενα για kick-ass αλλα η ολη παρεα τελικα ψηφισε ironman 2. Underdeveloped ο χαρακτηρας του whiplash και σε ταινια διαρκειας 2 ωρων μπορουσαν να κοψουν λιγο απο το μπλα μπλα και δωσουν κανενα 10 λεπτο στο να χτισουν λιγο τον χαρακτηρα του. Ολα τα λεφτα η σκηνη στην F1 πιστα. Αρκετο χιουμορ χωρις να κατανταει γελοιο.

Γενικα του δινω ενα 6/10

---------- Προσθήκη στις 15:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ----------

δεν ξέρω κάτι έλειπε από την ταινία, σενάριο?

η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους ήταν όλα τα λεφτά...

:shock:

Δεν την ειδα αυτην τη σκηνη.

:mad:

Δημοσ.
Δεν την ειδα αυτην τη σκηνη.

Δες την οσο προλαβαινες, γιατι συντομα θα την ξανακατεβασουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...