Προς το περιεχόμενο

Iron Man 2

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
xmen 2

spiderman 2

terminator 2

και τα 3 πιο καλα απο τα πρωτα τους

party pooper...

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαφωνώ ως προς το ''πάντα είναι χειρότερη απο την πρώτη''...Μερικά παραδείγματα όπου αυτό δεν ισχύει...:

Underworld 2 Evolution.

Ocean's Twelve.

The Chronicles of Riddick.

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest....

Διαφωνώ για το Terminator 2, το ένα είναι ''old time classic'' δεν ξεπερνιέται με τίποτα...!!

Δημοσ.
Διαφωνώ για το Terminator 2, το ένα είναι ''old time classic'' δεν ξεπερνιέται με τίποτα...!!

άλλο το "classic" όμως κι άλλο το καλύτερο, το T2 είναι πολλά κιλά καλύτερο από το πρώτο τι λέμε τώρα

Δημοσ.
άλλο το "classic" όμως κι άλλο το καλύτερο, το T2 είναι πολλά κιλά καλύτερο από το πρώτο τι λέμε τώρα

Συνήθως όταν χρησιμοποιούμε τον τίτλο ''all time classic'' θέλουμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι ''αξεπέραστη''...Επειδή όμως όλα αυτά (σινεμά,μουσική,φαγητό,γυναίκες) και τα λοιπά υπόκεινται στο υποκειμενικό κριτήριο καθενός σταματάω εδώ...Το πιο τέλειο για εμένα μπορεί κάλλιστα να είναι το χειρότερο δικό σου...

Για αυτό το λόγο έγραψα αξεπέραστη = καλύτερη (πάντα με τα δικά μου κριτήρια).

Δημοσ.
Συνήθως όταν χρησιμοποιούμε τον τίτλο ''all time classic'' θέλουμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι ''αξεπέραστη''...Επειδή όμως όλα αυτά (σινεμά,μουσική,φαγητό,γυναίκες) και τα λοιπά υπόκεινται στο υποκειμενικό κριτήριο καθενός σταματάω εδώ...Το πιο τέλειο για εμένα μπορεί κάλλιστα να είναι το χειρότερο δικό σου...

Για αυτό το λόγο έγραψα αξεπέραστη = καλύτερη (πάντα με τα δικά μου κριτήρια).

Και τα 2 ηταν πολυ καλα με το δευτερο να το βλεπεις ανετα ακομα και 20 φορες ενω το πρωτο οχι και τοσο, γενικα ομως δεν ταιριαζει ο ρολος του κακου στον Arnold.

Γενικα ομως ισως το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι το Alien / Aliens που το δευτερο ηταν σαφως ανωτερο του πρωτου σε ολα.

Δημοσ.
xmen 2

spiderman 2

terminator 2

και τα 3 πιο καλα απο τα πρωτα τους

Aliens ρεεεε. Πως το πηδήξατε και δεν το αναφέρατε :P

Anyway, η ταινία μου άρεσε και σαφώς πέρασα καλύτερα από ότι στο Kick-Ass :P

Δημοσ.

Περιμενα κατι καλυτερο σε υποθεση / σεναριο, καλυτερη διαχειρηση (τεραστια κοιλια καπου στην μεση) αλλα και περισοτερα εφε / μαχες. Δεν ειναι κακο εργο, απλα ειναι χειροτερο απο το 1ο.

Διαβαζω και για μια δηλωση του Robert Downey Jr. οτι μετα τους Avengers, ερχεται και Iron Man 3. Ας ελπισουμε να ειναι κατα πολυ καλυτερο.

Δημοσ.
Διαβαζω και για μια δηλωση του Robert Downey Jr. οτι μετα τους Avengers, ερχεται και Iron Man 3. Ας ελπισουμε να ειναι κατα πολυ καλυτερο.

Ακούγεται ότι η Marvel θα βάλει το project "Iron Man 3" για λίγο στον πάγο προκειμένου να ασχοληθεί με το Thor.

Ως ένδειξη για αυτό θεωρούν κάποιοι το εξής :

http://www.reelzchannel.com/movie-news/6472/iron-man-2-end-credits-tease-thor-movie

Δημοσ.
Ακούγεται ότι η Marvel θα βάλει το project "Iron Man 3" για λίγο στον πάγο προκειμένου να ασχοληθεί με το Thor.

Ως ένδειξη για αυτό θεωρούν κάποιοι το εξής :

http://www.reelzchannel.com/movie-news/6472/iron-man-2-end-credits-tease-thor-movie

to thor ειναι το επομενο εργο, και ειναι γνωστο εδω και καιρο. Μετα εχουμε captain america και μετα avengers (ισως εχουμε και ant man μεχρι τοτε)

Δημοσ.

/offtopic/: Στην κουβέντα με την πρώτη ταινία και το sequel, θεωρώ ότι κλασσικότερο παράδειγμα από τα "Godfather 1" και "Godfather 2" δεν υπάρχει. Δεν έχω βρει ακόμα άνθρωπο που να θεωρεί το πρώτο καλύτερο από το δεύτερο.

(διευκρίνιση: ΚΑΙ τα 2 είναι Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Α)/offtopic/

Στο Iron Man 2, ακούγονται καθόλου τα τραγούδια των AC/DC? (βασικά, μόνο για αυτά ψήνομαι τρελά να πάω :lol:)

Δημοσ.

Στο Iron Man 2, ακούγονται καθόλου τα τραγούδια των AC/DC? (βασικά, μόνο για αυτά ψήνομαι τρελά να πάω :lol:)

2-3 τραγουδια αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.
29 Απριλιου?? :mad::mad:

γιαυτο εκραξε η εταιρεια παραγωγης τους πειρατες. γιατι αμερικη βγαινει στις 7 και οι cam κοπιες ειναι σαν TS ποιοτητα. δηλαδη μια χαρα βλεπονται :-)

http://www.businessofcinema.com/news.php?newsid=16088

οποτε αν βαριεσαι να περιμενεις you know the way :P

εγω παντως λεω epic fail για την αποφαση αυτη

MUMBAI: Paramount Pictures' decision to release Iron Man 2 in international markets a week prior to its North American release comes as music to the ears of the pirates.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...