Προς το περιεχόμενο

Iron Man 2

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει να κάνει πάρα πολύ το αν διάβαζες τα comics...Θυμάμαι πιτσιρικάς να δίνω το χαρτζιλίκι μου στο ''Solaris'' να αγοράζω το αμερικάνικο τεύχος και να προσπαθώ να καταλάβω τους διαλόγους...Σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσες λίγο χοντρικά να πεις ότι αρκετές μεταφορές είναι χάλια με αυτό που σου έδιναν τα comic...πχ, εμένα ας πούμε με χάλαγε ακόμη και το γεγονός ότι ο Wolverine ήταν σχεδόν η πιο ψηλός και από τον Cyclops ενω εγω τόσα χρόνια τον ειχα στο μυαλό μου ''ζουμπά'' όπως και είναι πραγματικά στα comics...

Θεωρώ λοιπόν οτι εκει γίνεται το μεγάλο μπέρδεμα...''Kick back let go and enjoy'' λοιπον...!!

cyclopswolverienjeangre.jpg

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδω την αλλη Παρασκευη βγαινει, 7 Μαιου... Καθε φορα που παω κινηματογραφο, το δειχνουν στα τραιλερ και καθε φορα τρελαινομαι οτι δεν κυκλοφορησε ακομα!

Δημοσ.

Μόλις γύρισα. Βασικά νυστάζω και δεν έχω όρεξη να γράψω και πολλά.

Το έργο για μένα (και για τον δίπλα) έκανε μεγάλη κοιλιά στην μέση.

Ντάξει γούσταρα που έβλεπα Iron Man αλλά αυτό το μπλα μπλα μεταξύ Stark και Potter με κούρασε.

Ο ρόλος του Rourke πολύ under developed. Soundtrack ντάξει.

6/10 απο μένα.

ΥΓ. Go Watch KICK-ASS πρώτα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις γύρισα. Βασικά νυστάζω και δεν έχω όρεξη να γράψω και πολλά.

Το έργο για μένα (και για τον δίπλα) έκανε μεγάλη κοιλιά στην μέση.

Ντάξει γούσταρα που έβλεπα Iron Man αλλά αυτό το μπλα μπλα μεταξύ Stark και Potter με κούρασε.

Ο ρόλος του Rourke πολύ under developed. Soundtrack ντάξει.

6/10 απο μένα.

Δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα.

ΥΓ. Go Watch KICK-ASS πρώτα!

Αυτό σκοπεύω να είναι η σημερινή μου διασκέδαση. :-)

Δημοσ.

Αν και δεν το έχω δει ακόμα, κλασικά η δεύτερη ταινία, πάντα είναι χειρότερη απο την πρώτη....

και η τρίτη είναι πάντα 50-50.. Η θα είναι καλύτερη απ όλες, ή θα είναι μπούρδα τελείως και

ξενερώνεις που έκατσες και την είδες..

Δημοσ.
Αν και δεν το έχω δει ακόμα, κλασικά η δεύτερη ταινία, πάντα είναι χειρότερη απο την πρώτη....

και η τρίτη είναι πάντα 50-50.. Η θα είναι καλύτερη απ όλες, ή θα είναι μπούρδα τελείως και

Έχεις καλύψει όλα τα ενδέχομενα πάντως. :lol:

Δημοσ.

xmen 2

spiderman 2

terminator 2

και τα 3 πιο καλα απο τα πρωτα τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...