Προς το περιεχόμενο

Iron Man 2

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορείς να το πεις και armor αυτό :P

άντε ποιος περιμένει μέχρι Μάιο 2010

Δημοσ.
δεν μπορείς να το πεις και armor αυτό :P

άντε ποιος περιμένει μέχρι Μάιο 2010

μεχρι τότε..........

δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να παιξει κανείς καλύτερα τον ρόλο του Stark όπως ο Robert Downey Jr.

WTF???

Did i see Samuel Jackson???????

Γουστάρω.

• Super Moderators
Δημοσ.
WTF???

Did i see Samuel Jackson???????

Γουστάρω.

ahem και στο πρώτο "έπαιζε" ο Samuel Jackson...κάνει τον Nick Fury στην σκηνή μετά τους τίτλους τέλους :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο Ironman ή στο The Incredible Hulk ήταν η σκηνή στο τέλος που έδειχνε και τους 2 μαζί(Norton και Downey) σε ένα bar γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου και ο σκληρός που έχει και τα 2 απουσιάζει...Τώρα για να μην είμαι τελείως offtopic δεν ξέρω κατά πόσο θα πηγαίνει αυτος ο ρόλος στον MIckey Rourke...θα δείξει...:-)

Δημοσ.

Στο hulk ηταν :D

edit: Τωρα που το ξαναειδα δεν ειναι Downey kai Norton στο μπαρ αλλα Downey και William hurt

Δεν ξερω αν εννοουσες αυτη τη σκηνη

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έδειξε τον Downey με τον Norton αλλά με τον στρατηγό (πεθερό don't wannabe :P )...

Δημοσ.
δεν έδειξε τον Downey με τον Norton αλλά με τον στρατηγό (πεθερό don't wannabe :P )...

Σωστά...η μνήμη μου με εγκαταλείπει...:P

Δημοσ.

Μισό,σεις που ξέρετε γιατις δεν κατάλαβα

Το ironman θα τον παίξει ο Ρουρκ;

εδιτ:Μλκια μου,νταξ το δα

Πάντως σε remake των Goonies θα έπαιζε και γαμώ τον ρόλο του Σλοθ,και χωρίς make up

1262009205718.png

Δημοσ.

Πάντως ο Rourke με αυτήν τη στολή!

Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω θα ήταν ωραία να παίζει στην ταινία και αυτός από την ταινία Jumper[με τις ιδιότητες του] που μπορει να μετακινήται

παντού.Δεν ξέρω πως μου ήρθε αυτό.

Δημοσ.

Καταρχήν ο Terrence Howard ως "Rhodey" ήταν συμπαθέστατος.

Δεύτερον, η Scarlett Johansson ως "Black Widow" δε με χαλάει καθόλου!

;)

Δημοσ.

Μ'άρεσε αρκετά ο Howard στην πρώτη, και θα ήθελα πολύ να τον δω σαν WM...Επίσης μου τι δίνει απίστευτα να βλέπω σε μια ταινία έναν ηθοποιό και στην δεύτερη εναν άλλον στον ίδιο ρόλο... Πάντως δεν νομίζω να "τό'χει" ο Cheadle :-(

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...