strouga2000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 εχω ενα iphone το οπιο το εχω αγορασει μεταχειρισμενο μου κανει ενα πλροβλημα και χανει το σημα θελω να του κανω ανβαθμιση αλλα δεν θελω να χασω τα προγραματα και τα παιχνιδια κ.τ.λ. υπαρχει τροπος να μην τα χασω ι να τα ξαναβαλω? ευχαριστω
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 εχω ενα iphone το οπιο το εχω αγορασει μεταχειρισμενο μου κανει ενα πλροβλημα και χανει το σημα θελω να του κανω ανβαθμιση αλλα δεν θελω να χασω τα προγραματα και τα παιχνιδια κ.τ.λ. υπαρχει τροπος να μην τα χασω ι να τα ξαναβαλω?ευχαριστω μέσω itunes με το που το συνδέεις κάνει back up και σου "φυλάει" όλα τα προγράμματα,εικόνες κτλ. μετά κάνε κ το update. συνήθως δεν χάνεις τίποτα όταν κάνεις αναβάθμιση.. μήπως εννοείς να κάνεις restore? όπως κ να έχει ότι κ να κάνεις με το που το συνδέεις με itunes θα σου βγάλει "backing up your iphone" οπότε από κει κ πέρα ότι κ να κάνεις δεν τα χάνεις.. ας πει κ κανας άλλος τη γνώμη του βέβαια, γιατί με προβληματίζει λίγο ότι δεν τα έχεις ήδη περασμένα στο itunes. κ επίσης δεν ξέρω εαν το έχεις κάνει jailbreak τι παίζει.. έχει γίνει jailbreak ξέρεις?..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.