-f-o-f-o13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 γεια σας παιδια!θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλη ψηφιακη εως 200 ευρω!επισης να μου πειτε ποιες μαρκες θεωρειτες καλυτερες! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/39000/Panasonic-Lumix-DMC-TZ5.html?keyphrase=panasonic+lumix+tz5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Η παραπανω μηχανη ειναι πολυ ωραια.. Δες canon sx110 παλαια αλλα πολυ καλή. Δες και Α2100 επίσης καλη και πολυ καινουργια Η τελευταια οπως και η πανασονικ δεν εχουν manual ρυθμίσεις. Δηλαδη οχι manual focus,οχι ταχυτητα κλειστρου,διαφραγμα κτλ Ολα αυτοματοποιημένα. Η 2100 εχει για ταχυτητα κλειστρου αλλα ειναι υποτυπώδες πολυ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:21 ---------- Επισης να σημειωσω οτι οι canon περνουν μπαταριες ΑΑ.Δηλαδη μπορεις να βρεις παντου και να εχεις εφεδρικες.Η πανασονικ λιθιου και κοστίζει 50 ευρω η μπαταρία εαν χαλασει και εαν σου τελειωσει παει για φορτιση δεν μπορεις να βαλεις αλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αρκετά πια με το μαντρί της Canon. Υπάρχουν και άλλα ποιο ανθοφόρα λιβάδια λίγο παραπέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αναλογα τις αναγκες του καθενός. Πες μου μια καμερα που να εχει manual ρυθμισεις και μπαταρίες ΑΑ οχι canon. Και μιλάω για compact και οχι πολύ ακριβες. Για παραπανω χρηματα θα κοιταζα και αλλες μαρκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-f-o-f-o13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 λοιπον!εγω εχω δει:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562943 ->με χαλαει που δεν εχει επαναφορτιζομενη μπαταρια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563098 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.561965 πειτε μου τι πιστευετε για αυτες?ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PGouv Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μη σε χαλάει τοσο το καλύτερο.. Εκτος αν μετα απο δυο χρόνια θες να πληρώνεις 50 ευρώ για αλλη μπαταρια λιθίου. Περνεις επαναφορτιζομενες με 10 ευρώ και τις εχεις για χρονια..Επισης κρατάνε παρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-f-o-f-o13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μη σε χαλάει τοσο το καλύτερο..Εκτος αν μετα απο δυο χρόνια θες να πληρώνεις 50 ευρώ για αλλη μπαταρια λιθίου. Περνεις επαναφορτιζομενες με 10 ευρώ και τις εχεις για χρονια..Επισης κρατάνε παρα πολύ! ισχυει αυτο που λες αλλα εαν παρω επαναφορτιζομενες μπαταριες θα πρεπει να παρω και φορτιστη!οποτε παλι ιδια λεφτα ειναι!απο αυτες που σου εδειξα ποια πιστευεις οτι ειναι πιο καλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αρκετά πια με το μαντρί της Canon. Υπάρχουν και άλλα ποιο ανθοφόρα λιβάδια λίγο παραπέρα. Υπερβάλλεις λίγο man. Η Canon τσιμπάει τις τιμές της αλλά δεν είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μπορώ να σου το πω με σχετική ασφάλεια μετά από πολλά προϊόντα Canon. Προσοχή, ΔΕΝ λέω ότι οι άλες εταιρίες δεν είναι καλές, απλά ότι η canon έχει λόγο που πουλάει. Και μη νομίζεις, όταν είδα την τιμή της καινούριας 500d και τι προσφέρει εννοείται ότι πήγα σε χαμηλότερο μοντέλο, ποτέ δεν πάμε σαν πρόβατα σε μια μάρκα και σε ό,τι βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 εγω θα ψηφισω την olympus απο τις τρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-f-o-f-o13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 εγω θα ψηφισω την olympus απο τις τρεις σε ευχαριστω φιλε για την προταση σου! παιδια εαν μπορειτε πεστε και εσεις την δικη σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PGouv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ειμαι ο ΠαρηςΓ. Οσο για τις μπαταρίες εαν δεν εχεις φορτιστή θα σου πάει σε πακετάκι 15 ευρώ με φορτιστη πιστευω.. Αλλα θα εχεις 4 μπαταρίες και πιστεψε με κρατάνε παρα πολυ. Απλα οι λιθιου ειναι πιο γρηγορες.Δηλαδη μπορει η συσκευη να τραβηξει ρευμα πιο γρηγορα. Αλλα αυτο μονο για το flash εχει νοημα. Απλα εμενα με εκνευριζει μετα απο λιγα χρονια να εχω μια συσκευη και να βλεπω να εχει πεσει η αποδοση της λιθιου και να ψαχνω για αλλη ή να μου τελειώσει η μπαταρία και να θελω να βγαλω φωτο και να μη μπορω να βρω αλλη. Η Olympus αν δε κανω λαθος δεν περνει SD.Και αυτο ειναι μειον.Γιατι sd εχουν κ τα περισσοτερα κινητα και ειναι πιο διαδεδομενο. Επι της ουσίας εγω εχω την CANON A2100. Εαν θες φωτο σου στελνω να συγκρίνεις.Εγω την πηρα 160 ευρώ. Ηθελα την Sx110 αλλα δεν την εβρισκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimidon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Προσωπικά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε μοντέλο της Canon. Είχα παλιότερα μια compact (Canon S60) την οποία ήμουν υπερ-ευχαριστημένος, και την μπαταρία της, την έχω πλέον spare στην EOS 400D (μετά από 5 χρόνια)!!! Επίσης, Canon έχει επιλέξει και η κοπέλα μου, και ο αδερφός της και όλες δουλεύουν άψογα. Για ένα διάστημα αγόρασα και μια Olympus Compact (μju 700), η οποία ήταν πολύ χάλια σε απόδοση εικόνας (αν δεν είχε ντάλα ήλιο, η φωτογραφία ήταν μέσα στο θόρυβο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PGouv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Eγω θα σου προτεινα panasonic η την canon. Η panasonic εχει περισσότερο zoom HD video και περισσότερες αναλυσεις για φωτο σε 16:9 και νομιζω οτι ο φακος βλεπει περισσότερα. Η canon εχει μεγαλυτερη αυτονομια σε μπαταριες και ΑΑ ενω η πανασονικ οχι, εχει ομως λιγοτερο ζοομ. 6 αντι για 10. Και video μεχρι 640*480 ομως φωτογραφική είναι.Επίσης έχει 12 mp αντι για 9 της panasonic.Δυστυχως και οι δυο ειναι πολυ αυτοματοποιημένες.Ουτε manual focus τίποτα..Με την panasonic να ειναι περισσότερο. Η κανον εχει πολυ εξυπνο επεξεργαστή. Και ακομα κατι πολυ κοντινο να βγαλω να φλας δε κεγεται η φωτο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:55 ---------- Και η Olympus εχει λιγοτερο zoom κατατι.Και δεν ξερω απο ποιοτητα κατασκευης. Η canon φενεται στιβαρη αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-f-o-f-o13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 απο οτι βλεπω παω για την canon!για την sony ομως δεν ειπε κανενας τπτ!τοσο χαλια ειναι?? ευχαριστω για τις προτασεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.