Προς το περιεχόμενο

Κριτήρια για την αγορά φορητού Η/Υ

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο desktop Η/Υ που έχω έκλεισε πρόσφατα 5ετία και έχει αρχίσει να ρετάρει.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον πρώτο μου φορητό, τον οποίο θα αξιοποιώ κυρίως επαγγελματικά. (Δεν παίζω παιχνίδια, ούτε σκοπεύω να βλέπω ταινίες)

Κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι τα εξής:

1. Επειδή θα τον μεταφέρω συχνά λόγω των παρουσιάσεων σε πελάτες, να είναι σχετικά ελαφρύς

2. Να διαθέτει ασύρματη σύνδεση δικτύου

3. να κυμαίνεται κοντά στα 600-700 €

Ποια άλλα κριτήρια χρειάζεται να λάβω υπόψη, ωστε να πάρω ένα φορητό που να ταιριάζει στις δικές μου ανάγκες?

Δημοσ.
δε λες οτι εχει αρκετη ραμ αυτο:-)

2GB δεν είναι αρκετά για να τρέχει τα office? 3GB είναι το όριο έτσι και αλλιώς. Το 1GB θα τον σώσει?

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

Εχω μία ερώτηση ακόμα :

Ποιες επιλογές όσον αφορά τις διαστάσεις της οθόνης είναι οι βέλτιστες για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιεί το φορητό κυρίως για παρουσιάσεις υπηρεσιών σε πελάτες?

Επίσης, έχει νόημα να κοιτάξω για netbook?

Ρωτάω λόγω του ότι με επηρρέασε ένα φίλος που μου πρότεινε να κοιτάξω προς αυτήν την κατεύθυνση, αν και δεν μπορώ να τα καταλάβω πόσο πρακτικη μπορεί να είναι η οθόνη του.

Δημοσ.

για την δουλεια που το θελεις γνωμη μου ειναι να μην πας στα netbook,ειναι για αλλη χρηση,η χρυση τομη αφου θελεις και φορητοτητα ειναι να δεις κατι στις 13 ιντσες

Δημοσ.

Εδώ και μερικές ημέρες βγάζει σε προσφορά το You το LENOVO X61T L7500, ενδεικτικές τιμές skroutz. Νομίζω ότι στα 680 ευρώ είναι εξαιρετική περίπτωση. Είναι 12'' οπότε αρκετά ελαφρύ για να το μετακινείς καθημερινά αλλά ταυτόχρονα αρκετά μεγάλο ώστε να δουλεύεις άνετα και με πλήρες πληκτρολόγιο από τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά.

Ο επεξεργαστής είναι σχεδιασμένος για χαμηλή κατανάλωση και αυξυμένη αυτονομία και είναι πιο αργός συγκριτικά με έναν σημβατικό C2D αλλά είναι αρκετά ταχύτερος από τους Atom των netbook. Ο γρήγορος σκληρος πάντως ισοροπεί τις επιδόσεις.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, 3ετής εγγύηση...ψήνομαι μου φαίνεται...:lol:

Δημοσ.

το πηρα το συγκεκριμενο πριν 2 μερες ειναι πολυ καλο οντως!!πηρα 2 κομματια και για εναν φιλο μου ασχετα αν το δινει γιατι νομιζε οτι εχει 15αρα οθονη:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...