Erazer_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 μολις εγκατεστησα το fedora 11 το συστημα ειναι γρηγορο και σταθερο,εχω τα εξης προβληματα,στο display settings η δευτερη οθονη μου(benq 24) εμφανιζεται σαν unknown device οταν κανω maximaze video flash εμφανιζονται full screen στην οθονη του λαπτοπ και οχι στην μεγαλυτερη οπως θελω,απο το xrandr η benq oθονη ειναι setted σαν allign right oταν την κανω set σαν left αναλυση δεν γεμιζει σωστα την οθονη any suggestions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 πρωτα απο ολα αφου υπαρχουν θεματικες ενοτητες ανοιχτες για την φεδορα την 11 μπορουμε να κανουμε θεμα εκει και δευτερον Αδμιν ολοι γρηγορη και σταθερη την ανεβαζουνε γρηγορη και σταθερη την κατεβαζουνε!αληθευει? *ασχετο αλλα αν θυμασαι την ειχα παρατησει στις αρχες της την 10 γιατι εβγαζε αναφορες σφαλματων στο hardware μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319284 ffs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.