Προς το περιεχόμενο

βαση για laptop

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα αρχαιο compaq pressario 2516ea και προσφατα διαπιστωσα οτι οι ανεμιστηρες του βγηκαν off...θελω λοιπον να μου προτεινετε μια καλη βαση ωστε να ψυχεται και να μην μου κλεινει καθε λιγο και λιγακι....

Δημοσ.

Δεν νομίζω φίλε ότι με μια καλή βάση θα λύσεις το πρόβλημά σου,μια καλή βάση είναι για extra ψύξη αλλά δεν νομίζω να μπορεί να αντικαταστήσει τα ανεμιστηράκια του laptop.

Δημοσ.
Δεν νομίζω φίλε ότι με μια καλή βάση θα λύσεις το πρόβλημά σου,μια καλή βάση είναι για extra ψύξη αλλά δεν νομίζω να μπορεί να αντικαταστήσει τα ανεμιστηράκια του laptop.

Ακριβως, σε καμια περιπτωση η βαση δε μπορει να υποκαταστησει τους εσωτερικους ανεμιστηρες του laptop σου.

Αν ειναι τοσο αρχαιο το laptop οσο λες και δεν το λυπασε προσπαθησε να αλλαξεις τα fans μονος σου αλλιως στειλτο καπου για να στο φτιαξουν, δεν πιστευω να σου παρουν πολλα.

Δημοσ.

Εγω πάντος αγόρασα αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806349

λιγο ακριβούτσικο, αλλά φοβερό!!! Μου κατέβασε την θερμοκρασία στο laptop πάνω απο 10 βαθμούς!!! (Με τα ανεμιστηράκια στο full)

Αν το σηκώνει η τσέπη σας το πάρτε το,είναι φοβερό!

Επίσης είναι ότι πρέπει για μεγάλα laptop 17-19 inch....

Δημοσ.

α γεια σου!!!αυτη εχω και εγω,απλα τελεια,βεβαια στο φουλ τα ανεμιστηρια κανουν λιγο θορυβο

Δημοσ.

Παιδιά επιμένω ότι χωρις τα ανεμιστηράκια του lap top καμιά βάση όσο καλή και αν είναι δεν μπορεί να τα αντικαταστίσει και να δουλεύεις με αυτά

Δημοσ.

φυσικα,δεν το συζηταω,απλα η βαση με τα ανεμιστηρακια ειναι απλα μια βοηθεια,ειδικα το καλοκαιρι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπα για πειτε μαγκες! Με ενδιαφερει πολυ και εμενα βαση γιατι το λαπτοπ βραζει!! Αυτη θυμαμαι οτι ηθελα να την αγορασω και παλαιοτερα. Κανει καλη δουλεια; Πως ακριβως κουμπωνει; Ταριαζει σε ολα τα λαπτοπ; Εχω το Asus g2s 17αρα οθονη. Μηπως δε βολευει με το πληκτρολογιο; Σηκωνει πολυ το λαπτοπ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...