Προς το περιεχόμενο

NBA LIVE 10

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το live ειναι πολυ ωραιο και μπορεις να παιξεις και σουπερ ευρωπαικο μπασκετακι με fiba tournament.Εχει πολλες international teams.Εχει πραγματακια που πρεπει να βελτιωθουν αλλα ειναι παρα πολυ πιο Playable απο το περσυνο και δεν σου σπαει τα νευρα οπως το 2k και σε καποια σημεια ειναι παρα παρα πολυ καλο φετος.το εχω απο προχθες και το εχω λιωσει ασχημα.και ειναι και αερκετα καλυτερο απο το ντεμο που ειχα παιξει.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά...

επειδή θέλω να κατασταλάξω στο ένα από τα δύο games και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να τα δοκιμάζω μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το ποιό από τα nba 2k10 και nba live 10 είναι συνολικά καλύτερο, πιο ολοκληρομένο;

ΥΓ το ποστ το έκανα και στο topic του άλλου game :-)

Δημοσ.

φιλε ξαταρχην ετσι απλα που το θετεις δεν ειναι ευκολο να βγαλεις ακρη.θα ακουσεις πολλες διαφορετικες αποψεις γιατι παντα στα games ο καθενας εχει την αποψη του.Εγω θα σου πω οτι φετος ΚΑΙ τα 2 ειναι καλα και οποιο και να επιλεξεις θα σου αρεσει πολυ.

Εγω φετος προτιμω το live.υπαρχει ομως λογος.Απο το 2004 παιζω μονο το 2κ με αποτελεσμα να εχω "σιχαθει" τα προβληματα του που καθε χρονο σχεδον δεν τα φτιαχνουν.Το live ητανε παντα χαλια εκτος λιγακι απο το περσυνο αλλα φετος ειναι ισαξιο. Οποτε ετσι επιλεγω εγω το live.Εσυ ομως αν ασχοληθεις 1η φορα με τα 2 παιχνιδια πιστευω θα τα βρεις και τα 2 ωραια το καθενα για αλλους λογους.οποτε ή δοκιμαζεις ντεμος πρωτα ή οποιο και να παρεις καλα θα περασεις.η γνωμη μου. επισης αν σε ενδιαφερει, το live εχει international fiba teams που το 2κ δεν εχει.αυτα

Δημοσ.
Πάντως εγώ άρχισα να παίζω Live10. Το 2k10 είναι πραγματικά τραγικό φέτος, κατά τη γνώμη μου μακράν το πιο προβληματικό 2k που έχει βγει. Είναι πασιφανές ότι -όπως και πέρσι- το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο για κυκλοφορία. Αν αρχίσω να περιγράφω το τι έχω δει στο MyPlayer αλλά και σε λίγους κανονικούς αγώνες που έχω παίξει, δεν θα μου φτάσει όλη η σελίδα (αφήστε που δεν είναι και το σωστό thread αυτό).

Οπότε φτιάχνω σωστά την Ελλάδα και αρχίζω Live10, τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα πρώτα 5-10 patches για το 2k10 (αν και πλέον νομίζω ότι δεν σώνεται με τίποτα).

Ειναι καλο το λαιβ φετος?Το χουν κανει ρεαλιστικο η μπορεις να παρεις με το μπραιαντ κ να βαζεις 70 ποντους σε καθε ματς?σκεφτομαι να επιστρεψω στη σειρα φετος...

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει πολύ με ομάδες ΝΒΑ, μόνο με εθνικές ασχολούμαι. Αλλά αν θυμάμαι καλά από το demo δεν μπορούσες να νικήσεις το Orlando ΜΟΝΟ με τον Kobe, έπρεπε να παίξεις ανθρώπινο μπάσκετ.

Αυτό με τους... 70 πόντους που λες πάντως, το έχω δει στο NBA 2k9, όπου δεν έπαιρνα ποτέ τους Lakers ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Έπαιζα οκτάλεπτα και ο Kobe συνήθως μια 50άρα την είχε, δεν μπορούσε να με σταματήσει με τίποτα το ΑΙ. Σε ένα αγώνα πρέπει να είχα πετύχει κάπου 20-25 πόντους συνεχόμενους με τον Kobe και από τότε δεν ξαναπήρα Lakers.

Εν πάση περιπτώσει υπάρχει το demo και δεν χάνεις τίποτα να το κατεβάσεις να το δεις.

Δημοσ.
Δεν έχω παίξει πολύ με ομάδες ΝΒΑ, μόνο με εθνικές ασχολούμαι. Αλλά αν θυμάμαι καλά από το demo δεν μπορούσες να νικήσεις το Orlando ΜΟΝΟ με τον Kobe, έπρεπε να παίξεις ανθρώπινο μπάσκετ.

Αυτό με τους... 70 πόντους που λες πάντως, το έχω δει στο NBA 2k9, όπου δεν έπαιρνα ποτέ τους Lakers ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Έπαιζα οκτάλεπτα και ο Kobe συνήθως μια 50άρα την είχε, δεν μπορούσε να με σταματήσει με τίποτα το ΑΙ. Σε ένα αγώνα πρέπει να είχα πετύχει κάπου 20-25 πόντους συνεχόμενους με τον Kobe και από τότε δεν ξαναπήρα Lakers.

Εν πάση περιπτώσει υπάρχει το demo και δεν χάνεις τίποτα να το κατεβάσεις να το δεις.

Να σου πω οτι εχω δει στο youtube.Στο 360 επαιζα πολυ το 2κ9 αλλα εχω ξενερωσει για τους λογους ακριβως που λες εσυ.Στο all star παιζω γιατι μετα γινεται απλησιαστο αλλα κοιτα να δεις.Μπηκα στα πλει οφ με τους ροκετς σαν 7oς κ πηρα το πρωταθλημα λογο του τραγικο ΑΙ.Εβαλα τον αρτεστ με τους λεικερς ασσο απο 3αρι κ επαιζα συνχεια ενας εναντον ενος τον φισερ κ κατεληξε να βαζει 60 ποντους ο αρτεστ.Ασε που με μακρειντι τριπλαρα συνεχεια κ καρφωνα με αποτελεσμα στο τελος να παρω πρωταθλημα.Αν μετα το αναιβασω επιπεδο θα χανω με 30.Τωρα θα παρω για πρωτη φορα το 07 το λαιβ αποκλειστηκα ομως για nba αλλα φοβαμαι το game play σ αυτο.Το τροπο που σουταρει ο καθε παικτης τις τριπλες κ τετοια αν κ σε κατι aναλυσεις που διαβασα το βαθμολογουνε πολυ καλα φετος.

Δημοσ.

μακραν το Nba live 10 πατησε το 2κ10 μετα απο πολλα χρονια. ευχαριστο, διασκεδαστικο. οι παιχτες δεν ειναι ''γιωταδες'' να χανουν lay up οπως στο 2κ που ειχε καταντησει αηδεια. η καλυτερη επιλογη για φετος

Δημοσ.

Τί λες ρε φίλε? Πλάκα μας κάνεις? Δεν υπάρχει σύγκριση αν θες sim, είναι πολύ μπροστά το 2Κ. Αν θες χαβαλέ κλπ παίξει Live...

Δημοσ.

Στο μόνο πράγμα που το 2k είναι πολύ μπροστά είναι στα bug και στην ανικανότητα των testers και του QA της 2k sports. Εκεί πραγματικά δεν έχει αντίπαλο. Σε όλα αυτά βάζω και το online, που φτάνουμε τέλος Οκτώβρη και οι περισσότεροι έχουν ακόμα "could not find any realm servers". Χίλιες φορές ευχαριστώ τους θεούς που δεν το αγόρασα ακόμα (και αν η έκδοση του θείου συνεχίσει να παίζει online και μετά το patch, δεν πρόκειται να το αγοράσω ποτέ γιατί είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα, τέτοια ημιτελή παιχνίδια δεν θα έπρεπε να βγαίνουν σε κυκλοφορία).

Στα υπόλοιπα (gameplay, γραφικά κλπ) το 2k είναι απλώς μπροστά. Επιπλέον το Live δεν είναι τόσο arcade όσο φαίνεται, ούτε είναι μόνο για χαβαλέ. Είναι απλώς μια διαφορετική προσέγγιση.

Δημοσ.
Στα υπόλοιπα (gameplay, γραφικά κλπ) το 2k είναι απλώς μπροστά. Επιπλέον το Live δεν είναι τόσο arcade όσο φαίνεται, ούτε είναι μόνο για χαβαλέ. Είναι απλώς μια διαφορετική προσέγγιση.

Γούστα είναι αυτά.. παίζαμε με φίλο μου 2Κ10 και είπαμε από περιέργεια να βάλουμε και το Live 10 για να παίξουμε με καμιά εθνική. Σε όλο το παιχνίδι γελάγαμε. Το ξέρω πως είναι άδικο να κρίνεις το gameplay του παιχνιδιού από 1 και μόνο αγώνα, όμως για τα γραφικά δεν θες και 10 αγώνες για να συνειδητοποιήσεις τι βλέπεις. Έτσι λοιπόν, θεωρώ πως το σχόλιο ότι "το 2K10 ειναι απλώς μπροστά από το live 10 στα γραφικά" είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Για μένα το 2Κ10 είναι 5 χρόνια μπροστά σε γραφικά και συνολική παρουσίαση. Για το gameplay δε θα συγκρίνω τα δύο παιχνίδια (αφού τελικά το γύρισα σε original μόνο με το νέο μου xbox και το μπάσκετ επιλογής μου ήταν το 2Κ10)

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί κάθε φορά που παίζω βλέπω και καινούρια bug...

(το τελευταίο ήταν που έβαλα να παίξω quick game και το παιχνίδι δεν ξεκίναγε με τίποτα, μόνο οι διαιτητές ήταν στο γήπεδο)

Δημοσ.
Εγώ πάλι γιατί κάθε φορά που παίζω βλέπω και καινούρια bug...

(το τελευταίο ήταν που έβαλα να παίξω quick game και το παιχνίδι δεν ξεκίναγε με τίποτα, μόνο οι διαιτητές ήταν στο γήπεδο)

Μήπως επειδή δεν είναι αυθεντικό και είναι του θείου;

Δημοσ.

Εγω φετος βλεπω προβαδισμα στο Live.Καταρχην αν μιλαμε για το "κανονικο" παιχνιδι και οχι το my player mode, το 2κ δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα απο το 09.και οποιος πει οχι δεν ειναι αντηκιμενικος.ειναι σαν να παιζεις ΑΚΡΙΒΩς το ιδιο game.και με τα ιδια bugs.το live εχει κανει τρομερες βελτιωσεις.καμια σχεση με arcade,ι δεν μπορεις να περνεις ενα παικταρα και να μπαινεις γιουρουσι μεσα και να καρφωνεις ουτε κατα φαντασιαν.σου περνουν την μπαλα με την μια.θελει πολυ καλο σχεδιασμο η επιθεση και ακομα και το one vs one isolation θελει σκεψη απο που θα παιξεις και τι κηνηση θα πας να βγαλεις.εχει απειρα animations αναλογα με την φορα του παικτη,απο πια μερια θα πας και αναλογα που θα εχεις την κηνηση του stick πραγματοποιηεις και διαφορετικες κηνησεις.δεν μπαινουν ευκολα καλαθια μεσα στην ρακετα και η καθε ομαδα εχει το ιδιαιτερο στυλ παιξιματος της.παρα πολυ καλο φετος και πολυ ευχαριστο gameplay.σε αντιθεση με το 2κ που σπανε τα νευρα σου.οχι οτι το 2κ δεν ειναι καλο.απλως εκτος απο το myplayer,καμια μα καμια αλλαγη φετος και εγω προσωπικα βλεπω καπως λιγακι χειροτερα-πιο αποτομα animations.οι παικτες δεν εχουν φυσικα σταματηματα και ξεσπασματα με ομαλοτητα.δεξια αριστερα πανε ξαφνικα αποτομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...