nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία, με πείσατε. Έβαλα να το κατεβάσω στο 360. Ελπίζω να μην είναι χάλια, γιατί θα αρχίσω την γκρίνια! (και όχι μόνο για το πραγματικό ΝΒΑ, τον ορισμό της παιδικής χαράς )
butters9013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης παίξε με την ταχύτητα 3-4 κλικ παρακάτω. Εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερο έτσι.
theomj23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία, με πείσατε. Έβαλα να το κατεβάσω στο 360. Ελπίζω να μην είναι χάλια, γιατί θα αρχίσω την γκρίνια! (και όχι μόνο για το πραγματικό ΝΒΑ, τον ορισμό της παιδικής χαράς ) Εγω σου προτεινω να ξεχασεις το πως ειναι το 2κ αν θελεις να το ευχαριστηθεις.Σπαταλησε λιγο χρονο να μαθεις τις κηνησεις και το πως τελιωνουν οι παικτες τις φασεις(υπαρχουν τρομερα πολοι τροποι εξατωμενοι απο ποση φορα εχεις ,αν πατας η οχι τουμπο που θα κοιταει το lstick & πολλα αλλα). ειδικα στην αμυνα εγω επασχα μεχρι που πηρα χαμπαρι πως να παιζω & ιδιαιτερα οτι στο ps3 σε 'βοηθαει' καπως το RBumber με κοστος βεβεα να δεινεις χωρο για το σουτ.ειναι χρησιμο οταν κανουν διυσδεισεις.Τεσπα οπως ειπα στην αρχη θελει καμποσο χρονο να μαθεις πως παιζει για να το ευχαρηστηθεις ,διοτι εγω που ειχα ασχοληθει και με το περσυνο αργησα με το 10. Απο κει και μετα δοκιμασε και τα quick plays ειναι πολυ ωραια. Εχει προβληματακια τo game οχι οτι δεν εχει κατι 'κουλα' ωρες ωρες αλλα σε καμια περιπτωση δεν σου σπαει τα νευρα οπως το 2κ.Α, και μην περιμενεις κανωντας καταχρηση τα sizeup moves να χωνεις γιουργια οπως το 2κ ακομα και με kobe.θα χασεις την μπαλα αργα η γρηγορα.το ιδιο και οταν παει καποιος με ψιλους,gasol κλπ να κανει μια ωρα ποστ.για μενα εχει μπολικο βαθος το παιχνιδι αλλα οταν το ξεκιναει καποιος δεν δινει και πολυ χρονο στεκωντας μονο στα αρνητικα και ετσι δεν γεινεται. αν το βαλεις για 15 λεπτα μονο δεν θα καταλαβεις πολλα Επισης συμφωνω με butters9013 για το speed.αλλα μεχρι εκει γιατι μετα πανε αργα και στους αιφνιδιασμους
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 2 αγώνες έπαιξα μόνο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τα παλιότερα NBA Live (τουλάχιστον όσα απ' αυτά είχα δοκιμάσει τα τελευταία 6-7 χρόνια). Το πρόβλημα όμως είναι ακριβώς αυτό. Μετά από τόσους χιλιάδες αγώνες με τα 2k, είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 ματς να ξεμάθεις αυτά που ξέρεις. Πχ. έφαγα πάνω από μία περίοδο για να σταματήσω να πατάω -αυτόματα- συγκεκριμένα κουμπιά, που στο 2k κάνουν εντελώς άλλα πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι συνολικά μου φάνηκε καλύτερο από το περσινό 2k, ακόμα και με τα χίλια-μύρια προβλήματα που είχε το τελευταίο (κυρίως με το ΑΙ και τα custom sliders). Ωστόσο το NBA Live 10 έχει αρκετά στοιχεία που λείπουν από το 2k. Όχι μόνο στο gameplay (οι επιθετικοί φαίνονται να έχουν καλύτερη κίνηση στα συστήματα), αλλά και στις επαφές (είδα ωραία επιθετικά φάουλ, πιο ρεαλιστικά από του 2k), στα double team και σε κάποια άλλα στοιχεία. Τα διχτάκια φαίνονται επιτέλους βελτιωμένα. Σαν αίσθηση όντως σου δίνει αρκετές φορές την εντύπωση ότι είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία και την ατμόσφαιρα του ΝΒΑ σε σχέση με το 2k, αλλά όπως υποψιάζεστε αυτό για μένα μόνο θετικό δεν είναι, προτιμώ άλλου είδος μπάσκετ (μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια). Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω περισσότερη ώρα να κάτσω να το ψάξω περισσότερο και οπωσδήποτε θα περιμένω να δω και το 2k10, πριν αποφασίσω ποιο να αγοράσω.
Chris_85 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 το nba είναι με διαφορά το καλύτερο πρωτάθλημα μπασκετ στον πλανήτη οι ευρωπαικές ομάδες απλά ακολουθούν με διαφορά 10ετίας. αυτά που λένε οι ψευτοδημοσιογράφοι μη τα κάνετε καράμελα ότι το nba είναι παιδική χαρά και άλλες αρλούμπες παρακολουθώ συστηματικά nba 1 παιχνίδι την ημέρα σχεδόν για 2 χρόνια ευρωλίγκα και ισπανικό για ελληνικό μόνο pao - osfp οι άλλοι δεν βλέπονται (ειδικά αν είσαι και παοκτσης, πάθαίνω στραβισμό οταν βλέπω τον παοκ να έχει καταντήσει έτσι) το μπάσκετ σήμερα χρειάζεται ταχύτητα δεν είναι το δεινοσαυρικό στα 30" με 100 screen δέστε πως παίζουν παναθηναικός - tau - barca κλπ αν είδατε το παιχνίδι εχθές ισπανία - ελλάδα η ισπανία έπαιζε σύγχρονο basket γιατί να μην κάνει shoot ο rudy στα 3" στον αιφνιδιασμό ελεύθερο σουτ δεν είναι? στις επιθέσεις των ομάδων πόσα συστήματα είδατε? 2 όλα και όλα σύστημα 1 pick & roll είτε 2 φορ είτε πλάγιο είτε στη κορυφή μετά από figurate και μια πάσα στο ψηλό μέσα να παίξει πλάτη έιτε στο missmach. Για τα αναβολικά ας τα παίρνουν πέθανε κανείς; και αν παίρνουν γιατί ο gasol μπόρεσε και κράτησε τον ντουλάπα Howard στους τελικούς? το μπάσκετ είναι πολύ σύνθετο άθλημα για να έχεις τόσο μεγάλο πλεονέκτημα από αναβολικά δεν είναι στήβος. σας προτείνω να δείτε chicago - boston όλη τη σειρά playoffs πέρυσι για όλους τους για να καταλάβετε τι σημαίνει nba σήμερα μπασκετόφιλους δεν έχετε δει ποτέ καλύτερο basket και μιλάμε για πρώτο γύρο. Aπ τα πιο ακυρα ποστ που εχω διαβασει, πληρη απορροια ασχετοσυνης με το μπασκετ.
supermario29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Aπ τα πιο ακυρα ποστ που εχω διαβασει, πληρη απορροια ασχετοσυνης με το μπασκετ. Δεν ειμαι mod, επισης δεν ειμαι γνωστης του αθληματος. Το μηνυμα σου παντως ειναι προσβλητικο προς το ποστ που ειχε κανει το αλλο παιδι (deus). Και το κακο ειναι, οτι τον προσβαλεις χωρις να δινεις ουτε μια εξηγηση. Π.χ. γιατι ειναι ακυρο;;; γιατι θεωρεις οτι ειναι ασχετος με το μπασκετ;; O deus εγραψε ενα κατεβατο που εξηγουσε γιατι το NBA ειναι καλυτερο του Ευρωπαικου μπασκετ. Απο εσενα δεν διαβασαμε γιατι ο deus ειναι ασχετος και το ποστ του ακυρο. Οχι τιποτ' αλλο , αλλα να μαθαινουμε και κατι, εκτος των RB, LT, Χ,Υ,Α,Β......
theomj23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 2 αγώνες έπαιξα μόνο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τα παλιότερα NBA Live (τουλάχιστον όσα απ' αυτά είχα δοκιμάσει τα τελευταία 6-7 χρόνια). Το πρόβλημα όμως είναι ακριβώς αυτό. Μετά από τόσους χιλιάδες αγώνες με τα 2k, είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 ματς να ξεμάθεις αυτά που ξέρεις. Πχ. έφαγα πάνω από μία περίοδο για να σταματήσω να πατάω -αυτόματα- συγκεκριμένα κουμπιά, που στο 2k κάνουν εντελώς άλλα πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι συνολικά μου φάνηκε καλύτερο από το περσινό 2k, ακόμα και με τα χίλια-μύρια προβλήματα που είχε το τελευταίο (κυρίως με το ΑΙ και τα custom sliders). Ωστόσο το NBA Live 10 έχει αρκετά στοιχεία που λείπουν από το 2k. Όχι μόνο στο gameplay (οι επιθετικοί φαίνονται να έχουν καλύτερη κίνηση στα συστήματα), αλλά και στις επαφές (είδα ωραία επιθετικά φάουλ, πιο ρεαλιστικά από του 2k), στα double team και σε κάποια άλλα στοιχεία. Τα διχτάκια φαίνονται επιτέλους βελτιωμένα. Σαν αίσθηση όντως σου δίνει αρκετές φορές την εντύπωση ότι είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία και την ατμόσφαιρα του ΝΒΑ σε σχέση με το 2k, αλλά όπως υποψιάζεστε αυτό για μένα μόνο θετικό δεν είναι, προτιμώ άλλου είδος μπάσκετ (μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια). Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω περισσότερη ώρα να κάτσω να το ψάξω περισσότερο και οπωσδήποτε θα περιμένω να δω και το 2k10, πριν αποφασίσω ποιο να αγοράσω. οντως ειναι πιο κοντα στην ατμοσφαιρα του nba.και αν το παιξεις και περισσοτερο θα δεις οπως σου ειπα θα σου αρεσει περισσοτερο στανταρ.και το fullgame θα ειναι και καλυτερο και επειδη σου αρεσει το ευρωπαικο μπασκετ οπως λες σκεψου οτι θα εχει και FIBA TEAMS.24 ομαδες Εθνικες. Μεσα σε 2 παιχνιδια που επειξες δεν εχεις προλαβει να δεις ουτε το 1/5 των κηνησεων και αυτων που συμβαινουν στο παιχνιδι.
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μακάρι. Γι' αυτό θα το ξαναβάλω το συντομότερο δυνατόν, να το ψάξω περισσότερο. Σάμπως υπάρχει και κανένα άλλο μπάσκετ να παίξω αυτή την εποχή? Βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ με το 2k9, γιατί πάλι δεν θα το ευχαριστιέμαι αλλά θα κάθομαι να κράζω για τα απίστευτα που κάνει το ΑΙ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- Έπαιξα κι άλλους 2-3 αγώνες και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Μόλις βγει η τελική έκδοση στάνταρ θα τη δοκιμάσω, ειδικά με τις εθνικές ομάδες. Συνέχεια βλέπω καινούρια πράγματα. Καμία σχέση με τα παλιά Live, που ήταν τίγκα arcade. Κρίμας να μη βγαίνει και σε PC. Γιατί αν είναι να αγοράσω ένα μπασκετάκι φέτος, αυτό λογικά θα είναι το 2k10/PC για το online του. Αφήστε που έχει και μόλις 25 ευρώ. Όμως και το Live τελικά φαίνεται πάρα πολύ βελτιωμένο.
deus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Aπ τα πιο ακυρα ποστ που εχω διαβασει, πληρη απορροια ασχετοσυνης με το μπασκετ. εσύ δεν ήσουν στο ευρωμπάσκετ βοηθός προπονητή του ιβκοβιτσ? αν ναι το δέχομαι αν όχι μάθε ότι η μπάλα του μπάσκετ είναι πορτοκαλί. ΥΓ τη επόμενη φορά γράψε έστω μισό επιχείρημα για να σε παίρνουμε σοβαρά υπόψη μας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:30 ---------- Μακάρι. Γι' αυτό θα το ξαναβάλω το συντομότερο δυνατόν, να το ψάξω περισσότερο. Σάμπως υπάρχει και κανένα άλλο μπάσκετ να παίξω αυτή την εποχή? Βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ με το 2k9, γιατί πάλι δεν θα το ευχαριστιέμαι αλλά θα κάθομαι να κράζω για τα απίστευτα που κάνει το ΑΙ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- Έπαιξα κι άλλους 2-3 αγώνες και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Μόλις βγει η τελική έκδοση στάνταρ θα τη δοκιμάσω, ειδικά με τις εθνικές ομάδες. Συνέχεια βλέπω καινούρια πράγματα. Καμία σχέση με τα παλιά Live, που ήταν τίγκα arcade. Κρίμας να μη βγαίνει και σε PC. Γιατί αν είναι να αγοράσω ένα μπασκετάκι φέτος, αυτό λογικά θα είναι το 2k10/PC για το online του. Αφήστε που έχει και μόλις 25 ευρώ. Όμως και το Live τελικά φαίνεται πάρα πολύ βελτιωμένο. πρέπει να τα έχεις πάρει πολύ με το 2κ9 για να μπείς τόσο εύκολα στο live και εγώ 2 αγώνες έπαιξε και δεν κατάλαβα τίποτα εχει κολλήσει πολύ το μικρόβιο το 2k και γίνονται όλα αυτόματα.
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ώπα ώπα, δεν είπα ότι το Live10 demo φαίνεται γενικά καλύτερο από το 2k9. Απλώς ότι έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, πολλά από τα οποια έλειπαν από τα προηγούμενα 2k. Αρκετά πράγματα στο Live ακόμα δεν μπορώ να τα συνηθίσω (ή δεν ξέρω πώς γίνονται). Όσο περισσότερο έπαιζα όμως, τόσο πιο πολύ μου άρεσε. Με το 2k9 όντως τα έχω πάρει όσο δεν πάει, κυρίως γιατί έφαγα πολλές βδομάδες δοκιμών με τα sliders μέχρι να καταφέρω να ισορροπήσω λίγο το παιχνίδι. Όπως και αρκετές προσπάθειες για 5vs5 online μέχρι να αποφασίσω ότι το mode είναι εντελώς unplayable λόγω του απίστευτου lag. Τελικά το παράτησα εντελώς και βρήκα την υγειά μου. Τώρα πια βάζω κανα παιχνιδάκι αραιά και που, σε δεκάλεπτα, και νικήσω-χάσω δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν με πειράζει να δω και κάτι διαφορετικό, γι' αυτό ασχολούμαι με το demo του Live. Καλώς ή κακώς το 2k9 ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς εδώ και 7-8 χρόνια, με το οποιο ασχολήθηκα τόσο λίγο. Οψόμεθα για το 2k10, το οποιο και έχω σκοπό να αγοράσω για PC.
theomj23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ώπα ώπα, δεν είπα ότι το Live10 demo φαίνεται γενικά καλύτερο από το 2k9. Απλώς ότι έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, πολλά από τα οποια έλειπαν από τα προηγούμενα 2k. Αρκετά πράγματα στο Live ακόμα δεν μπορώ να τα συνηθίσω (ή δεν ξέρω πώς γίνονται). Όσο περισσότερο έπαιζα όμως, τόσο πιο πολύ μου άρεσε. Με το 2k9 όντως τα έχω πάρει όσο δεν πάει, κυρίως γιατί έφαγα πολλές βδομάδες δοκιμών με τα sliders μέχρι να καταφέρω να ισορροπήσω λίγο το παιχνίδι. Όπως και αρκετές προσπάθειες για 5vs5 online μέχρι να αποφασίσω ότι το mode είναι εντελώς unplayable λόγω του απίστευτου lag. Τελικά το παράτησα εντελώς και βρήκα την υγειά μου. Τώρα πια βάζω κανα παιχνιδάκι αραιά και που, σε δεκάλεπτα, και νικήσω-χάσω δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν με πειράζει να δω και κάτι διαφορετικό, γι' αυτό ασχολούμαι με το demo του Live. Καλώς ή κακώς το 2k9 ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς εδώ και 7-8 χρόνια, με το οποιο ασχολήθηκα τόσο λίγο. Οψόμεθα για το 2k10, το οποιο και έχω σκοπό να αγοράσω για PC. Για μενα και ας κοροιδευα το live παλια που ητανε για (ουτε) για γελια, το live10 ειναι καλυτερο απο το 2κ9 διοτι απλα το τελευτεο ειναι κυριολεκτικα unplayable απο to allsatar και ανω οπου παιζει δηλαδη το 80+% του κοσμου.και απο οτι επαιξα το draftcombine demo και ειδα και ingame toy 2k10 ,to 2k10 ειναι ολοιδιο με το 2κ9.και παιζω αποκλειστικα 2κ σειρα απο εποχη χβοχ1 και αν πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι και οτι βλεπει διαφορες απο το 2κ9 στο 10...τι να πω.
frou-frou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μακάρι. Γι' αυτό θα το ξαναβάλω το συντομότερο δυνατόν, να το ψάξω περισσότερο. Σάμπως υπάρχει και κανένα άλλο μπάσκετ να παίξω αυτή την εποχή? Βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ με το 2k9, γιατί πάλι δεν θα το ευχαριστιέμαι αλλά θα κάθομαι να κράζω για τα απίστευτα που κάνει το ΑΙ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- Έπαιξα κι άλλους 2-3 αγώνες και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Μόλις βγει η τελική έκδοση στάνταρ θα τη δοκιμάσω, ειδικά με τις εθνικές ομάδες. Συνέχεια βλέπω καινούρια πράγματα. Καμία σχέση με τα παλιά Live, που ήταν τίγκα arcade. Κρίμας να μη βγαίνει και σε PC. Γιατί αν είναι να αγοράσω ένα μπασκετάκι φέτος, αυτό λογικά θα είναι το 2k10/PC για το online του. Αφήστε που έχει και μόλις 25 ευρώ. Όμως και το Live τελικά φαίνεται πάρα πολύ βελτιωμένο. Είσαι σίγουρος ότι το Pc θα έχει online φέτος? Θα είναι όλα τα λεφτά αν επιβεβαιωθεί αυτό. Η χαμιλή του τιμή όμως με προβληματίζει για το αν θα έχει online. Οκ το επιβεβαίωσε ο Ron στο forum του Νba2k. Άρα πάγε για nba 2k10 για Pc και nba live 2010 για χβοχ 360.
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Για μενα και ας κοροιδευα το live παλια που ητανε για (ουτε) για γελια, το live10 ειναι καλυτερο απο το 2κ9 διοτι απλα το τελευτεο ειναι κυριολεκτικα unplayable απο to allsatar και ανω οπου παιζει δηλαδη το 80+% του κοσμου.και απο οτι επαιξα το draftcombine demo και ειδα και ingame toy 2k10 ,to 2k10 ειναι ολοιδιο με το 2κ9.και παιζω αποκλειστικα 2κ σειρα απο εποχη χβοχ1 και αν πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι και οτι βλεπει διαφορες απο το 2κ9 στο 10...τι να πω. Κι όμως πολύς κόσμος δεν παίζει καν σε AllStar αλλά στο Pro, γιατί αρκετά sliders δεν μπορούν με τίποτα να ισορροπήσουν το παιχνίδι στο AllStar (δηλαδή στο Hall of fame τι γίνεται???) Το gameplay του 2k9 δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα στο διπλό, οπότε και ίδιο να το αφήσουν στο 2k10 δεν θα με πειράξει (θα χρειαστούν βέβαια κάμποσες βελτιώσεις, πχ. στο spacing των παιχτών). Αρκεί να στρώσει το ΑΙ και το παιχνίδι θα είναι μια χαρά. Επιφυλάσσομαι όμως για το lag του 5vs5 online. Σε PC θα έχει σίγουρα online, άσχετα αν επίσημα έχει ανακοινωθεί μόνο στα forum της 2ksports και όχι στα features του παιχνιδιού για PC. Κλασική 2ksports, θυμάστε πέρσι τι είχε γίνει με το PC version... Νομίζω ότι τα γνωστά site (play.com κλπ) το κοστολογούν γύρω στα 24-25 ευρώ, λίγο πιο ακριβά από τα περσινά 20 και σίγουρα είναι λαχείο. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι στα PC έχει και καλύτερα γραφικά. Τώρα να αγοράσω το Live10 στο 360 πολύ αμφιβάλλω, αλλά την έκδοση του θείου θα την τσεκάρω σίγουρα, δεν το συζητάω. Είναι άλλο παιχνίδι σε σχέση με τα παλιά Live.
frou-frou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν το λέει ο Ron administrator στο forum του Nba 2k 10 της 2Κ νομίζω πως είναι επίσημο το online για Pc.
teofross Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το κακο με το 2k ειναι οτι στο pro level αλλα ακομα και στο allstar υπαρχουν καποια πραγματα που αν τα κανεις το cpu ειναι ανυμπορο να σε νηκησει και να σε σταματησει.πχ να καρφωνεις ολη την ωρα με γρηγορους.και ακομα και με dunks in traffic=10. Μολις ανεβαζεις δυσκολια αρχιζει και τρελλενεται το cpu και βλεπουμε το χάλι. Δεν μπορουν να καταφερουν να φτιαξουν την λεπτη ισοροπια μεταξυ των επιπεδων δυσκολιας.Το live10 στο allstar (πρωτελευτεο επιπεδο) δεν μπορεις να κανεις τσατσιες και ντου καρφωματα κλπ για να κερδισεις και πεζεται καλυτερο παιχνιδι.Εχει βελτιωθει παρα πολυ φετος και ανυπομονω να βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.