teofross Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 http://www.pastapadre.com/10195/exclusive-nba-live-10-gameplay-video
teofross Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.pastapadre.com/2009/09/11/nba-live-10-demo-video [ame]http://ps3.ign.com/dor/objects/14293218/nba-live-2010/videos/nbalive10_trl_gameplaysizzle_91109.html[/ame] Respect sto nba2k παντα αλλα απο τα videos το live θα το αγορασω στανταρ και πρωτο φετος.Μεγαλες αλλαγες και πολυ ξεσηκωτικη ατμοσφαιρα
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 και τα καλύτερα γραφικά σε sport game που έχω δει ποτέ...
butcher13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ βελτιωμενο απο τα προηγουμενα live αλλα ρε παιδια οχι και καλυτερο απο το 2Κ. Ισως μετα απο λιγα χρονια (οπως και το fifa που του πηρε 2-3 χρονια) να πιασει κορυφη.
gothrylos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 και τα καλύτερα γραφικά σε sport game που έχω δει ποτέ... Εμένα πάλι μου φαίνονται πιο αληθοφανή τα γραφικά του 2Κ. Στο Nba Live οι παίκτες φαίνονται λες και είναι από πλαστικό. Γυαλίζουν υπερβολικά και έχουν έντονα χρώματα. Και να μην μιλήσω για τα πρόσωπα των παιχτών και το animation όπου το 2Κ είναι πολύ μπροστά. Μπορεί να αναθεωρήσω τον Οκτώβριο, αν και δεν το βλέπω.
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Η ένστασή μου δεν είναι τόσο για τα γραφικά, όσο για την κίνηση των παιχτών. Φέτος φαίνεται αρκετά βελτιωμένο, αλλά σε κάποια σημεία πάλι παρατηρώ τα παλιά καλά προβλήματα. Παίχτες που ώρες ώρες φαίνονται σαν να γλυστράνε στο παρκέ, αφύσικα μικρή αδράνεια κλπ. Όπως και να 'χει τζάμπα είναι το demo, γι' αυτό θα το κατεβάσω τώρα να το δω ιδίοις όμμασι.
DJTaurus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 και τα καλύτερα γραφικά σε sport game που έχω δει ποτέ...+1....ειδικα στους παιχτες ειναι οτι καλυτερο εχω δει....αλλα σε gameplay προτιμω το 2κ9.
Basilisc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ βελτιωμένο το παιχνίδι, συνεχίζει τις περσινές θετικές βάσεις. Ευχάριστο να το παίζεις, θυμίζει πραγματικό αγώνα ΝΒΑ. Το έχουμε ξαναδεί το έργο αλλά η 2Κ δεν είναι ΚΟΝΑΜΙ.
ibiza9303 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν κατέβασα και εγώ το demo για X360. Πολύ καρτούν τα γραφικά και υπερβολικά λαμπερά. Προσωπικά θα συνεχίσω με 2Κ και φέτος παρόλο που έλπιζα μπας και πάρει τα πρωτεία η ΕΑ για ένα και μόνο λόγο. Μπας και ποτέ δούμε μπασκετάκι με όλα τα πρωτα8λήματα τα ευρωπαικά όπως είναι το ΦΙΦΑ. Anyway πάω και φέτος χαλαρά για 2Κ καθότι πραγματικά απογοητεύουν και φέτος οι φυσικές του παιχνιδιού. Επίσης το σουτ όπου το διχτάκι κάνει πάντα την ίδια μη ρεαλιστική κίνηση και δεν σε πορώνει. Τα μη καλά ζυγισμένα σουτ χτυπάνε σχεδόν πάντα στην γωνία όπου ενώνεται η στεφάνι με το ταμπλό. (Με πιάνει νευρικό γέλιο κ μόνο που το γράφω), για να πιάσει κ εσάς απλά κατεβάστε το ντεμο.
teofross Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω θα δω το ντεμο απο το ps3 οταν βγει αλλα λιγο απογοητευση με επιασε.Δηλαδη τοσο χαλια το λετε μερικοι τι να πω? Εμενα τουλαχιστον απο το βιντεο μου εδειχνε παρα πολυ ανωτερο απο το περσυνο.Και παιζω σχεδον αποκλειστικα sports games και το περιμενα πως και πως γιατι ειχε αρχισει και να μου την σπαει λιγο το gameplay του 2κ με τα cheats του cpu στα δυσκολα και γενικοτερα παρολο που το 2κ ηταν καλυτερο παιχνιδι overall τελικα το live09 ηταν πιο ευχαριστο και δεν σου εσπαγε τα νευρα ακομα και οταν εχανες και γενικοτερα ηλπιζα σε μεγαλη βελτιωση φετος για το live. Και απο τα βιντεο και του ντεμο που ειδαμου εδειχνε παρα πολυ καλυτερο απο το 09.τι να πω ρε γ@μωτο.Τωρα αν δεν το εχεις παιξει βεβεα κιολας...
deus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 το έπαιξε το demo δεν ενθουσιάστικά καθόλου, ίσως να φταίω και εγώ βέβαια γιατί δεν έχω καθόλου επαφή με το live, ενω αντιθέτως με το fifa ενθουσιάστηκα.
teofross Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 το έπαιξε το demo δεν ενθουσιάστικά καθόλου, ίσως να φταίω και εγώ βέβαια γιατί δεν έχω καθόλου επαφή με το live, ενω αντιθέτως με το fifa ενθουσιάστηκα. Απο το περσυνο δεν ειναι καλυτερο?γιατι τουλαχιστον απο τα βιντεο φενεται παντου καλυτερο
deus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 απο το το live 2009 είναι σίγουρα πολύ καλύτερο αλλά μέχρι εκεί προτιμώ κάθε 2κ αυτής της γενιάς από το νεό live
teofross Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω ειμαι fun του nba2k αλλα το 8 & το 9 με ειχαν κουρασει με το gameplay τους στο single player.απο allsta level και πανω ηταν απαραδεκτο.χαλαγε ολο το παιχνιδι με τον τροπο που προσπαθουσε παση θησια να σε κερδισει το cpu.δεν επαιζε καθολου normal basket.τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα.παντως αφου ειναι καλυτερο απο το live09 ειναι καλο νεο για μενα διοτι το περσυνο ειχε ορισμενα πολυ καλα στοιχεια αλλα ηταν αθλιο σε καποια συγκεκριμενα θεματα.αν τα εχουν διορθωσει θα ειναι πολυ ευχαριστο παιχνιδι
Aims Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 το καλο στα Live ειναι το οτι εχει εθνικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.