Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορει καποιος να εξηγησει τι ακριβως και πως θα φακελωθει και τι προκειται να παθουμε?

Τιποτα δεν θα πάθεις εσυ.

Απλα τα πράγματα. :-)

Θα πας και αύριο σαν απλός πολίτης να βγάλεις το αμκα και οτι σου πουν.

Η φιλοσοφία του φακελοματος ειναι οτι ολα ειναι ελεγχόμενα.

Αν εσυ για παράδειγμα κανεις κατι θα μπορούν να σε βρουν πολυ πιο εύκολα.

Θα μου πεις ε και τι εγκληματίας δεν ειμαι.

Ναι εγκληματίας μπορει να μην εισαι αλλα ακόμα και να εισαι γιατι να σε φακελώνουν με το εστι θελω,οπου θέλω,οπως θέλω?

Αυριο για παράδειγμα θα σου πουν να φορέσεις το τσιπακι τι θα μπορείς να κανεις για να μην το βάλεις?

ΤΙΠΟΤΑ.

Θα σου κλείσουν το κινητό,το ιντερνετ,το τηλεφωνο,την εργασια σου θα την χασεις απευθειας γιατί θα σου μπλοκάρουν το αμκα το δίπλωμα σου και αυτο θα γράφει οτι εισαι πρόσφυγας.

Για πες μου τώρα ειναι ωραίο το φακέλωμα?

Αν για σενα ειναι για μενα δεν ειναι.

Δεν γουσταρω να επεμβενει οποιος θελει στη Ζωη μου με το ετσι θελω!

Και να στο πω αλλιος για να καταλαβεις και λιγο νομοθεσία.

Απο την στιγμη που φτιάχνετε ενας νομος αυτόματος φτιάχνετε και η παρανομία του.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥΣ!

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα υπογράφεις λέει ονομαστικό συμβόλαιο,θα δίνεις αποτυπώματα και θα βγαίνεις φωτογραφία για τ αρχείο όταν αγοράζεις μπύρες.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί χρησιμοποιούν τα μπουκάλια για να φτιάξουν βόμβες μολότοφ.

Αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται,Μπραβο γιατι δεν φοβουνται το πολιτικο κοστος.Πολυ καλη κινηση .Δεν μπορει σε αυτη τη χωρα να ειναι ολα ανεξελεγκτα .Αρκετα και στο κατω κατω δεν εχουμε τιποτα να φοβηθουμε .ΜΟνο οι παραβατικοι εχουν .

Εδώ φώτο νεαρού που αγόρασε 3 Amstel,γελάει γιατί δεν έχε τίποται να φοβάται

gates.jpg

Δημοσ.

Φιλε μου αμα ειμαι εγκληματιας οσο το γρηγοροτερο με πιασουν τοσο το καλυτερο για τους υπολοιπους

Μη βλεπουμε παντου φαντασματα και μην υπερβαλουμε για αστεια πραγματα ή πραγματα που πιστευουν γεροι των 70 ετων

Δημοσ.
Θα υπογράφεις λέει ονομαστικό συμβόλαιο,θα δίνεις αποτυπώματα και θα βγαίνεις φωτογραφία για τ αρχείο όταν αγοράζεις μπύρες.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί χρησιμοποιούν τα μπουκάλια για να φτιάξουν βόμβες μολότοφ.

Αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται,Μπραβο γιατι δεν φοβουνται το πολιτικο κοστος.Πολυ καλη κινηση .Δεν μπορει σε αυτη τη χωρα να ειναι ολα ανεξελεγκτα .Αρκετα και στο κατω κατω δεν εχουμε τιποτα να φοβηθουμε .ΜΟνο οι παραβατικοι εχουν .

Εδώ φώτο νεαρού που αγόρασε 3 Amstel,γελάει γιατί δεν έχε τίποται να φοβάται

gates.jpg

Γουστάρεις τσιπάκι βλέπω εσυ κάργα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:47 ----------

Φιλε μου αμα ειμαι εγκληματιας οσο το γρηγοροτερο με πιασουν τοσο το καλυτερο για τους υπολοιπους

Μη βλεπουμε παντου φαντασματα και μην υπερβαλουμε για αστεια πραγματα ή πραγματα που πιστευουν γεροι των 70 ετων

Ναι ρε φίλε και η Αμερική για την τρομοκρατία κάνει πόλεμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλυτερο φακελωμα που υπαρχει το κονουμε μονοι μας στον εαυτο μας

Αν κατσεις 15 λεπτα και ψαξεις στα φορουμ και στα facebook του καθενος μας μπορεις να ξερεις απο το που μενει τι δουλεια κανει αν εχει γκομενα ποιους φιλους εχει που πηγε διακοπες τι εκανε πριν 3 λεπτα ..................

Ειναι αστειο να λεμε οτι με το να δωσεις το ονομα σου οταν παιρνεις ενα κινητο οτι φακελωνεσαι

Ας δουμε και λιγο τα θετικα και ας αφησουμε τις υστεριες επιστημονικης φαντασιας

πχ περιορισμος φαρσερ, κλοπες παρεμποριο πλιατσικο κινητων, εγληματιων λαθρομεταναστων ανεξελεγκτη χρηση κινητων απο παιδακια του δημοτικου .............

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Αν κατσεις 15 λεπτα και ψαξεις στα φορουμ και στα facebook του καθενος μας μπορεις να ξερεις απο το που μενει τι δουλεια κανει αν εχει γκομενα ποιους φιλους εχει που πηγε διακοπες τι εκανε πριν 3 λεπτα ..................

Ειναι αστειο να λεμε οτι με το να δωσεις το ονομα σου οταν παιρνεις ενα κινητο οτι φακελωνεσαι

Ας δουμε και λιγο τα θετικα και ας αφησουμε τις υστεριες επιστημονικης φαντασιας

πχ περιορισμος φαρσερ κλοπες κινητων εγληματιων λαθρομεταναστων ανεξελεγκτη χρηση κινητων απο παιδακια του δημοτικου .............

Πολι σωστά αλλα δεν αναιρεί το ενα το αλλο.

Επίσης το να έχεις facebook δεν ειναι μονο φακέλωμα αλλα και ηλίθιο.

Άρρωστα ατομα που βγάζουν το ψώνιο τους εκει μεσα πιστεύοντας οτι θα τους βρει κανας ψηνακης και θα τους κάνει Σακη ρουβα.

Εσένα ποτε σου κάναν φάρσα?

Εμενα προσωπικά εχουν να μου κάνουν πρικ καλά καλά βγουν τα κινητά.

Λαθρομεταναστών?

Πλακα μας κάνεις?

Απο κει θα βρίσκουν δηλαδη τους λαθρομετανάστες και θα τους πηγαίνουν πισω?

Μπα για την χρηση τον κινητών απο παιδάκια πίστεψε με θα γινει πολυ μεγαλύτερη καθως η γονείς θα ειναι σίγουροι οτι δεν θα τους τα κλέψουν.

Πια θετικά.

Τα παντα ολα και τα δέχεστε μάγκες μπράβο!

Δημοσ.

πχ περιορισμος φαρσερ, κλοπες παρεμποριο πλιατσικο κινητων, εγληματιων λαθρομεταναστων ανεξελεγκτη χρηση κινητων απο παιδακια του δημοτικου .............

Καταρχήν εκεί γίνεται με τη συγκατάθεση του καθενός,μικρή διαφορά;

Τα θετικά τώρα:

Περιορισμός φαρσέρ;

Δηλαδή τώρα θα σου ναι πιο έυκολο να βάζεις εισαγγελέα για να βρεις ποιος σε κάλεσε,για να καταλάβω.

Τώρα τι ντρέπεσαι;Ή μήπως το τηλ. σου μπορεί να καλείται μόνο απο καρτοκινητά;

Επίσης θα έχει face control στα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ;Να βάλουμε ένα μπάτσο μπροστά να δείχνουμε ταυτότητα αν είναι.

Μετά το Κυπριακό οι φάρσες είναι το 2ο σημαντικότερο πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα

κλοπες παρεμποριο πλιατσικο κινητων, εγληματιων λαθρομεταναστων;

Όπως είπε κι ένας φίλος πριν τι πιο λογικό αντί να κυνηγάς τους λαθρομετανάστες στα σύνορα ώστε να μην εισέλθουν να τους απαγορεύεις να αγοράσουν κινητό.

Προτείνω να γίνουν και τα μπουκαλάκια με νερό με δήλωση στοιχείων,θα περιορίσουμε τους μετανάστες,χωρίς νερό δεν θα μείννουν για πολύ........ζωντανοί

ανεξελεγκτη χρηση κινητων απο παιδακια του δημοτικου;

Αυτά τα παιδάκια έχουν γονείς με ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τα προστατεύουν,φταίνε τα σπίρτα οι γονείς και όχι η συσκευή,προτείνω να απαγορευτεί η τηλεόραση και οι υπολογιστές γιατί πολλά παιδάκια κάνουν αλόγιστη χρήση,η ανικανότητα των γονιών δεν είναι πρόβλημα,το κινητό είναι

Εκτός αν πιστεύεις ότι το παιδάκι του δημοτικού παίρνει κινητό με τα λεφτά που μάζεψε δουλεύοντας οικοδομή ή μπαρμαν το καλοκαίρι.

mercy lord

Δημοσ.

Θεωρεις οτι ειναι το ιδιο ευκολο για καποον να κανει φαρσα ή να κανονισει απατη απο το σπιτακι του ή να τρεχει στο δρομο να βρει καρτοτηλεφωνο?

Οι κλοπες κινητων το παρεμποριο που υπαρχει ειναι λιγο?

Το να μαζεψει ενας μικρος 30€ και να παρει ενα κινητο με καρτα ειναι το πιο απλο

Δημοσ.
Θεωρεις οτι ειναι το ιδιο ευκολο για καποον να κανει φαρσα ή να κανονισει απατη απο το σπιτακι του ή να τρεχει στο δρομο να βρει καρτοτηλεφωνο?

Το να μαζεψει ενας μικρος 30€ και να παρει ενα κινητο με καρτα ειναι το πιο απλο

Θεωρείς ότι είναι δύσκολο να βρεθεί το στίγμα του κινητού ξέροντας μόνο τον αριθμό κι ας είναι καρτοκινητό;

Είπαμε το μεγάλο πρόβλημα της χώρας:Κυπριακό ->Φάρσες και μετά το ασφαλιστικό

Η λύση στις κλοπές κινητών είναι να κάνουμε άχρηστη την κλοπή;Δηλαδή για τις κλοπές αυτοκινήτων να απαγορεύσουμε τα λάστιχα ώστε να είναι άχρηστο να τα κλέβουν.

Πάμε καλά;Είναι λογική αυτή;Η βελτίωση της παιδείας,η καλύτερη πρόληψη και αστυνόμευση και η αύξηση του επιπέδου <ωής δεν πέρασε απο κανενός το μυαλό για να λυθεί το πρόβλημα;

Μια ζωή ημίμετρα και βλακώδεις λύσεις και το κακό είναι ότι κάποιοι είναι υπέρ,για αυτό είμαστε εκεί που είμαστε(στον πάτο της Ευρώπης)παίρνουμε αυτά που μας αξίζουν.

Αν ένα παιδάκι του δημοτικού μπορεί να κρύψει απο τους γονείς την ύπαρξη του κινητού τότε να αλλάξουν επάγγελμα οι γονείς και να αφιερώνουν στο παιδί περισσότερο χρόνο

Δημοσ.

Καλά όλα τα άλλα, αυτά είναι σοβαρά επιχειρήματα?

Δηλαδή σήμερα κάποιος για να σου κάνει φάρσα θα κάτσει να σκάσει 5 ευρώ για να αγοράσει μια και να σε πάρει τηλέφωνο? Τι απάτη δηλαδή μπορεί να σου κάνει από καρτοκινητό πια? Αν εμπεριέχονται λεφτά, μάλλον από καρτοτηλέφωνο το κόβω (απαγωγές κτλ).

Οι κλοπές των κινητών που κολλάνε? Δηλαδή αν σου κλέψουν το τηλέφωνο θα κρατήσουν νομίζεις την κάρτα? Εκτός κι αν σου φαίνεται λογικό και το κλείδωμα με ΙΜΕΙ να τρελαθώ εντελώς.

Όσο για την προστασία των μικρών, οκ το άκουσα κι αυτό. Δηλαδή θα αποθαρρύνουν την αγορά ενός αγαθού που α) πρέπει να μαζέψεις σοβαρό ποσό για να το πάρεις (δεν ξέρω πολλά δημοτικάκια να κυκλοφορούν με 50ρικο στην τσέπη), β) να πας σε κατάστημα για να το αγοράσεις, γ) σιγά τις παρενέργειες που έχει ενώ τσιγάρα, αλκοόλ, φάρμακα, είναι ανεξέλεγκτα. Pefect sense.

ΥΓ Α ρε elven δεν σε προλαβαίνω:-). +1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαστε εκει που ειμαστε και δεν εφαρμοζουμε αυτα που αλλα κρατη θεωρουν λογικα γιατι κοιταμε παντα την κουτοπονηρια το κλεψιμο το πως θα κανουμε τα παντα κρυφα πως θα κλεψουμε το κρατος το συναδερφο το ιντερνετ το κινητο το λαδωμα το καπνισμα εκει που δεν πρεπει κτλ και ριχνοντας το στη καταπατηση των δικαιωματων το παιζουμε εξυπνοι ενω οι αλλοι λαοι ειναι ζωα

http://phonegr.blogspot.com/2009/05/2010.html

Τα νέα μέτρα υποχρεώνουν τους κατόχους καρτοκινητών να δηλώνουν στις εταιρείες οποιαδήποτε μεταβολή κατάστασης του καρτοκινητού τους (π. χ. δωρεά, απώλεια, κλοπή κ.λπ.), καθώς η οποιαδήποτε ανανέωση χρόνου ομιλίας θα συνδέεται τόσο με τον κωδικό αριθμό της κάρτας του κινητού (IMSI), όσο και με τον κωδικό αριθμό της συσκευής (ΙΜΕΙ). Tο μέτρο αυτό έχει ως παράπλευρη επίπτωση την αποθάρρυνση των κλοπών καρτοκινητών, καθώς η χρήση του κωδικού ΙΜΕΙ θα κάνει ανιχνεύσιμη τη συσκευή. Η αρχή που θα ελέγχει την τήρηση των αρχείων των καρτοκινητών θα είναι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, η οποία εξουσιοδοτείται να επιβάλλει πρόστιμα στους παρόχους που δεν τηρούν ακριβή αρχεία κατόχων καρτοκινητών στις βάσεις δεδομένων τους.

Την ίδια ώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται εντός του 2010 να αναλάβει δράση σχετικά με την ανάγκη λήψης μέτρων που αφορούν την ανώνυμη χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων νομοθετικών μέτρων, εφόσον είναι σκόπιμο. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου για θέματα Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Ασφάλειας, κ. Ζακ Μπαρό, σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο Επίτροπος στην απάντησή του σημείωσε τις ανησυχίες που εξέφρασε το Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, ήδη από το 2003, για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας ότι ο εντοπισμός της χρήσης προπληρωμένων καρτοτηλεφώνων θα μπορούσε να βελτιώσει τις εγκληματολογικές έρευνες και ιδίως αυτές που αφορούν σοβαρές αξιόποινες πράξεις. Στο πλαίσιο αυτό, το Συμβούλιο κάλεσε το 2008 τα κράτη μέλη να ενημερώσουν την Επιτροπή σχετικά με τα εθνικά μέτρα ή τις τεχνικές λύσεις που εφαρμόζουν για να ταυτοποιούν τους χρήστες των μέσων επικοινωνίας, καθώς και το βαθμό της λειτουργικής αποτελεσματικότητας των μέτρων αυτών.

Η Επιτροπή ενημερώνει τον Έλληνα Ευρωβουλευτή ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα να προτείνει νομοθετικά μέτρα, εφόσον αξιολογήσει, βάσει των στοιχείων που θα έχει συλλέξει από τα κράτη μέλη, ότι τα μέτρα που λήφθηκαν δεν είναι αποτελεσματικά για τη διασφάλιση του εντοπισμού της χρήσης προπληρωμένων καρτοτηλεφώνων.

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
Ειμαστε εκει που ειμαστε και δεν εφαρμοζουμε αυτα που αλλα κρατη θεωρουν λογικα γιατι κοιταμε παντα την κουτοπονηρια το κλεψιμο το πως θα κανουμε τα παντα κρυφα πως θα κλεψουμε το κρατος το συναδερφο το ιντερνετ το κινητο το λαδωμα το καπνισμα εκει που δεν πρεπει κτλ και ριχνοντας το στη καταπατηση των δικαιωματων το παιζουμε εξυπνοι ενω οι αλλοι λαοι ειναι ζωα

οτι να ναι...

Δημοσ.

Τα θετικά είναι απλά μαθήματα παιδείας που θα έπρεπε ήδη να έχουμε και να τα εφαρμόζουμε... Φάρσες κάναμε από το τηλέφωνο των σπιτιών μας από την εποχή του γυμνασίου (το... μακρυνό 1994 - Γ' Γυμνασίου).

Για το παρεμπόριο, δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο να ενημερώνω την οποιαδήποτε αρχή ότι άλλαξα συσκευή κινητού τηλεφώνου. Αύριο, θα μου ζητάνε να δηλώνω τα στοιχεία του φορητού υπολογιστή, και σε λίγο καιρό θα χρειαζόμαστε.. άδεια μεταβίβασης!

Τα παιδάκια του δημοτικού, τα κινητά τα προμηθεύτηκαν κατά 99% από τους ίδους τους γονείς, άρα ποιος φταίει εκεί; Μήπως είχε κανείς από εμάς κινητό μέχρι το Λύκειο (του '80 είμαι...) ή μας ήταν απαραίτητο; Οι ανάγκες δεν υπάρχουν, μας τις δημιουργούν...

Τέλος, για να αναφερθώ και στη γειτόνισσα.. Ιτάλια, το 2006 ένας φίλος μου πήγε σε επαγγελματικό ταξίδι. Όταν πήγε σε Internet Cafe, του ζητήσανε την ταυτότητα (ή το διαβατήριο), ώστε να κρατήσουν φωτοτυπία για λόγους... ασφαλείας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι ναναι κολλαει σε σενα φιλε μου που δε βλεπεις τι γραφεις

Ρωτησα πως θα φακελωθουμε και τι θα παθουμε και λες

Τιποτα δεν θα πάθεις εσυ.

Απλα τα πράγματα. :-)

φωναζεις τοσο και κινδυνολογεις για κατι που δεν θιγει κανενας μας παρα μονο ισως οι παρανομοι για τους οποιους κοπτεσαι τοσο πολυ

Θα πας και αύριο σαν απλός πολίτης να βγάλεις το αμκα και οτι σου πουν.

ασχετο

Ας καταργησουμε και την ασφαλιση

Ναι εγκληματίας μπορει να μην εισαι αλλα ακόμα και να εισαι γιατι να σε φακελώνουν με το εστι θελω,οπου θέλω,οπως θέλω?

ναι μωρε ας σου δινουν τηλεφωνια απορρητη και κανα οπλο να κανεις τις δουλειες σου

Αυριο για παράδειγμα θα σου πουν να φορέσεις το τσιπακι τι θα μπορείς να κανεις για να μην το βάλεις?

ΤΙΠΟΤΑ.

Θα σου κλείσουν το κινητό,το ιντερνετ,το τηλεφωνο,την εργασια σου θα την χασεις απευθειας γιατί θα σου μπλοκάρουν το αμκα το δίπλωμα σου και αυτο θα γράφει οτι εισαι πρόσφυγας.

Αυτα ολα θα μου τα κανουν αυριο αν λεω το ονομα μου οταν παιρνω ενα κινητο ?

Για πες μου τώρα ειναι ωραίο το φακέλωμα?

Αν για σενα ειναι για μενα δεν ειναι.

Δεν γουσταρω να επεμβενει οποιος θελει στη Ζωη μου με το ετσι θελω!

Και να στο πω αλλιος για να καταλαβεις και λιγο νομοθεσία.

Απο την στιγμη που φτιάχνετε ενας νομος αυτόματος φτιάχνετε και η παρανομία του.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥΣ!

τωρα καταλαβα το αυτοματο νομοθεσια ποιο ειναι

Επεξ/σία από adi32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...