Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

what?! δλδ μας παρακολουθούν και όταν βλέπουμε τσόντες?! (oops busted)

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η λύση είναι μια.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7492068823950286254&hl=en

Απο κει και πέρα οτι και να λέμε δεν θα καταφέρουμε κάτι απλά χάνουμε το χρόνο μας ποστάροντας στο insomnia για ενα θέμα στο οποιο δεν μπορούμε εμεις να δώσουμε καμία λύση οπως και σε καθε νεο φασιστικό νόμο που θα υπάρξει στην καθημερινότητα μας.

Δημοσ.
all time classic λάθος, κάθε φορά που το ακούω λιώνω στο γέλιο :o

Αν φανταστείς οτι οι προηγούμενες γενιές το πιστεύουν ακόμα αυτό για οτιδήποτε έχει σχέση με ακτινοβολία...Να δεις πως έκανε μια θειά μου όταν της εξήγησα τι είναι το φώς του ήλιου και το πως δέχεται κοσμική ακτινοβολία.Υστερία 200% κ το επικό "Καλά αν είναι δυνατόν και γιατί δε μας το λένε οι αποπάνω οτι το φως είναι ραδιενέργεια." ΣΤΟΙΝΓΚ..

Τσάμπα εξήγούσα 1 ώρα. Στο μυαλό του άσχετου ,ακτινοβολία=ραδιενέργεια.Βασικά όχι του άσχετου,αλλά αυτού που ακόμα κ το γυμνάσιο με το ζόρι το τελείωσε.

Η λύση είναι μια.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7492068823950286254&hl=en

Απο κει και πέρα οτι και να λέμε δεν θα καταφέρουμε κάτι απλά χάνουμε το χρόνο μας ποστάροντας στο insomnia για ενα θέμα στο οποιο δεν μπορούμε εμεις να δώσουμε καμία λύση οπως και σε καθε νεο φασιστικό νόμο που θα υπάρξει στην καθημερινότητα μας.

Αυτά που λέει στο Addendum δεν πρόκειται να τα δείς ούτε εσύ,ούτε εγώ,ούτε τα δισέγγονά μας.Είναι καθαρά ουτοπικά για τους επόμενους αιώνες τουλάχιστον.Μετά τον 23ο μπορεί.Όσο υπάρχουν συμφέροντα στη μέση τέτοιες κοινωνίες είναι αδύνατο να υπάρξουν.Α κ ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας.Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ευχαριστημένοι με μια συγκεκριμένη ποσότητα υλικών αγαθών.

Δημοσ.

Μάλλον μόνο σε εμένα φαίνεται οξύμωρο κάποιοι να κόπτονται για προστασία της ανωνυμίας τους και απο την άλλη να ανεβάζουν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σχεδόν τα πάντα.

Δημοσ.
Μάλλον μόνο σε εμένα φαίνεται οξύμωρο κάποιοι να κόπτονται για προστασία της ανωνυμίας τους και απο την άλλη να ανεβάζουν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σχεδόν τα πάντα.

Oχι,εχεις απολυτο δικιο!Ακομη και να μην εχεις κανεις εγραφη σε καποιο απο τα site που ανεφερες πριν,φτανει ενα googlαρισμα το ονομα και μπορεις παλι να δεις τους φιλους ενος ατομο και που και που και καμια φωτογραφια του.

Δημοσ.
Ναι υπερβάλλει όμως οι λόγοι που προβάλλονται είναι αστείοι. Ονομαστική καρτοκινητή για να σταματήσουν οι φάρσες? Τόσο μεγάλο πια είναι το πρόβλημα και χρειάζεται αυτός ο νόμος για να το ξεπεράσουν?

Όσο για την λαθρομετανάστευση, σκέφτηκαν πολλούς τρόπους για να την πατάξουν (ντου σε Ομόνοια, Βικτώρια, Μοναστηράκι, καλύτερος έλεγχος των συνόρων) και αποφάσισαν ότι η καλύτερη είναι να τους τσακώνουν όταν πάνε να αγοράσουν καρτοκινητό???

Γενικά σε πολλά πράγματα είμαι ανεκτικός (πχ άντε καμιά κάμερα για να ελέγχουν την κυκλοφορία ή την ασφάλεια σε κεντρικούς δρόμους) αλλά το συγκεκριμένο μέτρο είναι ηλίθιο. Το καρτοκινητό είναι για να εκμεταλλεύεσαι καμιά περιστασιακή προσφορά των εταιριών, την αγοράζεις, τσακ μπαμ την ενεργοποιείς κάνεις την δουλειά σου και τέλειωσες. Άμα είναι να ψάχνεις κατάστημα κινητής, ΑΦΜ και ταυτότητες για κάθε προσφορά, γ@μ@ το.

Όπως λέει ο elven και στο σπίτι μου ή στο σπίτι φίλων να πηγαίνω νόμιμος είμαι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ αλλά δεν χρειάζεται και υπεύθυνη δήλωση. Επίσης ένα καλό μέτρο θα είναι η προσκόμιση ταυτότητας όταν αγοράζεις προφυλακτικά. Εφόσον δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς και είσαι νόμιμος όταν πηδ@ς, το κράτος θα μπορεί να ελέγξει καλύτερα τους παιδεραστές, αυτούς που τα φουσκώνουν και κάνουν φάρσες και τα παράνομα 16χρονα ζευγαράκια.

Αυτο με τις φαρσες νομιζω εδω μεσα μονο δημιουργειται, οι εχοντες αποφασισει τον νομο, δεν εχουν αυτο ως προφαση, αλλα την τρομοκρατια (αλλο αν ειναι αληθεια η οχι).

Τα εχουμε ξαναπει σε σελιδες επι σελιδων, με εντασεις τσακωμους κλπ. και ακρη ουτε τοτε, ουτε τωρα θα βγαλουμε :-) (ειμαστε και θερμοαιμοι τι να κανουμε).

Η δικη μου γνωμη ειναι κακως καποτε σταματησε η ονομαστικη αγορα καρτας στο βωμο του γρηγορου κερδους, τωρα δεν θα ειχαμε ουτε αντιδρασεις ουτε τιποτε, οποτε και καλως ξεκινα παλιη ολη κατασταση, αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω, ουτε νομικα, ουτε τεχνικα ειναι η συνδεση του αριθμου, με το IMEI.

Ενιγουεϊ θα το δουμε στην πραξη (οχι οτι ειχα ποτε καρτοκινητο, θα μαθω απο τους γυρω)

Δημοσ.

Το ότι είσαι αυτός ο ξανθός και σε λένε Τάδε μπορεί να στο πει οποιοσδήποτε από τον περιπτερά της γειτονιάς μέχρι κάποιος συνάδελφος ή φίλος. Που να του στο κάτω κάτω της γραφής. Το ότι είσαι αυτός όμως και ο αριθμός σου είναι ο τάδε έχει μεγάλη διαφορά. Γι αυτούς που τα βγάζουν όλα στη φόρα, τι να γίνει, δημοκρατία έχουμε..

Πάντως με αυτό που είπες φαντάζομαι σενάριο. Ψάχνεις κοπέλα? Μπαίνεις Hi5 και έχεις ονοματεπώνυμο, φωτογραφία, μέρη που συχνάζει, δραστηριότητες που της αρέσουν και εκτός των άλλων και το τηλέφωνο της μαζί με διεύθυνση. Η τεχνολογία κάνει θαύματα!!

Η δικη μου γνωμη ειναι κακως καποτε σταματησε η ονομαστικη αγορα καρτας στο βωμο του γρηγορου κερδους, τωρα δεν θα ειχαμε ουτε αντιδρασεις ουτε τιποτε, οποτε και καλως ξεκινα παλιη ολη κατασταση

Συμφωνώ ότι αν είχαμε συνηθίσει μια άλφα κατάσταση δεν θα μας έκοπτε τόσο πολύ. Όμως και οι εταιρίες τότε φαντάζομαι ότι δεν θα είχαν βγάλει τόσες προσφορές ώστε να σε κάνουν να αλλάζεις κάρτα μέρα παρά μέρα χωρίς ιδιαίτερο κόστος για σένα, ούτε θα είχαμε συνηθίσει στο να έχουμε κάρτες μιας χρήσης.

Δημοσ.

"H αγορά κάρτας SIM δεν θα γίνεται πλέον από τα περίπτερα, αλλά από τα καταστήματα των εταιρειών, ενώ από τα υπόλοιπα σημεία πώλησης οι κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώνουν απλώς τον χρόνο ομιλίας τους από 5 ως 20 ευρώ"

Και αν θελω να παρω Q card η frog σε ποιο καταστημα θα παω αφου οι εταιριες αυτες δεν εχουν καταστηματα; ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ!!! ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

Δημοσ.

Αυτά που λέει στο Addendum δεν πρόκειται να τα δείς ούτε εσύ,ούτε εγώ,ούτε τα δισέγγονά μας.Είναι καθαρά ουτοπικά για τους επόμενους αιώνες τουλάχιστον.Μετά τον 23ο μπορεί.Όσο υπάρχουν συμφέροντα στη μέση τέτοιες κοινωνίες είναι αδύνατο να υπάρξουν.Α κ ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας.Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ευχαριστημένοι με μια συγκεκριμένη ποσότητα υλικών αγαθών.

Περιμενεις απαντηση?:rolleyes:

ΛΑΘΟΣ εισαι και btw δεν με ενδιαφέρει να τα δω εγω προσωπικά που και σήμερα να αρχίζει να γίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να τα δω.

Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να αλλάξω την νοοτροπία του κόσμου και να τον αφυπνίζω οσο μπορώ απο κει και περα αν έχουμε αφυπνισμένο κόσμο ειναι ολα πιθανά τα παρα πάνω να συμβούν πολύ πιο σύντομα αποτι εσυ αναμένεις.

Επισεις μην μιλάτε ορισμένοι για φακέλωμα απο την στιγμή που το δέχεστε και αύριο θα έχετε το κινητακι σας.

Ας το λενε το φακέλωμα αυτοι που θα είναι άξιοι στο να αντισταθούν απο τον συγκεκριμένο νόμο.

Και πιστεύω οτι υπάρχουν παλικαράκια εδω μεσα που θα το κόψουν το κινητό τους στα 2 μαζί με αυτούς και εγώ.

Δειτε που οι Αμερικάνοι φοράνε είδη τα chipακια εθελοντικά και όλας για να καταλάβετε το που ζούμε.

Δημοσ.
Και πιστεύω οτι υπάρχουν παλικαράκια εδω μεσα που θα το κόψουν το κινητό τους στα 2 μαζί με αυτούς και εγώ.

Μεγάλη μπουκιά φάε..

Δημοσ.
"H αγορά κάρτας SIM δεν θα γίνεται πλέον από τα περίπτερα, αλλά από τα καταστήματα των εταιρειών, ενώ από τα υπόλοιπα σημεία πώλησης οι κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώνουν απλώς τον χρόνο ομιλίας τους από 5 ως 20 ευρώ"

Και αν θελω να παρω Q card η frog σε ποιο καταστημα θα παω αφου οι εταιριες αυτες δεν εχουν καταστηματα; ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ!!! ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

Λες να κλεισουν οι frog και Q τωρα που θα τους κοψουν τα περιπτερα;

Δημοσ.

Μπραβο γιατι δεν φοβουνται το πολιτικο κοστος.Πολυ καλη κινηση .Δεν μπορει σε αυτη τη χωρα να ειναι ολα ανεξελεγκτα .Αρκετα και στο κατω κατω δεν εχουμε τιποτα να φοβηθουμε .ΜΟνο οι παραβατικοι εχουν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...