Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που πραγματικά να πιστεύουν ότι δε θα το δηλώσουν και ας μείνουν χωρίς κινητό μετά?

Εγώ πολλές φορές έχω προσπαθήσει να σταματήσω να χρησιμοποιώ το κινητό δε γίνεται όμως, διότι δε μπορούν οι άλλοι.

Θα χάσω φίλους, γκόμενες, παρέες, εξόδους, μπάνια!

Ο κόσμος έχει συνηθίσει να συννενοείτε και να κανονίζει μέσω κινητού!

ΠΧ δε γίνεται όπως παλιά, να κανονίσεις από σήμερα αύριο κάποια ώρα για καφέ ας πούμε και να βρεθείτε, πρέπει οπωσδήποτε να συννενοηθείτε μέσω κινητού την άλλη μέρα 2 ώρες πριν το καφέ!

Επίσης, κανείς δε καλεί σε σταθερό!

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Να κινηθουμε(οχι κοιμηθουμε)ομαδικα,πχ και 300 ατομα απο δω περα να το γραψουμε στα @@ μας ειναι κερδος,γιατι και σε καποιο αλλο forum μπορει να το κανουν αλλοι 300,στα blogs,στο ραδιοφωνο αν πεσει συρμα κατι θα γινει.Δε λεω να ριξουμε την κυβερνηση.Κατι απλο λεω:ΝΑ αντιδρασουμε σε κατι που δεν μας αρεσει.Θα συμπληρωνα αλλα με καλυψε ο telegamesvg με τις κουβεντες του...

Για να αρχίσουμε να αντιδράμε...

>http://www.facebook.com/group.php?gid=93134592127&ref=nf

Επίσης να πω πως η συζήτηση έχει ανοίξει ήδη και σε άλλα φόρουμ.

Δημοσ.
Οριστε και η αποδειξη: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4518167 και http://www.e-tipos.com/newsitem?id=94721

Πρωτος στοχος της κυβερνησης ειναι να μειωσει την εγκληματικοτητα,δευτερος ειναι οι εκβιασμοι,φαρσες,λαθρομεταναστευση κτλ κτλ.

Αλλοστε το γραφει και στην πρωτη σελιδα της ειδησης του insomnia.

Και οι πόλεμοι στο Ιρακ και το Αφγανιστάν με πρόφαση την πάταξη της τρομοκρατίας έγιναν..

Δημοσ.
Αν δεν σε ενοχλεί ότι το χ καρτοκινητό θα πρέπει να το έχεις στην χ συγκεκριμένη συσκευή τότε κανένα πρόβλημα.

Aυτό είναι πραγματικά πρόβλημα.

Συμφωνώ με όσους το υπογράμμισαν.

Αν δηλ. μου χαλάει η συσκευή γιατί να μην μπορώ να βάλω την sim σε άλλη συσκευή;

Ανοησία είναι αυτό.

Δημοσ.

Νταξει ρε παιδια, υπαρχουν τοσα προγραμματα στην κινητη τηλεφωνια, εστω και λιγα μυνηματα να στελνεις την ημερα σιγουρα ποιο πολυ σε συμφερει το συμβολαιο..

Και οταν μιλαμε για διαφορες της ταξης των 1-2 ευρω το μηνα, τι να συζηταμε τωρα..

Οσο για την ηθικη πλευρα του θεματος..ελεος ρε, αυτο ειναι το προβλημα της ελλαδας σημερα? Αν θα εχουν τα πιτσιρικια καρτοτηλεφωνα?

Δημοσ.
Νταξει ρε παιδια, υπαρχουν τοσα προγραμματα στην κινητη τηλεφωνια, εστω και λιγα μυνηματα να στελνεις την ημερα σιγουρα ποιο πολυ σε συμφερει το συμβολαιο..

Δεν συμφέρει. Με what's up ή free2go έχω 1200 μηνύματα και λεπτά ομιλίας για τους φίλους κλπ. Προφανώς και έχουμε το ίδιο πακέτο (όχι ακριβώς δηλαδή, γι'αυτό έχω και what's up και free2go :P )

Και γενικότερα, είτε συμβόλαιο, ειτε καρτοκινητή, πλέον θα φακελώνεσαι. Οπότε ποια η διαφορά;....

@elven: Υπερβάλεις, δεν είναι το ίδιο..

Δημοσ.
j11h δεν ξέρω αν έχεις πάει στρατό,αλλά αν δεν έχεις πάει,χαμογέλα τώρα που μπορείς.Γιατί αν και δωδεκάμηνος,ειλικρινά ένιωθα τυχερός μπροστά στα παιδιά που κάνανε 9μηνο στο Κουφόβουνο που υπηρέτησα. Αν η θητεία γίνει 9μηνη και υπηρετήσιμη ΜΟΝΟ στην παραμεθόριο πίστεψέ με,δεν θα σου φανεί καθόλου αστείο ;)

Aπο εκει που μενω ποσο πιο παραμεθοριο να γινει,δεν παει αλλο μετα απο μιση ωρα ειναι η Βουλγαρια.Και επειδη ξερω που θα παω και δεν ειμαι ο μονος αλλα και ολοι οι φιλοι μου σου λεω το εξης:εκει που θα παω δεν περναν καθολου ασχημα(δεν ειναι βεβαια και στην λουφα μην παρεξηγηθουμε),απλα υπηρετουν κανονικα.Απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα πιστευω οτι ειναι χαζομαρες.και μην λεμε οτι θελουμε...3 μηνακια λιγοτερο δεν ειναι καθολου λιγα!

Δημοσ.

Αυτό με τα στοιχεία δεν με ενοχλεί τόσο γιατί έχω και συμβόλαιο... επίσης αν αυτό με το ΙΜΕΙ τους δίνεται η δυνατότητα να εντοπίζουν κλεμμένα κινητά και να τα επιστρέφουν στον ιδιοκτήτη τους τότε και σε αυτό συμφωνώ!!

Οσο για τα 5 ευρώ που χρειάζεται για το φακέλωμα δεν συμφωνώ ούτε και με την επείδηξη της ταυτότητας για να αγοράσω κάρτα.. και πού ξέρω εγώ τον περιπτερά για να του δείξω ταυτότητα??

Δημοσ.
Αυτό με τα στοιχεία δεν με ενοχλεί τόσο γιατί έχω και συμβόλαιο... επίσης αν αυτό με το ΙΜΕΙ τους δίνεται η δυνατότητα να εντοπίζουν κλεμμένα κινητά και να τα επιστρέφουν στον παραλήπτη τους τότε και σε αυτό συμφωνώ!!

Οσο για τα 5 ευρώ που χρειάζεται για το φακέλωμα δεν συμφωνώ ούτε και με την επείδηξη της ταυτότητας για να αγοράσω κάρτα.. και πού ξέρω εγώ τον περιπτερά για να του δείξω ταυτότητα??

Μάλλον δεν τα διάβασες καλά και προφανώς δεν τα κατάλαβες και κάλα...Για ξαναδιάβασε το.

Δημοσ.

Αυτό για τους λαθρομετανάστες και για τις φάρσες είναι εντελώς άκυρο. Υπάρχουν τα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ που συμφέρει πολύ περισσότερο όταν καλούν στη χώρα τους, απ 'οτι με καρτοκινητό και αντίστοιχα όποιος θέλει να κάνει φάρσα αγοράζει μια τηλεκάρτα... Ή μήπως θα σε υποχρεώνουν να δίνεις τα στοιχεία σου και για την αγορά την αγορά τηλεκάρτας???

Εγώ πάντως να πληρώσω για να με φακελώσουν δεν το κάνω, όχι ότι έχω κάτι να κρύψω αλλά μου τη σπάει να πληρώνω κερατιάτικα επειδή κάποιου του κάπνισε να κάνει κηδεία με ξένα κόλυβα... Το iphone νομίζω λειτουργεί και χωρίς sim και κρατάω μόνο τη σύνδεση που έχω. Ευκαιρία ψάχνω να απαλαγώ...

Να μου το θυμηθείτε ότι,τουλάχιστον τον πρώτο καιρό εφαρμογής, από τα 9.000.000 ενεργά καρτοκινητά ένα ποσοστό 20% πιστεύω ότι θα απέχει από τη δήλωση.

Δημοσ.
Αυτό για τους λαθρομετανάστες και για τις φάρσες είναι εντελώς άκυρο. Υπάρχουν τα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ που συμφέρει πολύ περισσότερο όταν καλούν στη χώρα τους, απ 'οτι με καρτοκινητό και αντίστοιχα όποιος θέλει να κάνει φάρσα αγοράζει μια τηλεκάρτα... Ή μήπως θα σε υποχρεώνουν να δίνεις τα στοιχεία σου και για την αγορά την αγορά τηλεκάρτας???

Βασικα αυτοι θελουν να μειωσουν την εγκληματικοτητα και την λαθρομεταναστευση στο εσωτερικο της χωρας.Οποτε δεν τους πολυ ενδιαφερει το τι κλεισεις θα κανουν προς το εξωτερικο(τουλαχιστον για την ωρα,αφου κινδυνος μεγαλος για τρομοκρατια του τυπου Αλ Κάιντα δεν υπαρχει στην χωρα μας),αλλα τους ενδιαφερει να μην δημιουργηθουν διαφορες αλλες ομαδες ειτε απο Ελληνες ειτε απο ξενους που δεν θα μπορουν να τους ελενξουν(λεμε τωρα...).

Δημοσ.

μόνο; εγώ λέω το 60% και βάλε.. κάθε πιτσιρίκι έχει κ από 3 κάρτες, 1 για κάθε εταιρεία.. μην βάλω και τις διπλές που έχουν. σε λίγο θα κάνουν κ συλλογή.

Δημοσ.

Όσο θα υπάρχει διεφθαρμένο κράτος,όσο θα υπάρχουν "βρώμικοι"αστυνομικοί (μην μου πείτε πως ο Παλαιοκώστας απέδρασε χωρίς την βοήθεια των αστυνόμων γιατί θα σκάσω στα γέλια)και όσο θα υπάρχει το λάδωμα και τα συμφέροντα τίποτα δεν θα καταφέρουν.Εμείς θα ταλαιπωρηθούμε και πάλι,εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα πάλι....οι υπόλοιποι που δεν φταίμε.

Δημοσ.
η διαμαρτυρια ηταν παντα νουμερο 1 στον ελληνα

οσοι εχετε καρτοκινητα οσο και να διαμαρτυρεστε θα το κανετε για να μην σας κοψουν τη συνδεση. και οσοι την κοψετε θα πατε μετα απο λιγο καιρο και θα κανετε νεα.

μην προσπαθειτε να κοροιδεψετε τους εαυτους σας

το μετρο αυτο ομως ειναι καλο και για αλλους λογους

ξερετε ποσοι παιρνουν και κανουν φαρσες απο καρτοκινητα? και αντε να σου πουν μια μαλακια αν σε παρουν ξημερωματα στο σπιτι ή αν σε παιρνουν καθε 5 λεπτα ?

γιατι να μην ξερουν οι γονεις ποσα κινητα εχουν τα ανηλικα παιδια τους?

το μετρο εχει και θετικες πλευρες

ασχετα αν δεν τις παρουσιαζουν ή τις παρουσιαζουν λαθος

Ξέρεις πόσοι κάνουν φάρσες από καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ;

Τι τους νοιάζει πόσα κινητά έχουν τα παιδιά τους; Αυτό που τους νοιάζει είναι πόσο μιλάνε στο κινητό, άκυρα αυτά που λες :o

Οκ να το δηλώσω no prob, αλλά όχι να πληρώσω κιόλας!

Παιδιά, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που πραγματικά να πιστεύουν ότι δε θα το δηλώσουν και ας μείνουν χωρίς κινητό μετά?

Εγώ πολλές φορές έχω προσπαθήσει να σταματήσω να χρησιμοποιώ το κινητό δε γίνεται όμως, διότι δε μπορούν οι άλλοι.

Θα χάσω φίλους, γκόμενες, παρέες, εξόδους, μπάνια!

Ο κόσμος έχει συνηθίσει να συννενοείτε και να κανονίζει μέσω κινητού!

ΠΧ δε γίνεται όπως παλιά, να κανονίσεις από σήμερα αύριο κάποια ώρα για καφέ ας πούμε και να βρεθείτε, πρέπει οπωσδήποτε να συννενοηθείτε μέσω κινητού την άλλη μέρα 2 ώρες πριν το καφέ!

Επίσης, κανείς δε καλεί σε σταθερό!

Εμείς τα πάντα από mesen πλέον, έχω να μιλήσω στο τηλ κάτι μήνες και sms 5-6 τη βδομάδα και αν...

Άμα δεν είχα τον ίδιο αριθμό εδώ και 5 χρόνια και είναι ο μόνος που ξέρω απ έξω δεν θα το δήλωνα γιατί δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου κιόλας, ασώψεται :P. Δεν μπορούσαν 6 μήνες μετά το μέτρο; Άντε να πηγαίνω με τα Parents παρέα στην voda :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...