Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια γιατι δεν βαζετε ενα poll πανω σε αυτο το θεμα για να ησυχασουμε.Εκει θα φανει το τι θελει και το τι μπορει να αποδεχθει η πλειοψηφια.Δημοκρατικα και ομορφα!Ελεος! είναι στο section των ειδήσεων... επίσης η πλειοψηφία δεν μου λέει κάτι, πάρε τους μλκς που ψήφισαν τον Bush, είχαν δίκιο?
G_Zisis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αυτό πάντως με την εκλογή του bush,δύο φορές μάλιστα,ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς έγινε.
pournaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Συνέχισε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σου εδώ. Ένα μέτρο σε όλα όμως.. Στο θέμα του φακελώματος πάντως εγώ επαναλαμβάνω. Άλλο να ξέρουν το ονοματεπώνυμο σου (στοιχείο που έχω πάψει να το θεωρώ προσωπικό δεδομένο από καιρό) και άλλο το κινητό σου. Επίσης τα καρτοκινητά θεωρούνται από αρκετούς "μιας χρήσης" οπότε είναι άκυρο να θέλεις να τα ονομαστικοποιήσεις. Γιατί να πληρώσω 3-5-10€ για τη δήλωση των στοιχείων μου; Γιατί να αγοράζω τις κάρτες SIM από τα καταστήματα και όχι από τα περίπτερα ή απ' όπου αλλού εγώ θέλω. Ας το αγοράσω από το περίπτερο, αλλά για να ενεργοποιηθεί η κάρτα να στείλω πρώτα ένα fax στον πάροχο με τα στοιχεία μου. Η κινητη τηλεφωνια ειναι ενα ακομη προιον μεσα σε ολα τα αλλα. Οπως ολα τα ραδιοκυμματα ετσι και αυτα, ανηκουν στο κρατος και αναλαμβανει καποια εταιρια να τα διαχειριστει, κι εμεις απλα νοικιαζουμε ενα αριθμο ειτε μεσω συνδεσης ειτε μεσω καρτας. Το αν εγω θεωρω αυτο προιον "μιας χρησης" η αν εσενα σου αρεσει να παιρνεις το νουμερο απο το περιπτερο κι εμενα απο το σουβλατζιδικο παρεα με μια διπλη χωρις κρεμμυδι, δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη σημασια. απο τη στιγμη που αποφασιζεται μια αλλαγη πολιτικης σε καποιο προιον δεν μας πεφτει λογος για τη διαχειρηση του. Αν συνεχισει αυτο το προιον να μας καλυπτει συνεχιζουμε κι εμεις να το χρησιμοποιουμε, αν οχι απλα δεν το ξανααγοραζουμε. Μεση λυση δεν υπαρχει εκτος απο μια πολυ μαζικη κινηση αποχης για καποιο διαστημα, ωστε η οικονομικη ζημια να ειναι υπολογισιμη και να αναγκαστει να αλλαχτει η πολιτικη. Αλλα εδω δεν μπορουμε να κανουμε μαζικες κινησεις για πιο σοβαρα θεματα της ζωης μας, δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις με το κινητο.
forgotten Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ωραια πολυ παμε για μαζικη προβατοποιηση ,ευχαριστουμε γιατι απο οτι φενεται η χωρα που δημιουργησε την δημοκρατια παει να την φιμωσει,παντα τετοια πρωτοποροι σε ιδεες που χωρες με πραγματικα προβληματα δεν υοθετουν .Α να μην ξεχασω να δηλωσω οτι τρομοκρατια ειναι αυτο που θα εφαρμοσει η κυβερνηση σε μας με τετοια νομοθεσια σε λιγο αν αλλαζουμε πολη θα πρεπει να το δηλωνουμε σε αστυνομικο τμημα ...
SilverCloak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 takis3, είσαι ο καλύτερος. Θέλεις το βραβείο του epic troll τώρα ή να το τυλίξω? Ελπίζω μόνο να μην πιστεύεις αυτά που γράφεις. Αν και κάπως έτσι υποθέτω αντιλαμβάνεται τον κόσμο κάποιος που η παιδεία του περιορίζεται στο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". pournaras, κάπου έχασα το συνειρμό σου. Το κράτος είμαστε εμείς, σωστό ή λάθος? Αν είναι σωστό τότε δεν κατάλαβα πως κάποιος διαχειρίζεται κάτι που ανήκει και σε εμένα, χωρίς να με ρωτήσει. Και καλά να ήμουν μόνο εγώ. Τι να κάνεις, δημοκρατία δια αντιπροσώπου, γιατί "δεν γίνεται αλλιώς". Αν είναι λάθος, τότε είσαι λάθος!:-) Να δω πως θα μαζευτεί αυτό το topic. Αν και έχουν ακουστεί ενδιαφέροντα πράγματα και ας είναι άσχετα.
pournaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 takis3, είσαι ο καλύτερος.Θέλεις το βραβείο του epic troll τώρα ή να το τυλίξω? Ελπίζω μόνο να μην πιστεύεις αυτά που γράφεις. Αν και κάπως έτσι υποθέτω αντιλαμβάνεται τον κόσμο κάποιος που η παιδεία του περιορίζεται στο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". pournaras, κάπου έχασα το συνειρμό σου. Το κράτος είμαστε εμείς, σωστό ή λάθος? Αν είναι σωστό τότε δεν κατάλαβα πως κάποιος διαχειρίζεται κάτι που ανήκει και σε εμένα, χωρίς να με ρωτήσει. Και καλά να ήμουν μόνο εγώ. Τι να κάνεις, δημοκρατία δια αντιπροσώπου, γιατί "δεν γίνεται αλλιώς". Αν είναι λάθος, τότε είσαι λάθος!:-) Να δω πως θα μαζευτεί αυτό το topic. Αν και έχουν ακουστεί ενδιαφέροντα πράγματα και ας είναι άσχετα. Οι ραδιοσυχνοτητες ανηκουν στο κρατος δηλαδη σε εμας. Αυτο ομως ειναι μια νοητη ας πουμε κτηση του κρατους, γιατι πρακτικα δεν μπορει χωρις τον εξοπλισμο να τις χρησιμοποιησει, το μονο που μπορει ειναι να τις "εχει" και να τις νοικιαζει. Αρα κι εμεις σαν κομματι του κρατους, ναι μεν μας ανηκουν, αλλα η "επεξεργασια" τους, και το τελικο προιον (κινητη τηλεφωνια) ανηκει σε αυτον που του νοικιασαμε τις συχνοτητες, οποτε μας πουλαει πισω τις υπηρεσιες που μας παρεχει. Αν μου νοικιασεις ενα χωραφι, δε σημαινει οτι αυτα που θα καλλιεργησω σε αυτο σου ανηκουν
captain556 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εγω το βρισκω καλη ιδεα. Επιτελους θα παψουν ολοι να αλλαζουν αριθμο σαν τα βρακια τους. Γιατι τελευταια εχει γινει πολυ της μοδας ,καθε 2 μηνες να αλαζουμε και αριθμο. Αν δε με πιστευεται καντε το εξης... Παρτε το κινιτο σας,και καντε κληση σε ολους της επαφες που εχετε, θα διαπηστωσετε οτι πανω απο τους μισους αριθμους ειναι απενεργοποιημενη. Το μονο που με δυσαρεστει ειναι οτι δεν θα βγαινουν πλεον τοσο συχνα τηλεφωνικες φαρσες ΤΕΛΟΣ
Praetorianos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Επιτελους θα παψουν ολοι να αλλαζουν αριθμο σαν τα βρακια τους.Γιατι τελευταια εχει γινει πολυ της μοδας ,καθε 2 μηνες να αλαζουμε και αριθμο. Το κακό σε αυτό ποιο είναι ακριβώς? Οκ, δεν θα μπορείς να βρεις την κοπελιά που γούσταρες από το λύκειo γιατί άλλαξε αριθμό (ψάξτη στο facebook:lol:), αλλά εφόσον κάθε εβδομάδα οι εταιρίες βγάζουν φτηνότερες προσφορές γιατί να μην μπορείς να το εκμεταλλευτείς? Ξέρεις πόσα λεφτά έχει γλιτώσει η πιτσιρικαρία από εκεί?
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Επιτελους θα παψουν ολοι να αλλαζουν αριθμο σαν τα βρακια τους. Γιατι τελευταια εχει γινει πολυ της μοδας ,καθε 2 μηνες να αλαζουμε και αριθμο. θα δηλώνω κάθε 2 μήνες τον νέο αριθμό, δεν έχω πρόβλημα
idLy_qiL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εγω το βρισκω καλη ιδεα. Επιτελους θα παψουν ολοι να αλλαζουν αριθμο σαν τα βρακια τους. Γιατι τελευταια εχει γινει πολυ της μοδας ,καθε 2 μηνες να αλαζουμε και αριθμο. Αν δε με πιστευεται καντε το εξης... Παρτε το κινιτο σας,και καντε κληση σε ολους της επαφες που εχετε, θα διαπηστωσετε οτι πανω απο τους μισους αριθμους ειναι απενεργοποιημενη. Το μονο που με δυσαρεστει ειναι οτι δεν θα βγαινουν πλεον τοσο συχνα τηλεφωνικες φαρσες ΤΕΛΟΣ Σε πειράζει που αλλάζουν ή που δεν σου δίνουν το καινούριο; Τώρα πραγματικά αυτό με τις φάρσες είναι ότι πιο τραγικό.Δηλαδή αν εγώ σας πάρω και σας κάνω φάρσα νομίζετε ότι θα με "δώσουν" τόσο εύκολα επειδή σας χάλασα τον ύπνο;Και άντε να πω ότι με βρίσκουν,τι θα γίνει;Θα με κλείσουν μέσα ή θα με βάλουν να γράψω 100 φορές "Δεν θα ξανακάνω φάρσα";
SCORPIOS_X Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 καλα κανουν και περνουν αυτα τα μετρα γιατι πολλες φαρσες καιβλακειες υπηρχαν οσο ηταν ανωνυμα. το θεμα ειναι το κανουν για τα λεφτα και οχι για την προστασια των πολιτων. αλλα ρε παιδιΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ με ολους αυτους τους ψευτες. εδω χαρησανε το προστημο στην vodafon για τις υποκλοπες και θα τα παρουνε απο εμας τα λεφτα. περιμενω ποτε θα γινει η εξεγερση εναντιον των 300 της βουλης. να δω που θα κρυφτουν καποιοι μητσοτακιδες, ρουσοπουλοι, παγκαλοι, μαγγινες κτλ
Street-Fighter Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 καλα κανουν και περνουν αυτα τα μετρα γιατι πολλες φαρσες καιβλακειες υπηρχαν οσο ηταν ανωνυμα.το θεμα ειναι το κανουν για τα λεφτα και οχι για την προστασια των πολιτων. αλλα ρε παιδιΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ με ολους αυτους τους ψευτες. εδω χαρησανε το προστημο στην vodafon για τις υποκλοπες και θα τα παρουνε απο εμας τα λεφτα. περιμενω ποτε θα γινει η εξεγερση εναντιον των 300 της βουλης. να δω που θα κρυφτουν καποιοι μητσοτακιδες, ρουσοπουλοι, παγκαλοι, μαγγινες κτλ Περίμενε....
j11h Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 είναι στο section των ειδήσεων... επίσης η πλειοψηφία δεν μου λέει κάτι, πάρε τους μλκς που ψήφισαν τον Bush, είχαν δίκιο? Ρε ThReSh τι αλλο να ελεγα...Οπως και να εχει παντος το τι λενε οι περισσοτεροι παντα εχει μεγαλη σημασια.Τωρα για το θεμα Bush,εγω πιστευω οτι τα αμερικανακια δεν περασαν καθολου ασχημα μαζι του.Αυτος εκανε τα παντα για το καλο του αμερικανικανικου δολαριου.Το τι εγινε στον υπολοιπο κοσμο νομιζω οτι δεν πολυ καιει τα αμερικανακια!
pcos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ρε ThReSh τι αλλο να ελεγα...Οπως και να εχει παντος το τι λενε οι περισσοτεροι παντα εχει μεγαλη σημασια.Τωρα για το θεμα Bush,εγω πιστευω οτι τα αμερικανακια δεν περασαν καθολου ασχημα μαζι του.Αυτος εκανε τα παντα για το καλο του αμερικανικανικου δολαριου.Το τι εγινε στον υπολοιπο κοσμο νομιζω οτι δεν πολυ καιει τα αμερικανακια! αν σκεφτονταν οτι η σπαταληση των φυσικων πορων απο λιγους θα ειχε επιπτωσεις στις ζωες ολων των υπολοιπων θα τους ενοιαζε. διοτι η πεινα και η κακουχια ειναι κακος συμβουλος. για ποσο θα περναω καλα και συναμα θα κραταω μακρια τους απελπισμενους? "φαε τωρα μια οικονομικη κριση για τις επιλογες σου" οπως ελεγε καποιος... το θεμα ειναι πολυ βαθυτερο και σοβαροτερο απο οτι φαινεται και ας βγαινουμε εκτος θεματος, ας ακουστουν καποια ωφελιμα πραματα, ευκαιρια ειναι εγω παντως απορω πως βγηκε προεδρος αυτος ο μαυρουλης απο το πουθενα
Street-Fighter Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 αν σκεφτονταν οτι η σπαταληση των φυσικων πορων απο λιγους θα ειχε επιπτωσεις στις ζωες ολων των υπολοιπων θα τους ενοιαζε. διοτι η πεινα και η κακουχια ειναι κακος συμβουλος. για ποσο θα περναω καλα και συναμα θα κραταω μακρια τους απελπισμενους?"φαε τωρα μια οικονομικη κριση για τις επιλογες σου" οπως ελεγε καποιος... το θεμα ειναι πολυ βαθυτερο και σοβαροτερο απο οτι φαινεται και ας βγαινουμε εκτος θεματος, ας ακουστουν καποια ωφελιμα πραματα, ευκαιρια ειναι εγω παντως απορω πως βγηκε προεδρος αυτος ο μαυρουλης απο το πουθενα http://rapidshare.com/files/222947450/dop.part1.rar http://rapidshare.com/files/222985682/dop.part2.rar http://rapidshare.com/files/223022665/dop.part3.rar http://rapidshare.com/files/223053979/dop.part4.rar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα