Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι το λες? Για 10.000.000 πολιτες υπαρχουν αλλοι 10.000.000 κρυφοι πρακτορες που καθονται σε ενα γραφειο και ακουνε τι λεμε με το φιλο μας το θαναση σε ποια καφετερια πηγαμε απο ποιο δρομο περασαμε τι ειπαμε με τη μαμα στο κινητο τι εφημεριδα παιρνουμε κτλ............

Μετα μολις τα συγκεντρωσουν ολα αυτα και δουν τι κακα παιδια ειμαστε ερχονται τη νυχτα και μας απαγαγουν για εξορια στον πλανητη Κρονο.

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατι το λες? Για 10.000.000 πολιτες υπαρχουν αλλοι 10.000.000 κρυφοι πρακτορες που καθονται σε ενα γραφειο και ακουνε τι λεμε με το φιλο μας το θαναση σε ποια καφετερια πηγαμε απο ποιο δρομο περασαμε τι ειπαμε με τη μαμα στο κινητο τι εφημεριδα παιρνουμε κτλ............

Μετα μολις τα συγκεντρωσουν ολα αυτα και δουν τι κακα παιδια ειμαστε ερχονται τη νυχτα και μας απαγαγουν για εξορια στον πλανητη Κρονο.

:lol::lol::lol:

Ειμαστε εκει που ειμαστε και δεν εφαρμοζουμε αυτα που αλλα κρατη θεωρουν λογικα γιατι κοιταμε παντα την κουτοπονηρια το κλεψιμο το πως θα κανουμε τα παντα κρυφα πως θα κλεψουμε το κρατος το συναδερφο το ιντερνετ το κινητο το λαδωμα το καπνισμα εκει που δεν πρεπει κτλ και ριχνοντας το στη καταπατηση των δικαιωματων το παιζουμε εξυπνοι ενω οι αλλοι λαοι ειναι ζωα

Εγω όμως θα σταθώ σε αυτο που είπες και εχεις απολυτο δίκαιο. Μπορει πολυ να μην το καταλαβαίνουνε, αλλα εγω εχω ζήσει και σε αλλες χωρες μεγαλώνοντας και οταν ηρθα μονιμα Ελλάδα το εχω καταλαβειι πολυ αυτο. Η νοοτροπια μας φταιει...

Δημοσ.

δεν μπορουμε ή μαλλον δεν θελουμε να καταλαβουμε οτι ο έλεγχος ήταν και ειναι παντα το πρωταρχικο μελημα των εκαστοτε παγκοσμιων κυβερνωντων για να μπορουν να "απολαμβανουν" ειρηνικα και χωρις αντιπαλους την εξουσια και λιγοτερο το χρημα.

το "απολαμβανω" δεν σημαινει τιποτε αλλο απο την αυξηση της αυτοεκτιμησης μου που εγωιστικα προσπαθω να πετυχω παίρνωντας καποια εξουσια. ειτε γιατι μικρος δεν γνωρισα την αγαπη ή γιατι εχω μικρη "τσουτσού" και μου την λεει η γκομενα, ολα τα συνδρομα μου, τα απωθημενα μου θα τα ικανοποιήσω τοτε.

ομως για να μην υπαρχει εγκλημα,αδικια, για να δουλευουν ολα ρολοϊ και να μην εχω αναταραχες και αντιπαλους τοτε βλεπω παντου τρομοκρατες και κακοποιους, ριχνω και κανα-δυο ουρανοξυστες για να επεμβω σε αλλη χωρα και να βομβαρδισω.δεν πειραζει αν πεθανουν μερικοι (χιλιαδες) καλοι ελεγχομενοι πολιτες μου, ειναι για το κοινο καλο! (τρομαρα μας)

μονο που ξεχναμε οτι ο ανθρωπος ως ψυχοσωματικη οντοτητα δεν αντεχει την επιβολη εστω και προς το καλο, θελει μονος του να το αποφασιζει και να το ακολουθει. τοτε εχει σημασια και τοτε δεν υπαρχουν πραγματικα αντιπαλοι-τρομοκρατες-κακοποιοι-φονιαδες.

κανεις δεν μπορει να σε αναγκασει να αγαπησεις με το ετσι θελω.

τοσες "προφητικες" μελοντολογικες ταινιες για ενα κοσμο πληρως ελεγχομενο απαλλαγμενο και καλα απο τρομοκρατια με μια πλαστη ειρηνη, βλεπουμε που καταληγει αυτος ο κοσμος. και ειναι φυσικο επακολουθο, σπερνε θυελλες θεριζε κυκλωνες.

οι πραξεις ελεγχου εχουν ηδη αρχισει να γινονται απο πολυ παλια, σιγα-σιγα και οργανωμενα, ο ελεγχος υπαρχει στην υγεια,τροφη,εργασια και οπου αλλου. το φακελωμα ειναι και αυτο ενας τροπος να "μαρκαρεις" τα γελαδια σου ωστε να μην στα κλεψει ο γειτονας ή αν καποιο αρρωστησει να το αποκοψεις απο τα αλλα, "προφασεις εν αμαρτιες".

ομως ειναι πραγματικα τυφλωμενοι, νομιζουν οτι θα τα καταφερουν να παρουν τη θεση του καλου ποιμενα!

Δημοσ.

Σκεφτείτε το άλλο. Κάθε φορά που ακούμε για έναν διαγωνισμό, εμείς τρέχουμε να στείλουμε SMS για να λάβουμε συμμετοχή, δίνοντας τα στοιχεία μας. Ονοματεπώνυμο μόνο μεν, αλλά τώρα τελευταία άκουσα να ζητάνε και αριθμό ταυτότητας! -- δήθεν για την περίπτωση συνωνυμίας, η οποία θα μπορούσε να λυθεί απλά και μόνο με τον αριθμό του κινητού από το οποίο στάλθηκε το μήνυμα.

Αυτά δεν καταγράφονται σε μια βάση δεδομένων? Οτιδήποτε έστειλες, που βρισκόσουν, πότε και σε ποιόν. Οπότε δεν είναι και τόσο ανώνυμα τα καρτοκινητά. Απλά καταλαβαίνετε ότι αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε ανώνυμο, το καταλύουμε (όχι όλοι, να μην παρεξηγηθώ) μόνοι μας.

Δημοσ.

μονο που ξεχναμε οτι ο ανθρωπος ως ψυχοσωματικη οντοτητα δεν αντεχει την επιβολη εστω και προς το καλο, θελει μονος του να το αποφασιζει και να το ακολουθει. τοτε εχει σημασια και τοτε δεν υπαρχουν πραγματικα αντιπαλοι-τρομοκρατες-κακοποιοι-φονιαδες.

κανεις δεν μπορει να σε αναγκασει να αγαπησεις με το ετσι θελω.

Δεν είναι έτσι. Δεν ισχύει για τις μάζες. Ο άνθρωπος μέσα στην κοινωνία εν γένει αναπτύσσεται ως "σκλάβος". Ο Νίτσε απορούσε με το "slave instinct" που υπάρχει σε τόσους πολλούς ανθρώπους (Thus spoke Zaratustra, νομίζω). Αν κοιτάξετε γύρω, όλοι νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι και ξεχωριστοί. Για κάντε λίγο zoom out στο point of view σας. Να δείτε πόσο ξεχωριστός είναι ο καθένας και πόσο ελεύθερος.

Υπάρχει βέβαια μια εξαίρεση. Αυτή που αναφέρεις. Είμαστε ακόμα ελεύθεροι να ερωτευόμαστε (και όχι να αγαπάμε) όποιον θέλουμε. Ελπίζω δηλαδή, ότι έτσι είναι. Αν και υποψιάζομαι ότι με την κατάλληλη χρήση ψυχολογίας και φαρμάκων, ούτε και αυτό ισχύει απόλυτα.

Επί του θέματος, θυμάμαι τον καιρό εκείνο, που σου κλείδωναν το τηλέφωνο, μην τυχόν και το χρησιμοποιήσεις για καμία άλλη κάρτα. Ήταν η εποχή που οι εταιρίες έμπαιναν χοντρά μέσα με τις επιδοτήσεις των κινητών γιατί ήταν πανάκριβα, αφού δεν υπήρχε αγορά. Ήταν απλά αδιανόητο να πας να αγοράσεις συσκευή μόνο. Τότε υπήρχε σύνδεση ΙΜΕΙ-SIM. Γιατί ήταν εφικτό. Τώρα με την ανάπτυξη της αγοράς, κάτι τέτοιο είναι ανεδαφικό. Ο καθένας πάει και παίρνει ότι θέλει. Δηλαδή θα μου πείτε εσείς ότι επειδή δεν έχει καμία εταιρία το Pro ή το N97 δεν μπορώ να το πάρω? Και αν το πάρω θα χρησιμοποιώ άλλο κινητό για κάθε μια από τις 4 κάρτες μου? Και τι θα γίνει με αυτά τα κινέζικα που παίρνουν 2 SIM ή με την χρήση adapter για τον ίδιο σκοπό?

Αυτός ο θεός με τις ταυτότητες(takis3) μου θύμισε ένα βιντεάκι που είχα δει στον Κανάκη και Σια με μια θεία που έβριζε την κυβέρνηση αβέρτα έξω από μια δημόσια υπηρεσία και στο τέλος κάνει ένα epic γύρισμα... [σε στυλ] "γιατί δεν ακούς τα παράπονά μου τίμιε και υπέρτατε Καραμανλή;"

Δημοσ.

Παρακάμπτοντας τους αφορισμούς πολλών εδώ μέσα να ρωτήσω : τι χρειάζεται να κάνω για να δηλώσω το καρτοκινητό μου Qcard που έχω; Πάω σε ένα Wind μαγαζί με ταυτότητα και το δηλώνω;

Πάντως κάποτε για να πάρεις καρτοκινητό έπρεπε να το δηλώσεις. Θυμάμαι παλιά την Vodafone a la carte που είχα.

Και για να μην είμαι οφτοπικ εγώ το βρίσκω λογικό να έχουν στοιχεία που αντιστοιχούν σε κάθε αριθμό. Φωνάζετε όλοι για φακέλωμα. Φακελωμένους σας έχει μέχρι και το eshop, plaisio κτλ. Τι τσινάτε; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Με συγχωρείς αλλά είναι από τα λίγα σωστά που έχουν κάνει μεχρι τώρα με το θέμα των ταυτοτήτων.Και μακάρι να βλέπαμε κ το διαχωρισμό εκκλησίας κράτους σύντομα γιατί εντάξει ανεχτήκαμε το παπαδαριό και τους λιακουρορθόδοξους χρόνια τώρα.Πρόοδος για μια χώρα είναι να είναι αντιδογματική.Σιγά μη το γυρίσουμε και προς τα πίσω.Αν δε μερικούς αρέσουν θεοκρατικά καθεστώτα,περιτομή και μόνιμο τουρισμό στο Ιράν.:P

Αντιδογματισμος για σενα ειναι να παρουσιαζει ψευδώς το κρατος στον κοσμο τη μιση ταυτοτητα μου ως ολοκληρη;

Αντιδογματισμος για σενα ειναι να ασπαζεται το κρατος τις θρησκευτικες πεποιθησεις καποιων που αρνουνται να πιασουν οπλο και να τους λουφαρει σε πολιτικη υπηρεσια ενω για τη δικη μου θρησκευτικη συνειδηση που προσβαλεται απο το δελτιο ταυτοτητας ο νομος προβλεπει...φυλακιση αν αρνηθω να παραλαβω την ταυτότητα;(ν.δ. 127/1969 και ν.3345/2005 αρ.3)

Αν αυτο δεν ειναι πισωγυρισμα σε εποχες μεθοδευσεων και φασισμου εσυ προσπαθησε να δεις το μαυρο ασπρο δικο σου το προβλημα.

Ξεχασα να πω όμως και κατι αλλο.

Μερικοι ανθρωποι χασκουν και υποκρινονται η δικαιοσυνη του Θεου όμως δουλευει μια χαρα.

Χαιρομαι για το κομενο ποδι της Γιαννακου Κουτσικου (η οποια έγινε όνομα και πραμα) και η οποια δε σεβαστηκε το θανατο και τη δυστυχια χιλιαδων προσφυγων μικρασιατων αδελφων μας και την μικρασιατικη καταστροφη την έλεγε συνωστισμο.

Αν την συναντουσα όμως μια μερα θα της ελεγα : να σας ρωτησω κατι;Απο το.... συνωστισμο της Σμυρνης το πάθατε και εσεις ή απο ατύχημα;

Χαιρομαι επισης που ο Θεος ψοφαει τα...γουρουνια απο την αρρωστεια τους : τη γριπη των γουρουνιων.

Επισης καποιοι εξυπνοι που όπως φαινεται ήταν...παρόντες οταν ο Θεος εφτιαχνε τον ανθρωπο με βεβαιοτητα διατυμπανίζουν προς απαντες οτι προερχόμαστε απο τον πίθηκο.

Αλλα ο καλος Θεος δε τους χαλαει το χατήρι.Απο τον πίθηκο θέλετε να προέρχεστε;Κανένα πρόβλημα πάρτε λοιπόν και την αρρώστεια των πιθήκων το AIDS για να είστε πιθηκοι και με τη...βουλα.

Ειναι μια νεα ασθενεια που παλια δεν υπηρχε στον άνθρωπο λενε.Είναι όμως τόσο νεα όσο και οι ψευτοθεωρείες καποιων που το πεζουν αυθεντία σε όλα.

Οσο για σενα De@th L0rd δε θα ασχοληθω αλλο γιατι χρονο δεν εχω να ασχολουμαι με ανθρωπους που δεν αξιζουν.

Να θυμασαι μονο οτι αν στη ζωη σου υπηρετεις το αδικο μην παραπονεθεις μια μερα για το καταντημα σου .Ο καθε ενας τελικα παιρνει αυτο που του αξιζει να παρει και το τελος δεν το εχεις δει ακομα αλλα ουτε και ξέρεις ποτε θα το δεις.

Επεξ/σία από takis3
Δημοσ.

Μια χαρά νόμος είναι !!! Το κράτος θα εισπράξει χρήματα, θα έχουμε ποιός ενοχλητικός μας στέλνει μυνήματα στο κινητό μας, και όλοι οικονομικοί μετανάστες που δεν ξέρουμε πόσες αρρώστιες κουβαλάνε θα έχουν ένα ακόμα έλεγχο !!!

Αν είσαι σωστός και ακολουθείς του νόμους δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι !!!

Αν αγαπάς την κακούλα στα Εξάρχεια (ιδεολόγος) τα σαβ/κα, αλλά αγαπάς και το Cayenne του μπαμπά και τη Μύκονο ε τότε έχεις πρόβλημα !!!

Δημοσ.
Χαιρομαι επισης που ο Θεος φοφαει τα...γουρουνια απο την αρρωστεια τους : τη γριπη των γουρουνιων.

Επισης καποιοι εξυπνοι που όπως φαινεται ήταν...παρόντες οταν ο Θεος εφτιαχνε τον ανθρωπο με βεβαιοτητα διατυμπανίζουν προς απαντες οτι προερχόμαστε απο τον πίθηκο.[...]

Συνέχισε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σου εδώ. Ένα μέτρο σε όλα όμως..

Στο θέμα του φακελώματος πάντως εγώ επαναλαμβάνω. Άλλο να ξέρουν το ονοματεπώνυμο σου (στοιχείο που έχω πάψει να το θεωρώ προσωπικό δεδομένο από καιρό) και άλλο το κινητό σου.

Επίσης τα καρτοκινητά θεωρούνται από αρκετούς "μιας χρήσης" οπότε είναι άκυρο να θέλεις να τα ονομαστικοποιήσεις.

Δημοσ.
Σκεφτείτε το άλλο. Κάθε φορά που ακούμε για έναν διαγωνισμό, εμείς τρέχουμε να στείλουμε SMS για να λάβουμε συμμετοχή, δίνοντας τα στοιχεία μας. Ονοματεπώνυμο μόνο μεν, αλλά τώρα τελευταία άκουσα να ζητάνε και αριθμό ταυτότητας! -- δήθεν για την περίπτωση συνωνυμίας, η οποία θα μπορούσε να λυθεί απλά και μόνο με τον αριθμό του κινητού από το οποίο στάλθηκε το μήνυμα.

Αυτά δεν καταγράφονται σε μια βάση δεδομένων? Οτιδήποτε έστειλες, που βρισκόσουν, πότε και σε ποιόν. Οπότε δεν είναι και τόσο ανώνυμα τα καρτοκινητά. Απλά καταλαβαίνετε ότι αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε ανώνυμο, το καταλύουμε (όχι όλοι, να μην παρεξηγηθώ) μόνοι μας.

E όχι κ όλοι μη το χέσουμε το θέμα...

Τέσπα σταματήστε με την καραμέλα "Εφόσον δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα..." Καταντάει ΗΛΙΘΙΟ,ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ :devil:

Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε οτι αν δεχτείτε αβίαστα κάθε μορφή ελέγχου,αυτη θα γίνεται ολοένα και πιο επιβλητική;

Ωραία εφόσον είστε σόι με τον cool Αλέξη και δεν έχετε πρόβλημα,βγείτε ΤΩΡΑ στο μπαλκόνι βγάλτε την έξω και παίξτε την φωνάζωντας "ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΡΕ!ΝΑ!" Μετά όταν σας πιάσει κατούρημα,βγάλτε την έξω πάλι και κατουρήστε στο δρόμο.Και στο χέσιμο το ίδιο!Σαν τα σκυλιά.Αν εφαρμόζαμε τη κάθε μλκια που είναι για το καλό μας,η προσωπική ζωή δεν θα υπήρχε.:eek:

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι δεν βαζετε ενα poll πανω σε αυτο το θεμα για να ησυχασουμε.Εκει θα φανει το τι θελει και το τι μπορει να αποδεχθει η πλειοψηφια.Δημοκρατικα και ομορφα!Ελεος!

Δημοσ.
Αντιδογματισμος για σενα ειναι να παρουσιαζει ψευδώς το κρατος στον κοσμο τη μιση ταυτοτητα μου ως ολοκληρη;

Αντιδογματισμος για σενα ειναι να ασπαζεται το κρατος τις θρησκευτικες πεποιθησεις καποιων που αρνουνται να πιασουν οπλο και να τους λουφαρει σε πολιτικη υπηρεσια ενω για τη δικη μου θρησκευτικη συνειδηση που προσβαλεται απο το δελτιο ταυτοτητας ο νομος προβλεπει...φυλακιση αν αρνηθω να παραλαβω την ταυτότητα;(ν.δ. 127/1969 και ν.3345/2005 αρ.3)

Αν αυτο δεν ειναι πισωγυρισμα σε εποχες μεθοδευσεων και φασισμου εσυ προσπαθησε να δεις το μαυρο ασπρο δικο σου το προβλημα.

Ξεχασα να πω όμως και κατι αλλο.

Μερικοι ανθρωποι χασκουν και υποκρινονται η δικαιοσυνη του Θεου όμως δουλευει μια χαρα.

Χαιρομαι για το κομενο ποδι της Γιαννακου Κουτσικου (η οποια έγινε όνομα και πραμα) και η οποια δε σεβαστηκε το θανατο και τη δυστυχια χιλιαδων προσφυγων μικρασιατων αδελφων μας και την μικρασιατικη καταστροφη την έλεγε συνωστισμο.

Αν την συναντουσα όμως μια μερα θα της ελεγα : να σας ρωτησω κατι;Απο το.... συνωστισμο της Σμυρνης το πάθατε και εσεις ή απο ατύχημα;

Χαιρομαι επισης που ο Θεος ψοφαει τα...γουρουνια απο την αρρωστεια τους : τη γριπη των γουρουνιων.

Επισης καποιοι εξυπνοι που όπως φαινεται ήταν...παρόντες οταν ο Θεος εφτιαχνε τον ανθρωπο με βεβαιοτητα διατυμπανίζουν προς απαντες οτι προερχόμαστε απο τον πίθηκο.

Αλλα ο καλος Θεος δε τους χαλαει το χατήρι.Απο τον πίθηκο θέλετε να προέρχεστε;Κανένα πρόβλημα πάρτε λοιπόν και την αρρώστεια των πιθήκων το AIDS για να είστε πιθηκοι και με τη...βουλα.

Ειναι μια νεα ασθενεια που παλια δεν υπηρχε στον άνθρωπο λενε.Είναι όμως τόσο νεα όσο και οι ψευτοθεωρείες καποιων που το πεζουν αυθεντία σε όλα.

Οσο για σενα De@th L0rd δε θα ασχοληθω αλλο γιατι χρονο δεν εχω να ασχολουμαι με ανθρωπους που δεν αξιζουν.

Να θυμασαι μονο οτι αν στη ζωη σου υπηρετεις το αδικο μην παραπονεθεις μια μερα για το καταντημα σου .Ο καθε ενας τελικα παιρνει αυτο που του αξιζει να παρει και το τελος δεν το εχεις δει ακομα αλλα ουτε και ξέρεις ποτε θα το δεις.

Ελπίζω να είσαι πάνω από 50 χρονών για να χεις τέτοιες απόψεις.Τέτοιοι χεραίκακοι είστε όμως όλοι οι θρησκόληπτοι.Τα αφήνετε όλα στο θεό να εκδικηθεί για σας επειδή δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τη ζωή,κι επίσης νομίζετε οτι υπάρχει κι άλλη μια οπού θα ζείτε γμτα παρέα με αγγελάκια κ εξαπτέρυγα.Επίσης καλή τύχη με την νεκρανάσταση κ τα ζόμπι.Θα τη χρειαστείτε.:rolleyes:

Επίσης όσο μαλακία κι αν σου φαίνεται πριν 2000 χρόνια περίπου πίστευαν στο χώμα που πατάς στο δωδεκάθεο.Εσύ για αυτούς τότε θα ήσουν άπιστος αλλά ταυτόχρονα για σένα αυτοί θα πίστευαν σε βλάκειες γιατί η μόνη αληθινή κ πραγματική θρησκεία θα ήταν ο χριστιανισμός,ο οποίος είναι εβραικό παράγωγο.Είδες λοιπόν που η παγκοσμοποίηση υπήρχε απο παλιά;Με συγχωρείς αλλά άνθρωποι που έχουν γελοία πιστεύω κ μάλιστα όχι δικά τους αλλά άλλων λαών δε πρέπει να περιμένουν και θετική κριτική.Επίσης αν οι θεωρίες που αποκαλείς ψευτοθεωρίες αναφέρονται στις εξελικτικές κ γενικώς στην επιστήμη,που να δείς κάτι άλλες θεωρίες με προφήτες,σταυρούς,αιρούμενους μεσσίες στη πεντηκοστή.Βέβαια αυτά δεν είναι θεωρίες αλλά επιστημονική φαντασία.

Μετά.

Δημοσ.

Ωραία μπλέξαμε και τους θεους και τους αθεους με την ανωνιμια των καρτοκινητών. Αλλα και αλλα...

Oh wait...ειναι και οι παπαδες στην παγκοσμια συνωμοσια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί να πληρώσω 3-5-10€ για τη δήλωση των στοιχείων μου;

Γιατί να αγοράζω τις κάρτες SIM από τα καταστήματα και όχι από τα περίπτερα ή απ' όπου αλλού εγώ θέλω. Ας το αγοράσω από το περίπτερο, αλλά για να ενεργοποιηθεί η κάρτα να στείλω πρώτα ένα fax στον πάροχο με τα στοιχεία μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...